+3 oy
364 göst.
önce Diğer kategorisinde (121 puan) tarafından

Eltisini sevmeyenlere gelsin :D şahsen ben kendisini hiç sevmem kendisi çok kıskanç ve taklitçi birisidir ve bende isterim eltimle anlaşıp konuşup edip ama Maalesef umarım Yeni eltimle anlaşırım kızlar siz eltinizle anlaşırmısıniz severmisiniz hadi kızlar yorumlarda konuşalım :DDD 

image

30 Cevaplar

+5 oy
önce (4,802 puan) tarafından
Ama burdaki bütün kişilerin eltileri onları kıskanıyor ve eltileri yılan ama burdaki her kes melek :)) 
Valla ne benim eltim melek nede ben Meleğim :))
önce (18,156 puan) tarafından
Burdakilerin eltilerinin de bir kısmı burda ve benim eltim kıskanç yılan falan yaziyordur :)
önce (8,015 puan) tarafından
Biz ikimizde meleğiz maşallah bize :D
Büyük ihtimalle öyle. Ay acaba hiç tanıyan olur mu onu çok merak ediyorum

Sukufe ne mutlu size ☺️
önce (3,379 puan) tarafından
3 ay evimde kalırken melek olan eltim kendi evine çıktıktan sonra yine başlarda melek olan eltim eşim ve kaynim tartıştı diye cephe aldılar bize. Yurt dışına taşındık 1 kere aradı. Arada bir yalandan mesaj. Doğum yaptım.burada instagram hikayeme cevap vererek kutladı. Bebeğim 6.5 aylık daha geçen ay eşimle barıştılar beni aramadilar canım eltim :)))))) He bu arada evet meleğim:D çok sever herkes. Kıskançlık işte başka bir şey değil
-Reklam-
+1 oy
önce (1,894 puan) tarafından
Sevmem anlaşmak istedim yürümüyor oyuzden görmezden gelip hayata tekrar tutunmayı secdim ✓
+1 oy
önce (7,868 puan) tarafından

• :silly:Eltim yok keyfim gıcır:kissing:
önce (739 puan) tarafından
+1
Bende o kervana dahilim elifcigim sıfır tasa :)
+1 oy
önce (987 puan) tarafından
2 tane eltim var. 7 yıla yakındır evliyim. Gerekmedikçe görüşmüyoruz. Bi sorunumuz yok ama eltilik bu. Samimi olunca illa ki bi maraz çıkar. Elti değil mi sonuçta. Öküzün altında buzağı arayıp yinede sorun çıkarırlar
önce (121 puan) tarafından
Aynen katılıyorum valla öyle oluyor hep
önce (987 puan) tarafından
Evet o yüzden ikisiyle de asla samimi olmayı düşünmedim. Mesafemi korumaya çalışıyorum
+1 oy
önce (42 puan) tarafından
Ben büyük eltime samimi davrandım o meğerse olan biteni öğrenmek için bana yakın olmuş aramaesafe  koydum gorumsuyirum küçük olan iyi severim bana saygılı biri digerinden dersimi aldım mesafeliyim onada . Bence insan herseker mesafeli olmalı tercubeyle sabit 
+1 oy
önce (854 puan) tarafından
eltim 53 yaşında benim annemle aynı yaşta ve gercekten beni kızı gibi ğörür ne gitsem çocuğumla ilgilenir iş yaptırmaya kıymaz biri iş buyursa bile sen otur ben yaparım der benim yaşımda oğlunu kaybetmiş 21 yaşındayken 6 yıl olmuş ama fark ettim hic kimseye kıyamıyorum 
+1 oy
önce (48 puan) tarafından
Eltisi olmayan ben hergün üzülüyorum keşke olsaydı diye:)
+1 oy
önce (387 puan) tarafından
Ayyy süper ya yalnız değilim.  Kendisi burdaysa #B  tiksiniyorum samimiyetsiz suratsız oyunbaz yalancı sahtekar. İsmin sonunu getirmiyorum çünkü başına dahi tahammülüm yok sonu nasıl gelsin dimi ? Evlerden uzak.  
İsmin sonuna getirmiyorum derken abla nasıl yani
Adını anmak istemiyorum gibi bisey tatlım.  Çok da önemli değil yani .
yalnız # B kalsın ruhsuz
He bende sandım Burda dir belki anlar diye :Ddd
Anlasa ne olcak kız ondan mı korkcam.  Adını andikca sanki huzurum bozuluyor bereketim kaçıyor valla bak . Okadar pis negatif enerjisi var çekememezlik tepeden bakmalar kol geziyor.  Onunla bi saat otur ruhun daralıyor konuşmuyor zaten bakışları bi tuhaf susarken bile fesatlık düşünüyor dışarıdan baksan boş oturuyor oysa içi kaynıyor.  Ben kötü enerjili insanları asla sevemem direkt etkilenirim . Negstif pis hallerinden .
Nedemis eskiler  çok konuşandan değil çok susandan bekle kötülüğü çok doğru valla
Aynen valla doğru boşver abla takma Muhatap olmamak daha iyi ben ne çektim eltimden ne Yapmadığı bişi kalmadı bana tehditler bı görsen çocukları mi aldirmalar varasiya kadar ölüme tehdit falan beni itirdi düşürdü yere Allah'tan kafam taşa gelmedi geleydi çok kötü şeyler olacaktı ama sırf eşimin Kardeşiyle arası bozulmasın Kardesi karısı diye eşimin hatırana bişi demedim Allah'a havale ettim
Bide benim eşim cezaevine giren çıkan bi insan eşimden çok korkuyorlar bişi yapacak diye eşim çok ters hiç lafa bakmadan tersleyen bı insandır
Allah korusun ya ise yaramaz biri için değmez sevdiğini yakmaya bosver Allahını sopası yok canım sen susarsın onlar kabullendi sanar oysa yukarıda Allah var .
+1 oy
önce (4,850 puan) tarafından
Severim iki tane eltim var sürekli arasip konusmayiz ama birbirimiz gördükçe konuşuruz birbirimize kötü söz demeyiz 
+1 oy
önce (611 puan) tarafından
Eltim yok.  Ama ileride olacak.  Bakalım 
+1 oy
önce (658 puan) tarafından
3 eltim var biriyle cok iyi anlaşıyoruz 
+1 oy
önce (8,015 puan) tarafından
Biz altlı üstlüyüz 6 senedir evliyim çok şükür gayet iyiyiz.
+1 oy
önce (18,156 puan) tarafından
İki tane var birini hiç tanımadım ama olanı seviyorum gayet görgülü hoşsohbet bir insan eminim ki yakın olsakta anlaşırdık ama yine de mesafeli olmak güzel
+1 oy
önce (7,887 puan) tarafından
Yabancı gibiyiz valla. En son kaynanamda oturuduk kaç ay oldu hatırlamıyorum. Ama görsen oturduğumuzda o kadar samimiyiz ki jsjsj 
+1 oy
önce (781 puan) tarafından
Üç eltim var ve hepsiyle de maşallah çok iyi anlaşırız. Çok yakınız ama aynı şekilde belli bir mesafe de var. Öyle soğukluk olarak değil ama, sadece birbirimizin sınırlarını biliyoruz. Farklı kültürlerden olduğumuz için de sohbet ederken zevkli geçiyor, birbirimizden bir şeyler öğreniyoruz. 
+1 oy
önce (2,525 puan) tarafından
3 eltiyiz birbirimize gidip gelmiyoruz diceklerim bu kadar :) 

Ben istemezdim aslında ama biri kendisi kıskandı sorun çıkardı biri de beklemedigim.bisey yaptı öyle koptuk 
+1 oy
önce (5 puan) tarafından
Valla canım biz şimdilik 3 eltiyiz hatta benim iki ektim kardeşler ama üçümüzde masaAllah çok iyi anlaşıyoruz hamd olsun insaAllah hep böylede devam eder hatta koacalarimiz bile kıskanır:) geçen kendi aralarinda tartıştılar ailevi bir konu bize birbirinizle gorusmeyeceksiniz dedi biz gene görüşüyoruz 
0 oy
önce (133,427 puan) tarafından
önce tarafından yeniden gösterildi
bende bugun gordum yakin gelecekdeki eltimi ne sevdim ne sevmedim
Ahahahhaha gerçekten sevdinmi kız
hic bisi hissetmedim acikcasi
İnşallah seversin valla benim eltim yok olma ihtimali de yok ama olsaydı severdim gibi :)
+1
bakcaz artik☺️☺️☺️
0 oy
önce (25 puan) tarafından
Hayattaki tek şansım elti, görümce, kayın gibi akrabamın olmaması galiba, bazen diyorum ki keşke bi görümcem olsaydı, aradan çok geçmiyor kendime geliyorum iyiki yok diye :)
0 oy
önce (3,492 puan) tarafından
Valla benden önce evlenmiş etmiş 

Herseyi yapılmış şimdi eşim bisey yapsın kiskancliktan ölüyor anlamiyorum 

Daha iyisi senin olsun banane 

Kulağıma geldi ondan sonra soğudum sahsen 

Kuduruyor kiskancliktan

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 686 göst.
11 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy