+1 oy
268 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2,203 puan) tarafından
Böyle bi postta açtım ya.

Öyle biraz dertleşmek olsun

Ayriyim bilenler vardir ama bazen çok yoruluyorum ister istemez laf oluyor 

Oğlum oyuncak dağıtır laf olur 

Banada paso laf sokmak onlarda memnun değil yani bildikleri için mecburiyetim var 

Yani seviyorlar ediyorlar ama herkesin sevgi anlayışıda farklı işte.

Bugün çok istedim çocuğumla mutlu huzurlu bi yuvamız olsaydı keşke olmazmi ya olsun lütfen daha sağlıklı bi yuvaya ihtiyacimiz var.

Biyolojik babayida tekrar Allaha havale ediyorum.

13 Cevaplar

+3 oy
önce (2,390 puan) tarafından

YA BAİS FAZİLETİ

Dedikodulardan kurtulmak için Yâ Bâis ismi 7073 kere okunmalıdır.

- 100 kere ve her gün boyunca “Ya Bâis celle celâlühû” zikrine devam eden kimse çekingenlikten kurtulur.

- Her gün 573 kez “Ya Bâis Ya Fettâh celle celâlühû” ismi zikir edilir ise kişinin kazancı artr.

- Cuma gününde 1062 kez veya ikindi namazında sonra aksam oluncaya kadar 1626 kez “Ya Bâis, Ya Fettâh celle celâlühû” okuyan kişinin her türlü kısmeti açılır ve hayırlı bir evlilik yaparlar.

- “Ya Bâis, Ya Fettâh esması erkekler için büyük kazanç ve hayırlı, kazançlı işlerin devamı için okunur. 

Tirmizi Davaat, 101
-Reklam-
+1 oy
Ya hergün bir defa cuma süresi oku

yada cuma günü 2 rekat tövbe namazı kılıp 18 defa cuma süresi oku 
0 oy
önce (3,294 puan) tarafından
Post yukarı yukarı 
önce (2,203 puan) tarafından
Kimsenin ilgisini çekmemiş:D
önce (3,294 puan) tarafından
Bencede:)
0 oy
önce (196 puan) tarafından
İnstagramdan zatenoldu sayfasına bı göz at canım tayfun hoca güvenilir güzel dualar var Rabbim nasip eder insallah
Bakayım cnm
0 oy
önce (1,710 puan) tarafından
Nekadar oldu sen boşanalı
İki sene
önce (1,710 puan) tarafından
Daha çok erken ama anladığım kadarıyla aile evinde de sıkıntı yaşıyorsun Allâh yardımcın olsun bıtane evladın var ona gerçekten abi olabilecek biri ile evlen sakın ama sakın çocuguna fiske bile vurdurma olurmu
Aynen öyle herkesin kendi evi dedikleri şey vurdurur muyum kız ben hep yaninda olurum zaten asla tek bırakmam
0 oy
önce (878 puan) tarafından
bi erkegin boyundurugu altindan baska bi erkegin boyundurugu altina girmek istemek kinamak ya da linc degil amacim ama yagmurdan kacarken doluya tutulmak gibj  agrimaz basini agritabilir riskli bi istek calisip oglusuna da kendine bakabilirsin biyolojik baba zaten oglusa nafaka verir kotu bi evlilik deneyimi yasayip ayrilsam evlilige tovbe ederdim sanirim her ne olursa olsun 

yine de Allah gonlune gore versin
Biyolojik baba vermiyor iki bin onuda üç aydir vermiyor.
İnsan kendi evini istiyor bi yerde
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak tabi istemem ama neden olmasindi insan istiyor işte.
Çocuğuma bi oda belki size basit gelir ama çok isterim bi odasi düzeni olsn
0 oy
önce (6,112 puan) tarafından
basligi okuyunca bi gulesim geldi  kose bucak kacmak gerek yazacakdim da icerigi okuyunca. uzuldum hakkinda hayirlisi insalllh
Evet başlığı yazarken bende güldüm hatta böyle post açmak ne bileyim belki yarar işe
0 oy
Var atıyorum hemen 
0 oy
önce (13,236 puan) tarafından
Rabbim hayırlısı ile nasip etsin canım
Amiiiin cnm
0 oy
Sabah namazından sonra 489 defa YA FETTAH zikri çekebilirsin
Teşekkürler cnm
0 oy
önce (667 puan) tarafından
Bence gerek yok Allah bilirde erken...cocugu krese fln versende bi işe girip çalışşan nasıl olur...tek çözüm neden evlilik ...
Evet ailemle.
Aldığım maaşa düzen kuramam yani ayri eve çıkamam malesef.
Bide sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama 35 yaşındayım şimdi dusunmicemde 50 yaşında mi düşüncem yani herşeyin bi zamanı var herşey gençken güzel.
Bide evlenmek istiyorum diye tabiki önüme ilk cikanlada değil yani ne bileyim belki bi mucize olur diye.
Bu arada elin adamını dünya iyiside olsa çocuğumun başına getirmem yanlarında olurum hep bensiz ikisi yanyana gelemez.
Ne kadar evlensem mükemmel iyide olsa bu böyle olur.
35 yasındayım 2 cocuk annesiyim. Çalışıyorum..hayat el bebek gül bebek olmuyor..senin yerinde olsan ben uzun bir süre bebegimle sakin huzur bir hayat dilerdim ..evlilik düşüncem olmazdı...ailenin yanında birikim yap bi müddet sabret..sonra küçük bir eve cıkarsın olmazsa...evlilik kurtuluş degil ztn tecrübe etmişsin...Benim cocukların bile düzenli bir odası yok ona cok takma kafanı...hayat senin hayatın samimi düşüncemi söylüyorum
Doğrudur cnm öz eleştiriye açığım.
Zaten çocuğum için birikim yapabiliyorum
Aldığım iki kurusuda kiraya yada başka biseye verme imkanim yok
Şimdi para veremiyor okulu için lazım en önemli kısmım ev falan hayal biraz.
Sadece pek sakin bir hayat olmuyor çocuk yetiştirme açısından da malesef ev ev üstüne olmuyor dedikleri.
Şimdilik böyle mecbur bakalım.
Umarım daha güzel şeyler olur
Gönül bu istiyor ...ama idare ve sükretmek lazım...yine elin adamından tabiki aile iyi olur ..bi süre sıgın yanlarına Allah büyüktür
0 oy
önce (3,435 puan) tarafından
Yorumları okudum da. Ben sana hak verdim.  Daha yaşın genç evlenmek istemen çok normal. Herkes mutlu bir evliliği olsun ister bazen ilk evlilikte nasip olmaz. İnşaAllah karşına gönlündeki gibi hayırlısı ile biri çıkar. 
0 oy
önce (78 puan) tarafından
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak gibi ama ben seni çok iyi anlıyorum annemler kızımı çok sevmelerine rağmen 1 ay kaldım dayanamadım insan kendini yük görüyor bir erkeğe muhtaç olduğundan değil insanın manevi yanı eksik kalıyor aslında Allah karşına gönlüne göre birini çıkarsın inşallah biyolojik babayı da Allah bildiği gibi etsin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 329 göst.
26 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 146 göst.
22 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (919 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 285 göst.
11 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Cihangirnur (1,628 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 241 göst.