0 oy
61 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (365 puan) tarafından
Kızlar Ben 2 haftadır 4 aylık bebeğimin kundağını bıraktım Çünkü açıyordu kendini uyandırıyordu ama o günden beri geceleri asla uyumaz oldu gündüz de uyumuyor Dün en son çok ağladı emmek istemedi ben de mecbur kundak yaptım ve daha sakin uykuya geçiş yaptı ne yapacağım iki haftadır çektiğim eziyet Boşuna Mıydı bu kundagi ne zaman bırakacağım

4 Cevaplar

0 oy
önce (13,201 puan) tarafından
Niye kundakladınız ki bacı çocuk alıştı muhtemelen o hale. Kundak ben hiç yapmadım eli kolu hep rahattı çocuğun bir süre devam eder o hal sonra geçer ama yine kundak = yine aynı döngü
önce (133,756 puan) tarafından
hocam bende yapmadim dürüm gibi yapamamda zaten rahat edemez bebis yaa bu arada sen nasilsin şafakda geldi catti senin
önce (13,201 puan) tarafından
Kontrole gidicem şimdi sevdoşum arada sancı yokluyor. Az kaldı valla inşallah bekler son 2 haftayı
önce (365 puan) tarafından
Ya benim kız öyle normal çocuk gibi değildi sürekli gözleriyle oynuyordu Yani kendisi istedi konuda Ben de büyük kızımdan pişman olmuştu kundağı bırakmazdık zor olmuştu bunu da yapmayacağım dedim Ama öyle böyle değildi yani uyutuyordum yerine koyuyordum oynamaya başlıyordu
önce (6,109 puan) tarafından
bir kolunu cikar kundaktan birkac gece oyle uyusun sonra diger kolunu cikar . kundak guzel bisey  daha sakin huzurlu uyuyor bebek . uzun sureli uyuyor bnim ilk kizda beceremedim korkduk da ikincide kim ne derse desin kundak ve emzik olacak farz dedim. emzik almadi malesef ama kundaga alistirdim iyi oldu ilk. 4 ay . hatta haziran temmuz agustos bebesi:) sevi bebenin kemer kundagi var sadece kollaribagliyr sicaktan pismesin diye bebek onu aldim
-Reklam-
0 oy
önce (1,692 puan) tarafından
Dönmeye başladığında bırakmalısın Allah korusun gece uykuda dönerse nefessiz kalabilir
Bebegim dönuyor halinin uzerinde ana gece hic dönmedi
Uykuya dalinca acayim miki kundagi
Gece hic dönmemiş ama dönebilir canım bebekler gündüz öğrendikleri şeyleri gece uykuda tekrarlayarak pekiştirmeye çalışırlar o yüzden gece de yapabilir, tehlikeli olur. Sen artık kundak yapma başlarda ağlar ama öyle uyumaya alışacak zamanla
Canım 2 veya 3 hafta oldu tam hatırlamıyorum alışmadı Artık gece uyumadığım için sütüm gitti hiçbir şekilde uyumuyor gece uykusuna yatırıyorum akşam 15 dakika sonra uyanıyor kundaksız olduğu için ben anlamadım ne yapacağım Bu kıza
4. ayda zaten bi uyku gerilemesi var siz muhtemelen o dönemdesiniz canım, sık uyanma sebebi de bu. Ama geçecek sabırlı olmaya çalış.
0 oy
önce (1,617 puan) tarafından
Ben ilk birkaç gün baskı yüzünden yaptım sonra saldım kundak yapmadım 3 aylık olduktan sonra da yüz üstü yatmayı sevdi hep öyle uyudu rahat etti 
Ben yüzüstü yatırmaya korkuyorum ya bu olur falan diye
önce (1,617 puan) tarafından
Ben kafasını tutmaya başladıktan sonra hep öyle yatırdım ama saat başı kontrol ettim hep
0 oy
önce (449 puan) tarafından
Bende kundakla ilgili post açmistim kundak nasıl bırakılır diye bu hafta 4 aylık oluyor oğlum kundaksiz imkansız uyumuyor elleri sürekli ağzından gözünde yüzünde uyandırıyor kendini sonra da ağlıyor. Ben de gece uyuyunca kundağı açıyorum uyanmıyor gündüz de sadece 1 elini çıkarıyorum bikac hafta sonra da diğerini cikaricam genelde öyle yapiyorlarmis 
Ya işte benim kızım gece kundağı açılsa bile uyanıyor Sizinki Maşallah uyuyormuş
Gece emmek için uyanınca tekrar kundak yapıp tekrar mı açıyorsunuz yoksa kundaksız emzirip beşiğe mi koyuyorsunuz
Kundaksiz emziriyorum sanırım gece uykusu gunduzlere göre daha ayır oluyor yada gece uyku tulumu giydiriyorum belki onun etkisi vardır bilmiyorum
Nasıl uyku tulumu giydiriyorsunuz kolsuz mu
Yoo normal uyku tulumu 1.2 tog ayaklarıyla üzerini açıyor diye uyku tulumu aldım gece ince bı battaniye ortuyorum üzerine bı tik serin oluyor ev diye

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 51 göst.
0 oy
3 cevap 98 göst.
0 oy
3 cevap 91 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde asllyd (619 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.
20 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde glshyknc (849 puan) tarafından soruldu

409,789 soru