0 oy
199 göst.
önce Diğer kategorisinde (20,548 puan) tarafından

Evimde evim çok seviyorum evimde huzurla içtiğim kahveyi sil süpür temizle yemek yap anca bitti işim bu hakediş kahvemide içtim günü kapattım siz napıyosunuz hanımlar ne pişirdiniz ben yazın kuruttuğum patlıcanları pişirdim missss 

image

9 Cevaplar

0 oy
önce (3,498 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Evim evim canım evim❤️ afiyet olsun canım ellerine sağlık. Halın da çok güzelmiş. Ay birazdan mutfaktaki koca masadan kurtulucam küçük bir masa hazırladık tatlı bir alan olacak inşallah akşam kahvelerimi orda içerim artık. Masada yemekte yemiyoruz neden öyle bir masa yapmışız bilmiyorum:D

önce (20,548 puan) tarafından
Sende benim gbi evinin aşığısın ❤️ ay ne güzel foto atsana yapınca kız merak ettim bu arada daha güzelleri senin olsun ❤️

Hahaha hep şöyle yorum fotosu atmak istiyordum :D bak böyle oldu balım rafım hep vardı kenarlara da sandalye gelecek yıkanınca. Örtü de yeni geldi daha yıkayamadı. Evde olmayı çok seviyorum ya öyle lükste değilim ama küçük sevdiğim şeyler yetiyor❤️❤️

image

Ev insanın kendisini yansıtan bi aynadır aslında ev sadece dört duvardan ibaret değilki maşallah çok tatlı olmuş eşinle burda bol bol kahve içip sohbet etmeniz dileğiyle ❤️
Doğru diyorsun canım ben de yaşanan ev hissiyatı olmasını seviyorum. Teşekkür ederim canım hafif eskiyi andırıyor çok hoşuma gitti eskileri seviyorum☺️inşallah szinde keyifli kahveleriniz olsun❤️
:)) nostaljik durmuş dimi sağol güzelimm
-Reklam-
0 oy
önce (3,294 puan) tarafından
Afoyet olsun canim

Bu bardaklar guzel oluyormu. İcinde haseereler falan cikiyormu. Bende istiyorum pisman olurmuyum alsam
Kız ne haşeresi anam çiçekli bardak al al pişman olmaZsın ben bayılıyorun
0 oy
önce (1,134 puan) tarafından
Afiyet olsun canm♥️
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
önce (4,828 puan) tarafından
Afiyet olsun. Ablam bende kalıyor bizimde yemekler hazır uzanıyoruz öyle dinlenme saati :) 
Oh valla bacı bacı zaman geçirme benimde bacım dün gitti ay :(
0 oy
önce (245 puan) tarafından
Afiyet olsun ayşecim. Miss koku burnuma geldi. Yerlerin fayans galiba soğuk olmuyor mu. Sıcacık bi erkek eve benziyo evin maşallah ❤❤
Çok teşekkür ederim canımmm gel beraber olsun yok soğuk olmuyor gayet iyi hatta. Alt katımız boş evim benim huzur depom ❤️
önce (245 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Sağol canım inşallah birgün  belli sıcacık bir eve benziyo allah paşaların ve eşinle huzurunuzu arttırsın
Amin ecmain Allah razı olsun
0 oy
önce (15,719 puan) tarafından

Ellerine sağlık ve afiyet  olsun. Bende yazdan yaptığim taze fasulyeden pişirdim. Yanina da pilav. Şimdide kahvemi içiyorum. 

image

Yazın karınca gibi çalışan kışın yer valla :))) afiyet olsunnn
0 oy
önce (558 puan) tarafından
Afiyet olsun. Ben bebemi aldım hava almaya çıkardım dönüşte de anneme geldim saolsun sen dinlen dedi o mutfakta yemek hazırlıyor bi gün de hazir yiyeyim canim annem iyiki var :))
Anneler iyiki var bende öyleyim ama yazın gidiyorum uzağa eskisi gbi olmucak demin yine ağladı beni bırakıp gideceksin arkadaş gbiydin diye :((
önce (558 puan) tarafından
Ahh gurbet çok zor olur helede alışınca daha zor
:( yok ben gitmek istiyorum buralardan
0 oy
önce (2,202 puan) tarafından
O huzurdan banada nasip etsin şu an ihtiyacım olan şey
:((( inşallah kuzu hem sana hem eltime
0 oy
önce (1,425 puan) tarafından

image

yemegi coktaaan yedik kahvemde bitti şimdi dinlenicem inşallah anne anne anne diyen şahsiyet izin verirse ıspanaklı börek ve çorba yapmıştım kek poğaça da yaptım 
Afedersiniz tuvalette bile rahat yokki bana gece de kesintisiz uyumaz
önce (1,158 puan) tarafından
Zeliha bana Nutella sifresi atacaktın canim :) görünce aklıma geldi
Aynı  sanki tuvalete girmemi bekliyorlar 3 üde anneeee anneee anneee valla nanay benim psikoloji bu okulu kim kapattıysa geri açsın yaaa
Yine senin okul kaçamağı var bir çaresi var ben ne edeyim 3 yasa koşuyor daha
Ay canım unuttum ya ben hemen atayim
Ay okul büyük nimet açılsın artıık :))

İlgili sorular

+4 oy
15 cevap 245 göst.
31 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Bernnn (204 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 276 göst.
9 Haziran 2021 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 761 göst.
0 oy
16 cevap 458 göst.
17 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde ❤ Ecem Lina'm❤ (3,563 puan) tarafından soruldu

409,903 soru

12,323,824 cevap

39,048 kullanıcı

Kategoriler

...