+2 oy
695 göst.
önce Para & Ekonomi kategorisinde (14,830 puan) tarafından
Çok zengin olduğunuzu düşünün 

Ne yapmak isterdiniz ? 

Ben kutsal topraklara bir arkadaşımla gitmek isterdim ailelerimizle onun harici de yatırım feln :) 

48 Cevaplar

0 oy
önce (670 puan) tarafından
Kutsal topraklar en önceliğim olurdu sonrası sma hastası cocukların tedavisi ve cocuklarıma güzel yatırımlar kalırsa Karadeniz turu jsjsjjsjdjd
-Reklam-
0 oy
önce (5,406 puan) tarafından
Ben dünyayı dolaşmak isterdim bazen oyle videolar denk geliyor ki icim gidiyor o kadar guzel yerler var ki gormek isterdim genis bir evim olsun isterdim bahceli boyle oglum rahat rahat oynasin kossun toprakta isterdim apartmanda sıkılıyor yavrum hergun parkta olmuyor havalar soguk en azindan bahcede oynardi enerjisini atardi annemlerin evi mustakil yazin asla evin icine girmez bir o tarafa kosar bir obur tarafa 
0 oy
önce (2,203 puan) tarafından
Cook zengin olsam öncelikle yokmuş gibi yaşarım cocuguma yegenlerime kalıcı devamlılığı olacak gelir  için yatırım yaparım ama haberleri olmadan olması tercihim ne zaman mesleklerini eline alırlar ilk ev arabalarini kendi cabalariyla alırlar ve o saaten sonra çalışmalarına gerek olmadığını öğrenirler kendimde lüks istemem minimal şartlarda ama kaliteli yaşarım sabah damda inek bakar akşam italyaya yemeğe gider gelirim en sevmedigim artık temizlik yapmak heralde hayatımda degisende en büyük şey temizlik yapmam hergun yaptiririm 
0 oy
önce (353 puan) tarafından
Kendime bahçeli bir ev alırım. Birde araba. Eşime kendi işini kurup patron olmasını , eşimle berabrr hac ve umreye gitmek isterdim. O paradan isteyen herkese verirdim ama bir tek (ortanca kaynima) vermezdim. Ve asla hickimseyle birşeyde ortak olmak istemezdim
0 oy
önce (293 puan) tarafından
Kocayı bosardım
0 oy
önce (1,407 puan) tarafından
Çok zengin olmak istemem ya. Zenginlikte bı sorumluluk. Hem nerde çokluk orda b*kluk derler :D
0 oy
önce (987 puan) tarafından
Çekirdek ailem annem ve babamla haca giderdim Rabb'im o büyük sonsuz hazinesinden bize nasip etsin hep beraber gidelim
0 oy
önce (3,122 puan) tarafından

Kutsal topraklara gitmek için çoookk zengin olmaya gerek yok aslında eşim 1 ay önce gitti umreye kişi başı 60 bin 20 günlük.  Bizde çookkk zenginde değilik hani :D

önce (14,830 puan) tarafından
Evet haklısın artık tatil yeri gibi olmuş ibadet geride kalmış isteyen kafasına göre gidiyor
Ama ben zengin olsam da olmasam da  kendi hayalimden bahsettim
Senin hayalini söylemen gerekirdi

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 402 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,005 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 657 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu