0 oy
154 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (920 puan) tarafından
Bu kolik nasıl birşey degerli anneler ya her akşam kafayı yicem her gün saat gibi 22.30 da başlıyo bebegim aralıksız 1 e kadar aglıyor emmiyor emdigini de kusuyor gazı var gibi agırısı var gibi gaz masajı yapıyorum ediyorum gaz da çıkmıyo ayaklarımı topluyo kendine dogru sanki agrısı var gibi bütün gücüyle agluyor 3 haftalık kolik mi acaba 

9 Cevaplar

0 oy
önce (13,062 puan) tarafından
her gün düzenli ise kolik olabilir. gündüzden masaja başla sen gerekirse de gaz damlası al
önce (920 puan) tarafından
Her gün aynı saatte başlıyor aynı saatte bitiyor
Küçük diye gaz damlası verirler mi
önce (13,062 puan) tarafından
verirler
-Reklam-
0 oy
önce (1,717 puan) tarafından
Kulagi agriyor ola bilir
Daha diş çıkarma dönemine gelmedi 3 aylık değil 3 haftalık 25 günlük yani
Benim 1 haftalikdi cocukalrim kulak agrilari vardi oluykr dis doneminden oncede oluyo
Ay hiç bilmiyorum ya bir doktora göstereyim en iyisi
Bencede canim.
Teşekkür ederim kıymetli yorumun için :)
0 oy
önce (6,743 puan) tarafından
Çok gazı var demekki. Damla kullanıyor musun. Benim bebeğim 6 aylık ve hala kullanıyorum. 
Yok Damla da almadım çok küçük olduğu için vermezler diye düşündüm
Sen hangisini kullanıyorsun
Deneyerek bulacaksın canım. Ben zinco kullanıyorum. Hangisini denersen dene hergün ay ı saatte düzenli olarak kullan bir hafta ya kadar etkisini gösterir bir günde düzelmesini bekleyip damla fayda etmedi deme canım
Çok teşekkür ederim canım ❤️ alıcam hemen yarın
Diğer ikisinde gaz denen illet olmadığı için neye uğradığını şaşırdın tabi canım. Gazın derdini iyi bilirim ben
0 oy
önce (993 puan) tarafından
Her akşam aynı saate başlıyor ve ne yaptıysan geçmiyorsa kolik gibi geldi bana. Ama doktora bir kontrol ettir bi yerleri ağrıyor mu diye. Seni çok iyi anlıyorum. Oğlumda uzun bir süre çektim kolikten. İlk çocuğumdu. Neye uğradığımı şaşırmıştım. psikolojim bozulmuştu.
Off o öyle bir bagrııyor ki benimde canımdan can kopuyo :(  bi çaresi var mı koligin
Şu anda da bağırıyordu kaynanamı çağırdım battaniyenin arasında sallıyoruz şimdi
önce (993 puan) tarafından
Ben bi çaresini bulamamıştım. Elimden geldiği kadar rahatlatmaya çalışıyordum ama ağlama krizlerine pek faydası olmuyordu. Her akşam banyo yaptırıp yatırırdım. Kriz geçene kadar uyuyamazdı
0 oy
önce (6,081 puan) tarafından
Oglumda oyleydi  bekli saatte başlardı belli saatte susardı allahim  cik süreç ti kolik demisti dr denemediğim damla kalmamıştı  şükür  3 aykik gibi sin buldu aglamalarimiz 
Aynı gazı var gibimiydi yani sanki bir yeri agıryo gibi bagırıyo 3 saat sürüyo bagırması en son yorgun düşüp uyuyo uyurken emiyo uyanmıyo geri 1 saat falan
Evet ayaklarini ceker kucağımda ceni  pozisyonu alırdı çekerdi ayaklarini  belli saate başlardı hep gaz atardı altan usten ama aglama saatingelince başlardı simsiyah kararirdi  ağlarken çok onunla agladim neyi var  diye kaç gece hemen götürdüm ama birseyi yok kolik zamanla gecicek dediler
