0 oy
200 göst.
önce Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
Kizlar file market neden çok konuşuluyor lüks bi marketmi veya ayrıcalığı ne bunu bilen var mi fiyatları nasıl mesela bilgi verirseniz çok sevinirim 

15 Cevaplar

+1 oy
önce (2,826 puan) tarafından
Fiyatlar uygun degil, gereksiz abartilmis bir magaza. Bizim.millet birazda şov sever ya, ayyyy su urunu mukemmel, ayyy buna bayiliyorum. Para harcamayi sevenlerin favori magazasi gibi diyebilirim :))
-Reklam-
+1 oy
önce (18,181 puan) tarafından
Bir kez girdim simit poğaça falan aldım insana kendini zengin hissettiriyor en azından kasaya kadar :)
0 oy
önce (1,229 puan) tarafından
Ülkedeki herşey gibi buda biraz abartı yani fiyatlar ortalama bir ailenin geliri için sıkıntı  bazı ürünleri çok güzel ama hani illa gidelim de oradan alışveriş yapalım  denilecek bir yer değil. 
0 oy
önce (31 puan) tarafından
Gereksiz abartılıyor fiyatlar orta öyle aşırı ucuz değil belli başlı şeyler güzel ama sırf onun içinde gidilmez bence gereksiz 
0 oy
önce (1,461 puan) tarafından
Annemlerin evine çok yakın var bitane bim gibi bir şey sadece biraz daha büyük bir bim gibi. Değişik şeyler satıyor işte nohut cipsi falan bir de ekmekleri çok guzel çavdar ekmeğini ben beğeniyorum.  öyle abartılacak bir şeyi yok normal market 
önce (7,737 puan) tarafından
Bim zaten kız zengin bimi
önce (6,109 puan) tarafından
aynen bimin buyuk yuksek fiyatli ve cesiti daha bol olani : )) bime aitmis zaten
önce (1,461 puan) tarafından
Aaa bimin mıymış bak bilmeden iyi benzetme yapmışım
önce (6,109 puan) tarafından
aynen bimin farkli bir kollaşmasi.  sahibi bimin ortaklarindan
0 oy
önce (2,371 puan) tarafından
Ayy bende merak ediyorum bizim burada var ama.bana.uzak.gidemem ve anayolun karşısı aktif bi yol tek gidemem eşim olunca unutuyorum 
0 oy
önce (7,737 puan) tarafından
Bildiğin Bim ama zenginlere göre :) ürünler BİM'in. 
0 oy
önce (2,201 puan) tarafından
Mükemmel market gezmeye bayılan biri olaraktan ama malesef bizim çevrede yok çok çeşit var sadece 

Ucuz olduğu söylenemez migros gibi bence
0 oy
önce (754 puan) tarafından
Çok güzel bı market hamilelik döneminde keşfettim bende :)) özellikle turşuları sebze meyvelerinde güzel taze 
0 oy
önce (1,001 puan) tarafından
Bimın marktı sahipleri aynı onu da lüls yapmışlr 
0 oy
önce (2,192 puan) tarafından
File market yıllardır var şimdi niye popüler oldu anlamadım. Evet içeriği zengin bir market fiyatları da biraz kabarık 
0 oy
önce (4,858 puan) tarafından
BİM'in bir tık üstü bir market ama bim gibi aktüel ürünler falan gelmiyor ucuz olan şeyler var pahalı olan şeyler var normal market işte ya abartılacak bir market değil 
0 oy
önce (1,798 puan) tarafından
4 seneye kadar Istabulda iken çok gidiyorduk ben çok beğeniyorum çünkü sebze çeşitleri iyi,  yıkanmış sebzesi, yarım karpuz satması, dondurulmuş ürünleri,  tatlıları,  ekmek çeşitleri, kasap reyonu olması gibi gibi. Alkol satıldığı için bazı büyük marketlere gitmediğimiz için file iyi bir alternatif olmuştu. Su an bulunduğumuz ilde komşu ilçeye açıldı oraya gittik ama burası daha küçük eski tadı vermedi 
0 oy
önce (2,548 puan) tarafından
BİM'in lüksü :) Bizim eve yakın var ben gidiyorum fiyatları da çoğunlukla uygun geliyor bana. Pazarda kereviz 80 liraydı File'de 60 mesela. Sebze meyvesi genellikle taze. Hamur işi çok iyi, ekşi mayalı ekmeği çok lezzetli. 
0 oy
önce (1,256 puan) tarafından
BİM'in  kuruluşu, fiyatları normal hatta biraz üstünde indirimlerine denk gelırsen gayet iyi indirimler geliyor harras ürünü kendilerine ait ve ben gayet memnunum organık ürünleri de çok fazla temizlik açısından çok çok temiz bir market ürün takipleri sürekli degişimleri yapılıyor açık ürünler selam kaşar vs gibi  açıldıgı gün bitmezse eğer imha ediyorlar 

Eşim çalısıyor ordan biliyorum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 41 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Esmaaa (24 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 50 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde ikbal (51,567 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 107 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde asllyd (619 puan) tarafından soruldu

409,789 soru