+1 oy
177 göst.
önce Diğer kategorisinde (63 puan) tarafından
Evleniyorsun sen kusur yapınca kimsenin dilinden düşmuyorsun insanın ailesi bile en mükemmeli oynamani bekliyor ben olmak istemiyorum arkadar neden biz insanları Altan almak zorundayız mesela kayınvalidemin evine gitmek zorudma miyim bayramda olsun eşim zorlar ailem aman ayıp olmasın der gideriz ne çay demler ne yemek yapar dedikodu falan etmez bana karışmaz ama iyi mi bu kötü mü bilmiyorum ama bende hoş karşılanmadigim için gitmek istemem hep bana alttan al kırılan ben olurum ağlarım annem zaten elalem ne der ayıp kavramı ile büyümüş bir kadın annesi babası öyle yetişmiş birazda cahil davranıyorlar herkes bana gelince akıl veriyor çok sıktı artik benim net bir tavır mi koymam lazım insanlara cepte görüyor herkes cocuk gibi nasihat veriyorlar alttan al kendileri istediklerine görüşmüyor konuşmuyor benimde küçük çocuğum var ben bir bireyim çok sıkıldım artık bu durumdan ben kendi fikrimi kimle görüşeceğimi neden kendim veremiyorim eşim de öyle gidecez annesigile zorluyor sizce ben ne yapayım yaşayan var mı aklımız yok mu biziim enayi miyiz 

6 Cevaplar

+3 oy
önce (3,294 puan) tarafından
Gelinlikle ilgisi yok bunun. 

Yetistirilme tarzi ve insanin kendi huylariyla ilgili
önce (63 puan) tarafından
Ee ne yapmak lazım cnm gelin olunca farklı ya valla var
önce (4,497 puan) tarafından
Arkadaşa katılıyorum yetiştirilmeyle alakalı ben memur çocuğuyum ailem diger kardeşlerimi normal büyüttü ama beni bi robot gibi yetiştirdiler. En mükemmel olmak zorundasın kusursuz olmalısın taki canıma tak edene kadar en son herkesi karşıma aldım ben sizin istediğiniz gibi olmak istemiyorum ben kendim olarak daha mükemmelim dedim. Sende insanlara kendini açıklayamadığın sürece onların istediği gibi olursun canım.
-Reklam-
+1 oy
önce (4,601 puan) tarafından

Bence  çoğu konuda haksızsin seni ailesinin evine götürüyorsa hakkı var hem sana kötü davranmıyorlar ki neden kendini izole etmeye çalışıyorsun sende bir annesin ilerde senin evladın da seni görmeye gelmese kırılmaz mısın ve bence bazen büyüklerimiz çoğu konuda doğru konuşuyorlar haksız yerler varsa amenna ama hepsine cahil demek çok yanlış herkesin hele ki simdiki neslin ilmi ahım şahım bişey değil kusura bakma gülüm ama doğrular bunlar  :)

0 oy
önce (55 puan) tarafından
Annesi gile gitmek zorundasn eşin olmasa senin ailesinde ne işin var giderim oturrum efendiler gibi sonra kalkar evime gelirim bnde çok yaşadım bunu çok laflar duydum kayinbbmlardn ama hepsini yırtık cebe koydum susuyorsamda kocamın hatri için kötülükmü bırak yüz karası yapana kalsın 
Yemek yapmıyor ama gidince canım kimse gitmek istemiyor kızı bile anne evimde bir bardak çay icmemi istersen temizle demiş
önce (55 puan) tarafından
Valla zor böyle ya ömür boyu muhatap olmayacak insan yada susacak düzelmez çünkü bu bir insan 7sinde nasılsa 70 indede o
0 oy
önce (10,646 puan) tarafından
Neden hep biz alttan almak zorundayız bende çok sıkıldım hep bizmi affedicez bizmi görmezden gelicez 

Bizmi biley olmadı bu senin dediğin olsun dicez ben artık bıktım büyüklük yapmayana büyük diye saygı duymak gitmek iş yapmak istemiyorum saygıyla banada saygı duyulsun  ölümse banada ölüm var benden bu kadar bundan sonra lafımı esirgemem kimseden  o kadar doluyum ki ufacık bişeyde patlıcam
Bu post tam sana göre bende öyle cjm sınırlarımız olması lazım bence artik yeter
0 oy
önce (1,166 puan) tarafından
Zaten sık gitmiyorsunuz anladığım kadarıyla gittiğinde yap yemeğini çayını. ye iç dön evine. Kaynananın evi sonuçta. Misafir gibi karşılamayı beklemen aşırı saçma. Eşinin en doğal hakkı ailesine seninle gitmek istemek. Böyle şeylere gelemiyorsan o zaman evlenip aile kurmaman gerekiyor. 
Öyle mi diyorsun çaya falan gidiyoruz zaten bir yerde haklısın
önce (1,166 puan) tarafından
Bu şekilde yaparak hem kendini sıkıntıya koyarsın hem eşinle aranı bozarsın. Söylediğine göre Kaynananin cok kötü huylarıda yokmuş tavır alman gereken.
0 oy
önce (13,707 puan) tarafından
Yani canım bazen gerçekten boş şeylere takılıyoruz.

Ben her hafta giderdim kaynanamin yanına yapmamı beklemezdi demezdi de ama çayı da yapardım kahvaltı da hazırlardim akşam yemeği de yapardım kendi evim gibi.

Sağ olsaydı da her gün ben pisirseydim beraber yeseydik. Kaynanam sagken yanında değildik. Dibine tasindigimiz sene vefat etti evimize gelip 1 bardak çay içemedi. O yüzden böyle küçük şeylere takilma. Sana lafı yoksa bosver sen yap birlikte yiyin için hiç gocunma ♡

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 170 göst.
0 oy
4 cevap 129 göst.
0 oy
2 cevap 45 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Linanin annesi61 (27 puan) tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,941 cevap

39,053 kullanıcı

Kategoriler