Dudakları falan mosmor oluyo işte bende biraz wraştırdım ama başıma hiç gelmedi günlerdir gaz masajı yapıyorum eşim diyor başka bir yeri agrıyor olmasın  bizde geçen götürücektik arabaya bindik merkeze gitmemiz 1 saat sürüyor biraz gidince uyudu geri döndük
Sizi anlıyorum inşallah en kısa zamanda geçer  zor durum çünkü  aglama saati gelince  beni stres alırdı sütüm de kesildi o dönem üzülüyordum çaresizlik yaşıyordum şimdi bakıyorum 3.5 yaşında zaman geçiyor allah kolaylık versin inşallah canım  bebisede saglikli uykular versin inşallah
0 oy
önce (3,423 puan) tarafından
Ah kolik bu. Allahtan senin yine saat 22h30 gibi başlıyor. Benim ikindi başlardı saat 3 4 gibi en geç 5 6 da gece 23 00 e kadar. 6 aylık olunca düzeldi ama ben mahfolmuştum
Bir çaresi yok mu damlası ilacı falan
Şimdi liste uzun
1. YouTube kolik sesleri
2. Kiraz çekirdeği kemeri/patikleri
3. Gaz damlaları sab simplex ve diğeri adını unuttum
4. Gün içinde karnına masaj yap
5. Yanında iken gündüzleri karın üstü yatır o da gaza iyi geliyor
6. Kriz anlarında aşağı yukarı yavaş sallamak
7. Hamak kurtarıcı
8. Akşamları uyumadan kovaya su doldur içine sok rahatlatıyor
Deneyeceğim canım çok teşekkür ederim özenle yazdıgın için❤️
Bigaia idi diğer damla. İnşaAllah çabuk geçer sizin. Ne güzel kayinvalideniz de destek oluyormuş bu çok değerli daha kolay atlatırsınız İnşaAllah rabbim kolaylıklar versin
0 oy
önce (20,548 puan) tarafından
:( üzgünüm koliğe benziyo canım
İnşallah benim ortancı kolikti çok zor ya susmazdı asla cimciklemişsin gibi ağlardı
Napıcam ben ayşo napıcam bi akıl ver bacına :(
:( çaresi yok gülüm doktor dediydi bunu ağlıcak hep
Sabır edicem :(
Dua et gerçekten inanarak Allah yardım ediyor ♥️
0 oy
önce (54 puan) tarafından
Evet kolik ben ne çektim ya bı yaşında yeni düzeldi biraz RABBİM kolaylil versin isnalalh sabırlı ol sakin ol geçecek 
Ayy inşallah canım ya yinede bi doktora götüriyim mi
Götür ben ilk 6 ay hastanelerdeydim ☹️ ama grem fayda görmedim dnwmwdigim şey kalmadı bı tek banyo yaltirinca sakinelesiyirdu dene istersen
Akşam başlıyo koligi evimde sobalı gece ev sogarsa üşür diye akşamları yıkamıyorum canım ya
Aksam degol bemde akşam yikamiyirum bebeklerimi saabh yikiyirdum o gün rahatti
0 oy
önce (19,861 puan) tarafından
Mis gibi kolik. Ama şanslısın kısa sürüyormuş. Benim oğlan 4 5 saat ağlardı. Bazılarınınki bütün gün ağlıyor.  Kolik zordur ama beterin beteri var de rahatla . 3 aylık olunca bizim hafiflemisti. 4.5 ayda tamamen geçti 
22 dostum sjsjjsjs senin kaçç
Oo kucucuksun daha . Kız ben 34 oldum ya sen sorunca birden afalladim. Ben kaçtım ya 32 mi 33 mu 34 mü diye düşündüm hesapladım da öyle buldum. Yeni yasima alisamadim daha ahshshs
Yaşıma bakma aşkım sen en az bi 50 senelik yaşanmışlık var :(   (bugünde buna yakalım)
Sende çok gençsin kız benim annem senden sadrce 4 yaş büüyk 16 yaşında dogurmul beni:)
Ayyy kucucukken doğurmuş. Allah sağlık sıhhat versin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 194 göst.
26 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Muhammed sibel (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 191 göst.
24 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 182 göst.

409,789 soru

12,319,903 cevap

38,929 kullanıcı

Kategoriler

...