Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Bebeğin Kundak Bırakma Sürecinde Yanlış Mı Yaptım? Ne Yapmalıyım?
0
oy
61
göst.
1 gün
önce
Aile & Aşk
kategorisinde
zeyneb34
(
365
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar Ben 2 haftadır 4 aylık bebeğimin kundağını bıraktım Çünkü açıyordu kendini uyandırıyordu ama o günden beri geceleri asla uyumaz oldu gündüz de uyumuyor Dün en son çok ağladı emmek istemedi ben de mecbur kundak yaptım ve daha sakin uykuya geçiş yaptı ne yapacağım iki haftadır çektiğim eziyet Boşuna Mıydı bu kundagi ne zaman bırakacağım
tavsiye-fikir
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
4
Cevaplar
0
oy
1 gün
önce
Nagiş❤️
(
13,201
puan)
tarafından
cevaplandı
Niye kundakladınız ki bacı çocuk alıştı muhtemelen o hale. Kundak ben hiç yapmadım eli kolu hep rahattı çocuğun bir süre devam eder o hal sonra geçer ama yine kundak = yine aynı döngü
1 gün
önce
Baby Boyumm
(
133,756
puan)
tarafından
yorumlandı
hocam bende yapmadim dürüm gibi yapamamda zaten rahat edemez bebis yaa bu arada sen nasilsin şafakda geldi catti senin
1 gün
önce
Nagiş❤️
(
13,201
puan)
tarafından
yorumlandı
Kontrole gidicem şimdi sevdoşum arada sancı yokluyor. Az kaldı valla inşallah bekler son 2 haftayı
1 gün
önce
zeyneb34
(
365
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya benim kız öyle normal çocuk gibi değildi sürekli gözleriyle oynuyordu Yani kendisi istedi konuda Ben de büyük kızımdan pişman olmuştu kundağı bırakmazdık zor olmuştu bunu da yapmayacağım dedim Ama öyle böyle değildi yani uyutuyordum yerine koyuyordum oynamaya başlıyordu
1 gün
önce
Casperiye
(
6,109
puan)
tarafından
yorumlandı
bir kolunu cikar kundaktan birkac gece oyle uyusun sonra diger kolunu cikar . kundak guzel bisey daha sakin huzurlu uyuyor bebek . uzun sureli uyuyor bnim ilk kizda beceremedim korkduk da ikincide kim ne derse desin kundak ve emzik olacak farz dedim. emzik almadi malesef ama kundaga alistirdim iyi oldu ilk. 4 ay . hatta haziran temmuz agustos bebesi:) sevi bebenin kemer kundagi var sadece kollaribagliyr sicaktan pismesin diye bebek onu aldim
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
1 gün
önce
kecperi
(
1,692
puan)
tarafından
cevaplandı
Dönmeye başladığında bırakmalısın Allah korusun gece uykuda dönerse nefessiz kalabilir
1 gün
önce
zeyneb34
(
365
puan)
tarafından
yorumlandı
Bebegim dönuyor halinin uzerinde ana gece hic dönmedi
1 gün
önce
zeyneb34
(
365
puan)
tarafından
yorumlandı
Uykuya dalinca acayim miki kundagi
1 gün
önce
kecperi
(
1,692
puan)
tarafından
yorumlandı
Gece hic dönmemiş ama dönebilir canım bebekler gündüz öğrendikleri şeyleri gece uykuda tekrarlayarak pekiştirmeye çalışırlar o yüzden gece de yapabilir, tehlikeli olur. Sen artık kundak yapma başlarda ağlar ama öyle uyumaya alışacak zamanla
1 gün
önce
zeyneb34
(
365
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım 2 veya 3 hafta oldu tam hatırlamıyorum alışmadı Artık gece uyumadığım için sütüm gitti hiçbir şekilde uyumuyor gece uykusuna yatırıyorum akşam 15 dakika sonra uyanıyor kundaksız olduğu için ben anlamadım ne yapacağım Bu kıza
1 gün
önce
kecperi
(
1,692
puan)
tarafından
yorumlandı
4. ayda zaten bi uyku gerilemesi var siz muhtemelen o dönemdesiniz canım, sık uyanma sebebi de bu. Ama geçecek sabırlı olmaya çalış.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 gün
önce
Sinemmto
(
1,617
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben ilk birkaç gün baskı yüzünden yaptım sonra saldım kundak yapmadım 3 aylık olduktan sonra da yüz üstü yatmayı sevdi hep öyle uyudu rahat etti
1 gün
önce
zeyneb34
(
365
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben yüzüstü yatırmaya korkuyorum ya bu olur falan diye
1 gün
önce
Sinemmto
(
1,617
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben kafasını tutmaya başladıktan sonra hep öyle yatırdım ama saat başı kontrol ettim hep
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 gün
önce
ozlem4141
(
449
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende kundakla ilgili post açmistim kundak nasıl bırakılır diye bu hafta 4 aylık oluyor oğlum kundaksiz imkansız uyumuyor elleri sürekli ağzından gözünde yüzünde uyandırıyor kendini sonra da ağlıyor. Ben de gece uyuyunca kundağı açıyorum uyanmıyor gündüz de sadece 1 elini çıkarıyorum bikac hafta sonra da diğerini cikaricam genelde öyle yapiyorlarmis
1 gün
önce
zeyneb34
(
365
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya işte benim kızım gece kundağı açılsa bile uyanıyor Sizinki Maşallah uyuyormuş
1 gün
önce
zeyneb34
(
365
puan)
tarafından
yorumlandı
Gece emmek için uyanınca tekrar kundak yapıp tekrar mı açıyorsunuz yoksa kundaksız emzirip beşiğe mi koyuyorsunuz
1 gün
önce
ozlem4141
(
449
puan)
tarafından
yorumlandı
Kundaksiz emziriyorum sanırım gece uykusu gunduzlere göre daha ayır oluyor yada gece uyku tulumu giydiriyorum belki onun etkisi vardır bilmiyorum
1 gün
önce
zeyneb34
(
365
puan)
tarafından
yorumlandı
Nasıl uyku tulumu giydiriyorsunuz kolsuz mu
1 gün
önce
ozlem4141
(
449
puan)
tarafından
yorumlandı
Yoo normal uyku tulumu 1.2 tog ayaklarıyla üzerini açıyor diye uyku tulumu aldım gece ince bı battaniye ortuyorum üzerine bı tik serin oluyor ev diye
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
+1
oy
2
cevap
51
göst.
Emzik Bırakma Sürecinde Karşılaşılan Zorluklar ve Çözüm Önerileri Neler?
30 Aralık 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
unzile98
(
167
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye
0
oy
3
cevap
98
göst.
Sigara Bırakma Sürecinde Karşılaşılan Zorluklar ve Çözüm Yöntemleri Nelerdir?
5 Ekim 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Dolunay65
(
1,233
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
0
oy
3
cevap
91
göst.
Emzik Bıraktırma Sürecinde Yanlış mı Yaptım?
25 Eylül 2024
Diğer
kategorisinde
asllyd
(
619
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
3