+3 oy
290 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (856 puan) tarafından

image

arkadaslar bebegi bitisik parmak olup ameliyat olan var mi ya surec nasil isliyor bi bilgilendirir misiniz 

12 Cevaplar

+2 oy
önce (265 puan) tarafından
Ne kadar küçükken yapılırsa o kadar kârıniza olur . İyileşme olsun sosyal süreç olsun . 20 yaşında bu ameliyatı yaptıran birini biliyorum iyileşmesi çok uzun sürdü. Sürekli kanama oldu . Tabi o zaman ile şimdinin şartları bir değil. 
-Reklam-
+1 oy
önce (223 puan) tarafından
Bizim komsu vardı onun üç parmağı bitişikti baya da kocamandı ameliyat olduğunda ağrısı olabilir bir süre ama geçer inşallah. Allah şifa versin kuzuya❤
+1 oy
önce (133,756 puan) tarafından
benim ilk okul arkadasimda vardi ayaginda 1 parmak fazla ve yapışıkdı korkunc degil yaa 2 gube iyilesip gelmisti okula
0 oy
önce (2,238 puan) tarafından
İlk defa gördüm geçmiş olsun canım 
0 oy
önce (103 puan) tarafından
Allah şifa versin yakın zamanda mı ameliyat olacak 
önce (856 puan) tarafından
henuz belli degil bir de plastik cerrahla gorusulecek
önce (103 puan) tarafından
Güzelce atlatırsınız inşallah kıyamam minnoş yaa
sagol canim benim ❤️
0 oy
önce (1,539 puan) tarafından
Benimkini doğduğum gibi açmış doktor sonraki muaynede söylemiş anneme annem parmak arasinda uara var diye göstermiş doktor yapışıktı ben açtım demiş dikiş falan yokmuş ama 
yok bizimki cerrahi mudehale gerektiyor maalesef
0 oy
önce (2,089 puan) tarafından
Kurban olurum onu yaradana ben doğduğunda bile açılırdı hemen iyileşir inşallah 
yok canim plastik cerrah acmaliymis at taraf bir butun gibi tek bir et var
Allah'ım esirgesin hemen iyileşsin inşallah büyüdükçe daha zor olur yaptırın eşimin kuzeninin ayak parmağı öyleydi hiçde açtırmamis ailesi gencecik çocuk
ayagi acmayi onermiyorlar canim dr lar istege birakiyor ayagi bazen de risk yaratiyor kalba ya da beyne giden damarla ayaktan gectigi icin
amin bj arada ALLAH razi olsun ❤️
Bilmiyorum bir bilgim yok öğrenmiş oldum..
0 oy
önce (1,798 puan) tarafından
Benim çok yakınlarımdan olan oldu kemik yapısı önemli sizinkinin kemiği düzgün kendini bilene kadar kreşe gidene kadar yaptırın çabuk ta geçer zaten. zorluğu oldu mu görüşünce sorarım. Ayrı şehirdeydik süreçte yanlarında değildim 
İzmir de İstanbul da doktorlara sordular el cerrahisi yapan yerlere en son Bursa Eğitim Araştırma da yaptırdılar. El mikro cerrahi miydi neydi hatta
2 el 2 ayakta olduğu için onlara çapraz el ayak şeklinde 2 turda yaptırdılar. Kemik düzgün olunca parmak arasında biraz dikiş izi var ama kapanınca bir fark görülmüyor. Ayakta yapılanda çok dikiş vardı büyük çocuk izin vermedi dikiş aldırmaya kendiliğinden düşmesini beklediler. 2 kardeş aynı anda oldular anneleri için zor olmuştur
0 oy
önce (13,062 puan) tarafından
çevremde yok ama küçük olduğu için çabuk iyileşir ve ileride hiç hatırlamaz. geçmiş olsun 
0 oy
önce (2,201 puan) tarafından
Bilgim yok hiç ama doğduğu zaman söylemediler mi bişey size 
0 oy
önce (879 puan) tarafından
Maşallah sübhanallah ❤️☺️ halamın kızı 21 yıl önce doğumdan sonra oldu bu ameliyatı, şuan gayet normal . Ufak bir operasyon korkulacak bir durum yok canımin içi 
0 oy
önce (303 puan) tarafından
Benim 3 parmağım bitişikmiş. Süreci tam hatırlamıyorum 3-4 yaşlarında ameliyat olmuşum

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 21 göst.
0 oy
2 cevap 67 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (938 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 70 göst.

409,789 soru

12,319,906 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler