+1 oy
290 göst.
önce Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından
Kızlar kızın 5 yaşında 5 senedir sürekli onu öpüyorum ama gidip gelip öpüyorum bana çok aşırı derece tatlı geliyor ama sürekli öpüyorum hani mıç mıç mıç mıç sürekli:))) oturduğu zaman kahvaltı yaptığı zaman yemek yediği zaman çizgi film izlediği zaman mesela mutfakta yemek yapıyorum 5 dakika bırakıyorum şimdi gidip onu öpüyorum Bir daha geri mutfağa geliyorum normal mi sizce yoksa ben mi abartıyorum:)))

15 Cevaplar

+1 oy
önce (922 puan) tarafından
Annelik bu çocuğunu opmeyen anne varmıdır bende sürekli operim
önce (8 puan) tarafından
:)))) yaaa bana civciv gibi geliyo
-Reklam-
0 oy
önce (12,776 puan) tarafından

Benim kızım da 5 yaşında bende sürekli öpüyorum. Çocuk artık bıktı bazen öperken tamam anne diyor :D

önce (8 puan) tarafından
:)))))) civciv gibiler ya
0 oy
önce (13,062 puan) tarafından

:P

ay dur ben de öpeyim kızımı

önce (8 puan) tarafından
Öp valla :))))
0 oy
önce (170 puan) tarafından

Bnde sürekli öpüyorum ton ton yanakları çok hoşuma gidiyor benimkide 5 yaşında:angel:

önce (8 puan) tarafından
Evet ya yanakları boynu çenesi :))))) top top piti piti elleri maşallah ya hepsine
önce (170 puan) tarafından
Allah bağışlasın inşallah iyiki varlar ❤️
önce (8 puan) tarafından
+1
Kesinlikle ❤️❤️❤️
0 oy
önce (1,617 puan) tarafından
O kadar normal ki brnim kızım da ben öptükçe gıdıklanır öpücük komasına sokuyorum öpüp öpüp doyamıyorum aşk kokuluma
0 oy
önce (101 puan) tarafından
Bende öyleyim opmeden yapamıyorum 
0 oy
önce (1,798 puan) tarafından

Bende öyleyimdir oğlum 4 ya da 5 yaşında artık birbirimizi o kadar öpmeyelim demişti mesafeyi koymuştu araya :D

Artık aa bak bugün hiç sarilmadik diye bari bir kez de olsa sarılmış öpmüş olayım diye zorluyorum yaş 11 :/

0 oy
önce (633 puan) tarafından
Benimkide 5 yaşında bende öyleyim bi yalamadığım kaldı:))) 
0 oy
önce (174 puan) tarafından

Bende kızımı hep öperim oda çok sever öpülmeyi ama oğlum onun tam tersi hiç sevmez öpülmeyi izin de vermiyor sıpa zorla öpüyorum bazen :'(

0 oy
önce (1,698 puan) tarafından

Ben oglum 12 yaşına kadar sürekli öpüyordum bebek sever gibi seviyordum :D artık bıkmıştı çocuk onu sürekli öpmemden ayaklarından bile öperdim şimdi artık minik bir bebiş katıldı aramıza 10 aylık oldu şimdide bebişe aynı muameleyi yapıyorum akşama kadar öptüğüm öpücügün sayısı yoktur resmen dişlerim kamaşıyo bebegime ya böyle bşi olabilirmi bide ben dişimi sıkarak severim kırılcak dişlerim sıkmaktan artık :D 

önce (8 puan) tarafından
Piti piti :) bende 2. Çocuk istiyorum ama 32 yaşındayım kızım 5 yaşında yaşla alakası yok tabiki ama geçmi kaldım acaba
önce (1,698 puan) tarafından
Yoo geç sayılmaz bende yeni yaptım ikinciyi aradan yıllar geçince ilk defa anne olmuşum gibi hissettim :) bence çok güzel ben ilk çocugumda kendimde çocuktum annelikten bişi anlamamıştım ama bu bebegimde anneliği dibine kadar yaşıyorum bebeğe doydum resmen :)
0 oy
önce (5,414 puan) tarafından
33 aylik olcaz daha yeni indi kucagimdan 1 saatir sarilma opme faslimiz vardi ben her firsatta öperim
0 oy
önce (2,826 puan) tarafından
Gayet normal bende oyleyim ama en son isyan etti opturmuyor :))
0 oy
önce (5,003 puan) tarafından
9 yaşındaki kızımı hep öpen ben ayrılıyorum burdan 
0 oy
önce (19,865 puan) tarafından
Valla 5 dakikada bir opuyosan ever bence abartiyosun. Çok sıkıcı bişey. Ama sık öpüyor olabilirsin. Ona sözüm yok. Ben de çok öperim sarılırım çocuklarıma 
0 oy
önce (109 puan) tarafından
Annelik :))♥️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 226 göst.
0 oy
18 cevap 653 göst.
21 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Esraalya (1,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 295 göst.
10 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu