0 oy
90 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,005 puan) tarafından
Aksam acile goturduk bogazlari dedi antibiyotik verdi neyse geldk az once sitmalandi titriyodu cok korktum havale geciriyo sandim butun vucudu zangirzangir ayaklari elleri buz gibiydi ama bilinci yerindeydi bizle konusuyodu 4yasinda oglum portakal yedirdim su icti kendine gelmeye basladi uzerini soydum suan dusmeye basladi cok sukur ibu fort die ates dusurucu vermis hic kullanmadim daha once RABBİM KMSEYİ EVLADİ ile sinamasin cok kotu olduk esimle :( o halde gorunce havale gecirmis olabilirmi anlık basina gelen oldumu 

7 Cevaplar

0 oy
önce (157 puan) tarafından
Olabilir çok dikkat et Allah yardımcın olsun 
-Reklam-
0 oy
önce (11,201 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım 

Bende nöbetteyim ikisi de ateşli:(
önce (1,005 puan) tarafından
Sizede cok gecmis olsun
0 oy
önce (11,936 puan) tarafından
Canım bir daha hastahaneye gidersenin ısrarla domuz giribi testi işte.su an bu salgın 
Burun akntisi varmi dediler suanlk yok hic test bse yapmadilar direk abtjbiyotik verdi yolladi
önce (11,936 puan) tarafından
Bana da kızıma da aynısını yaptılar.eczanede bir adam söyleniyordu.iki gün hastahanede yattık kaç gündür buradayız çocuğun ateşi düşmedi özel hastahane bir test yaptı domuz gribiyms çocuğum baska ilaç kullanması lazimmi diye herkese anlatti
önce (13,278 puan) tarafından
Ben de aynısını yazdım şimdi antibiyotik değil çaresi çünkü 5 gün enfluvir kullanılmalı ilk 48 saatte başlanmalı
0 oy
önce (29,209 puan) tarafından

Kızımda aynı oldu dediğiniz ilaçtan bide antibiyotik verdi onların üstüne toparlandı 

Soğuk ter döktü kaç defa öyle atlattı ishale bozunca vücut atıyor su ver bolca salgın çok şuan 

0 oy
önce (2,621 puan) tarafından
Oğlumda kronik ateş hastalığı var. 2-3 haftada bir ateşlenir günlerde düşmez. İbuforta geçtik o rahatlattı. Kilosuna göre vermen lazım 
0 oy
önce (871 puan) tarafından
havale öyle bişey değil kızım 3 bucuk yaşında 2 kere geçirdi göz bebekleri kaydı kasıldı ve vücudu seyirmeye başladı ilkinde tam görmemiştim 9 aylik kucağımda hastanede morardı kasildı doktorlar aldı 2.sinde evde yanlızdın 2 yaşındaydı mama sandalyesinde oturuyodu ateşı 37.5 du bide baktım gözleri seğriyo ama çok korkunçtu biri açılıp biri kapanıyodu put gibi olmiştu yalvardım ne olur ses ver cebap ver diye ama tepki bile vermedi kucağıma aldım kas kastıydı komşulardan yardım isteme gidiyordum bianda kucağımda tüm vücudu seyirmeye başladı çok zor bi dururm Allah kimseye yaşatmasın gurbetteydim eşim askeri personel o an ki o korkuu şimdi kızıma hayatta kızamam gece uyurken yanıma alırım ne istiyosa almaya çalışıyorum o günlerin o kaybetme korkusunu atamıyorum 
Odum koptu havale geciriyo sandim o halde gorunce :(
0 oy
önce (13,278 puan) tarafından
Canım influenza muhtemelen test yapsınlar geçen yıl kızım geçirdi onda da sıtma tutuyor ve antibiyotik işe yaramıyor enfluvir ancak etki ediyor. Eğer influenza ise ateş düşse de tekrar eder. Allah korusun havale değildir inşallah geçmiş olsun
İnsallah cikmaz bidaha atesi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 122 göst.
5 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 340 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.
28 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1acelya_l (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 115 göst.
30 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sewinnn (557 puan) tarafından soruldu

410,059 soru

12,329,340 cevap

39,180 kullanıcı

Kategoriler

...