+2 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (731 puan) tarafından
4 yaş kızım için eğitici öğretici oyun var mı? Telefon vermeyin diyenler yazmasın zaten vermiyoruz. Babası işten gelince 1 saat falan istiyor orda da YouTube a bakıyor. Ben YouTube a bakmasını istemiyorum onun yerine eğitici güzel çocuk oyunları var mı bildiğiniz?

7 Cevaplar

+1 oy
(186 puan) tarafından

Dramalar. Aslında yaş grubu aynı çocuklardan bir kaç kişilik bir grupla çok daha keyifli olur. Dil becerisi motor beceriler hem de kreatif yeteneği artacaktır. 

-Reklam-
+1 oy
(6,070 puan) tarafından

He ya benm.kizda bir saat falan tablet izliyor bır.saat falanda telefon kendine oyun falan indryor oynuyor tekrar siliuor kızımda 4 yaşında bir yapiyoruz A yapupruz boseyler ciziyorum oda boyuyor çok sklyor yarın kayıt ederlerse okula kaydedecem evim karsinda yeni anaokuli açılmış 2. Dönem için gondercem vala 

+1 oy
(10,485 puan) tarafından

Bende oyun derken normal evde oynanan oyun soruyorsun sandım 😂 

Bak yine de telefon değil de evde ailecek oynayabileceğiniz bir kaç oyun önereyim 

https://ty.gl/659g1j0abm9io

https://ty.gl/qhyufx2p9ggml

https://ty.gl/mfyq59b2zfc1o

Bu oyunlarla vakit geçiriyoruz biz çok eğlenceli 😌🥰

(731 puan) tarafından

Teşekkür ederim bakayım 🥰

(10,485 puan) tarafından

Rica ederim canım 😇

0 oy
(814 puan) tarafından

4 yaş artık anaokulu yaşı bence. 

0 oy
(4,475 puan) tarafından

Biz kutu oyunlari oynuyoduk buyuk oglumda o yaslarda. Yasina uygun dikkat gelistiren oyunlara bakabilirsiniz. Bir de dergi aboneligimiz vardi(minika cocuk ve merakli minik) onu yapar ordaki oyunlari oynardik.

(731 puan) tarafından

Meraklı minik ben de alıyorum birkaç gün anca idare ediyor. Bir de ben çalışıyorum kaynanam bakıyor tel verdirmiyorum ama akşam istiyor o sırada oyalacak bişey arıyorum kutu oyunları önerileriniz var mı?

0 oy
(6,000 puan) tarafından

İmkanın varsa oyun grubu yada kreşe verebilirsin aslında yaşı çok uygun ev için dersen youtube de renkli el bezleriyle sek sek oyunu var hem renkleri öğreniyor hem dikkat konsatrasyon becerisi gelişiyor meyvelerle oyunlar var o yaş grubu çocuklar bu etkinliği çok seviyorlar şimdilik aklıma bunlar geldi daha sonra geldiğinde güncellerim yorumu

(731 puan) tarafından

Ben çalışıyorum canım kaynanam bakıyor. Evleri de merkeze baya uzak getirip goturmesi imkansız oluyor 

0 oy
(7,247 puan) tarafından

Kızımında günde 1 saat tablet hakkı var ingilizce kelime vs öğreten oyunlar yükledim onun dışında etkinlik yapmayı çok seviyor dün makarna boyadı mesela en yeni örnek o meraklı minik üyeyiz her ay onu alıyorum çocuk akademi yaşına uygun kitaplar seviyor benim kızım Pilsan mantarcık oyunu aldım o baya oyaladı ama sıkıldı şu ara kaldırdım kreşte olduğu için çok kutu oyunumuz yok kurbağa denge oyunu aldım o daha gelmedi 

(731 puan) tarafından

Mantarcik nasıl bişey? Kurbağa oyunu bir de görsel yada link var mı?

(7,247 puan) tarafından
(731 puan) tarafından

Hmm bundan var evet dikkatini çekmedi hiç 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 141 göst.
0 oy
4 cevap 114 göst.
+2 oy
3 cevap 84 göst.

411,891 soru

12,399,606 cevap