0 oy
207 göst.
önce Diğer kategorisinde (110 puan) tarafından
Çok korkuyorum gece gece uyandım eşimden hiç birsey yapmadığı tek hatası olmadığı halde şüpheleniyorum hamileyim çok korkuyorum hastaneye yatırırlar falan diye senaryo kuruyorum eşim yanıma gec yatti telefonda vs napiyor diye çok suphe ediyorum bu evliligimize ve ikimize zarar veriyor ben şizofren miyim veya paranoyak çok korktum 

8 Cevaplar

+3 oy
önce (3,294 puan) tarafından
Paranoyak oldugumu ogrendim yorumlar sayesinde teşekkürler 
önce (1,014 puan) tarafından
Annaaa yeni evli sayılırsın zaten bebişkom yeni evliyken deyince bende 3 4 sene sandım☺️
Yok kiz ilk aylari diyom :)
önce (110 puan) tarafından
Gerçekten mi ben beni hastaneye yatirirlarsa  diyorum bu düşünceden dolayı ben hem.hamileyim.hem yüz felci geçirdim yetersiz hissediyorum kesinlikle başka kadın aklıma gelmiyor şu  pis videolar varya o :(
Hamilelikte oluyordu bende bu daha cok.hormonlar yerinde olmuyor cok normal canim. Ama bebegine stres zararli mümkün olduğunca uzak dur stresten
Bende sadece hamilelikte olsa korkmayacagim  geçmişi düşününce 1 kaç kere daha oldu hatırlıyorum benim o videolarla ilgili travma var sanırım ama bu paranoyakliga mi giriyor
-Reklam-
+2 oy
önce (157 puan) tarafından
Eşin yatağa geç geldi gidip baksaydin nye gelmiyon ne yapiyon okadar telefonda diye

içinde kuruntu yapacağına git yanına 

Zararlı sen çıkarsın 

Aklını zihnini bu tür şeylere yorma 
Ya sadece telefon değil ki onu öyle örnek verdim
+2 oy
önce (1,132 puan) tarafından
Senin durumun psikiyatrinin ilgi alanı Canim psikoloğu aşmış bir durum ilac kullanman gerekiyor .
Tamam :)
Sendede az bilgi eksikliği var hellehem guzum hamile insan ilaç kullanamaz hamileyim yazdım psikiyatriyw gitmeyi bizde bilirik:)
önce (878 puan) tarafından
ustune bi de senin yatis alman lazim de de tam olsun :) kadin hamile oldugu icin anksiyetesi artmis hepsi bu neredeyse 10 hamilenin 7 si 8 i boyle
Canımsın Allahim dertlerinii gidersin bir ömür:)
amin canim benim hamilenin duasi kabul olurmus bol bol dua et :) hicbir seyin yok rahatlamaya calis ben neler dusunurdum bi bilsen :D
İnşallah geçer canım benim ama bazen hamile değilken de oluyor sadece hamile iken olsa korkmazdım ya düşündüm oncede olmuştu illaki destek şart
Hamile iken anksiyete ilacı kullananlar var canım bilgi eksikliği değil bendeki . Hamilelik hormon vs diyorlar herkes doğum yapıyor 100 kişiden biri senin gibi yoğun dusunecelere kapılıyor .öyle yada böyle desteğe ihtiyacin var sana kalmış böyle 9 ay geçer diyorsan da sen bilirsin .post açıyorsun tavsiye istiyorsun ne diyebiliriz ki herkesin aynı duurm bendede oldu hamilelikte normal demesini mi bekliyorsun bende ve yakın çevremde kimsede olmadı bu şekilde takıntılı düşünceler kaygı bozukluğu bunlar başlı başına psikiyatristin ilgi alanı kim ne derse dersin .psikolog çözemez .neden çözemez biliyormusun hem doktor değiller hemde artık parayı veren özel uniden psikolog oluyor .boşuna gidip paranı harcama .direk psikiyatriste git en azından onlar doktor
Aslında ben önceki doğumumda  çok güzel ilaçsız hallettim kesinlikle bende aynısını yaşadım normal vs demenizi beklemedim ama biraz güzel yazsanız yanlis anlamazdım onlar çok ileri seviyelerdir belki ben emzirirken yaşadım anksiyete onda bile ilac vermediler hamile ikenhic vermezler bence bana paranoyak değil azmış anksiyete deseniz içim rahatlardi şuan yüz felci geçiriyorum onda bile ilac almadim bu olay için hiç almam inşallah olacağız tedavi olurum teşekkür ederim zaman ayırdığınız için:)
Kuzum ben paranoyak demedim ki anksiyete ve kaygı bozukluğu var diyorum anlattagina göre .Allah kolaylık versin inşallah bu süreçler geçici hamilelikte geçer  doğum da önemli olan senin ruh sağlığın önce sen saglikli olmalısın sonra bebeğine güzelce bakabilesin.
İnşallah öyledir paranoyak miyim diye düşünmek bile kaygı bozukluğu olduğunu gösteriyor demi İnşallah öyledir diğerinin adı daha korkutucu geliyor İnşallah atlatırım dediğiniz doğru ama ah elimde olsa İnşallah geçecek ilkinde yendim bunuada yeneceğim  zaten temelli geçmiyor herhangi bir kıvılcımla alevleniyor ama yine sondurecegiz İİnşallah çok teşekkür ederim
+2 oy
sakin ol hamileyken boyle seyler dusunulur normal 
Teşekkür ediyorum öyle olsa korkmam önceden 1 kaç kere oldu çok sık olmuyor ama oluyor eşim üzülüyor:(
+2 oy
önce (5,857 puan) tarafından
Tatlım hamileliğin getirdiği Duygu bu hiç birşeyin yok 
Çok sagolun çok korktum ya bir an da yinede gideyim hem hamileyim hem yüz felciyum yetersiz hissettim kendimi sanırım:(
önce (5,857 puan) tarafından
Yine doktorumla gorusebilirsin ama evham yapma sadece kazasız belasız geçsin doye dua et . Her gebe yaşamıştır böyle duygusal şeyler cnm
+1 oy
önce (4,354 puan) tarafından
Sizfrenlik boyle bisey degil. Kaygi bozuklugu yani anksiyete gibi duruyor. Hamilelik hormonlariyla atak durumu olabilir. Bi uzmanla gorus istersen.
Teşekkür ederim canım benim iyiki varsın anksiyete olduğunu sabah uyanınca bende tahmin ettim çünkü çok benziyor belirtiler benim zaten ilk doğumumda tescilli bir anksiyetem var :(
önce (4,354 puan) tarafından
Aa gecmis olsun. Muhtemelen atak yapiyor hamilelikle birlikte. Destek alman senin icin daha rahatlatici olur. Hic bisey icin hayat dert etmene degmez, saglikla bebisini kucagina alirsin insallah
Canim benim Allah razı olsun destek alacağım çok yokluyor:(
+1 oy
Hayır canım şüpheleniyorsan eşin seni şüphelendirecek şeyler yapıyo demekki işte erkeklerin istedigi de bu onlar yapsın yapsın (eşin yapıyo demiyorum) ondan sonra da derler ki sen kafanda kuruyorsun delisin falan 
Bide bişey daha dicem ben şizofreni tedavisi gördüm o öyle bişey degil canım korkma hormonların yüksek o yüzden öyle oluyo şimdi hamilesin ya bilinç altında eşim beni begenmiyo mu falan diye düşünüyorsun aklına bunlar geliyo bence
Hem hamileyim hem yüz felciyim bana küs biraz ilişkide olmuyor korkuyorum başka kadın değil asla video var ya o bile beni çok yaralar :(
Boşver düşünmemeye çalış canım ancak kendini üzmüş olursun böyle şeyler düşünerek
Teşekkür ederim :*
+1 oy
önce (2,574 puan) tarafından
Gebelikten önce de varsa bu kaygılar evet bir alarm var uzmana gitmen gerekir. Ama gebelikte başladı ise hormonlar altta yatan kaygılarını tetikliyor belli ki. Her durumda uzmana gitmen gerekir.
Gideceğim inşallah  sanırım kaygı bozukluğu diye düşünüyorum inşallah paranoyak falan değildir
Hem gebeyim Hem yüz felci  çok kötü durumdayım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 145 göst.
0 oy
3 cevap 228 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 170 göst.
0 oy
8 cevap 282 göst.