+9 oy
1,313 göst.
önce Diğer kategorisinde (133 puan) tarafından
Erkek çocuğu annesi erkek çocuğu annesi heryerde bu paylaşım parka gidiyoruz erkek çocuğunuz var normal 

Ay erkek çocuğu durmaz erkek çocuğu evde beslenmez erkek çocuğu dış dünyaya alışkın varlıklar gibi gibi kesinlikle duymuşsunuzdur sosyal medyada 

Ben buna çok karşıyım neden erkek çocuğu burda olsun hayatımda olsun sosyal medya olsun yaramaz kız çocukları da var ama 

Neden erkek çocuklarına kasten bir dialanma bir soğutma istediği toplum nereye gidiyor böyle 

Örnek geçenlerden misafirliğe gittim gittiğim bayanların iki kız çocuğu var benim bir oğlum.bir kızım.var kızım melek oğlum yarasa gibi davranıyorlar ve susmadim erkek çocuğuna neden böyle bu toplum cahiliye döneminde kızları öldürdükleri gibi şimdide erkek çocuklarına saldiraya geçtiler dedim en sonunda 

Sunuda söylemek isterim kız çocuğu erkek çocuğu ayırt edilmeksizin .

Karakteri nasılsa öyle çocuklar  çocuk bu simaracak kıracak dökecek yazacak biyel öğrenecek yazık yapmayın yaptırmayın ektek çocuğu olan anneler onlarda canımız tıpkı güzel emanet kız cocuklarimiz gibi güzeller güzeli erkek çocuklarımız 

57 Cevaplar

0 oy
önce (1,465 puan) tarafından
Oğlum var 2 yaşında gerçekten çok zorlandım yıprandım ama arkadaşımın kızı var 1 yaşında o da feci yıprandı çocuk hiç. Susmuyor hiç durmuyor diyor oyun evine gidiyorum ne fena ne cin kız çocukları var sadece erkek çocuğa yüklemeyi doğru bulmuyorum nice kız çocukları var eldivenle sevmezsin nice erkek çocukları var alır ciğerine sokarsın tamamen çocuğun yapısıyla alakalı oğlum hareketli yerinde durmaz ben neyin ne olduğunu biliyorum ama kendi çocuğunun ne olduğunu görmeden benim çocuğuma laf edeninde ağzına yapıştırasım geliyor :D bir söz var bilirmisiniz? Çocuk osuruk gibidir herkes sadece kendininkine katlanır:D bence çok doğru şimdi hamileyim kızım olacak ama asla kızı olupta kendini bi halt sanan annelerden olmayacam sanki anasıda danasıda prensesmiş gibi edalarda olmayacağım karşıdan komik görünüyor çünkü :D kızı olup insan gibi olana sözüm yok:) 

Dipnot :bu kadar kızgın yazmamın sebebi herkesin evladı kendine melektir saçma sapan söylemlerle insanları kıranları sevmiyorum 
önce (133 puan) tarafından
Bende sevmiyorum canım
-Reklam-
0 oy
önce (146 puan) tarafından
2 oğlum bir kızım var 3 ude evlat sonuçta evet erkek çok hareketli çokta zekiler psikoloklar diyor ki hareket li çocuklardan korkmayın sessizden korkun diyor enerjilerini atmak zorundalar büyüyorlar öyle öyle 
Ayne. Öyle hareketli çocuk herzaman iyidir
0 oy
önce (105 puan) tarafından
Komşumun kızı var asla paylaşımcı değil ve gergin benimde oğlum var çok uysal ılımlı bende şu konu aynı ayardalar o konuşuyor falan benimki aa geriden mi geliyor falan dediler sinir oldum evde işine gelince gayet konuşuyor 5 parmağın 5 i bir değil bunlar çocuk kiyasliyot 
Allah bağışlasın bacım
0 oy
önce (20,574 puan) tarafından
3 erkek annesi olarak hunimle geldim kız gerçekten öyleler ama :D
Canım  Allah canlarını sag etsin
Başka bişey diyemem
önce (20,574 puan) tarafından
Zor ama gerçekten ama söylemek istediğini çok iyi anladım bu arada
0 oy
önce (5,542 puan) tarafından
İki kızım var. Büyük kızım 10 tane erkek çocuğunu cebinden çıkarırdı. Onunla misafirliğe gitmeyi hiç istemezdim çünkü sürekli peşinde geziyordum. Karakter meselesi bazı çocuklar hareketli olur bunun cinsiyeti olmaz. Cinsiyet farklılıkları var bunu kimse inkar edemez cinsiyet övücü veya yerici insanların hazımsız insanlar olduğunu düşünüyorum. 
Aynen canım bende öyle düşünüyorum
0 oy
önce (661 puan) tarafından
Başlığı görünce tartışmaya gelmiştim ama dün benim doktorum da bebişi erkeğe benzetti o yüzden tartışma cikarmicam :)))) bilmiyorum ya 4 yaşına girecek bir kızım var ama bir tane daha kızım olsun isterdim sanırım ama erkek denilince de içimde değişik bir his de oldu nasıl bir duygu acaba düşünmedim desem yalan olur. Ama kız çocuklari da öyle vefalı içten geliyor bana inşallah oğlum olursa o da öyle vefalı düşünceli bir çocuk olur. Çok vefalı düşünceli olmak da zararlı tabi ama geçen gün ise arkadasim götürdü beni. Kızım arabamızı görünce eşime demiş ki "annem işe nasıl gitti " demiş eşim de yürüyerek gitti demiş. O da çok üzülmüş niye soğukta yürüyerek gitti beni bekleseydi biz birakirdik demiş :))) bilmiyorum erkek çocukları böyle olur mu :) sonra beni aradı anne niye soğukta gittin beni bekleseydi biz seni arabayla birakirdik diyor :))) 
Erkek çocuğum var ve şöyle düşün kızdan daha düşkün bana kızımda.
önce (661 puan) tarafından
Bakicaz artık :)) ikisi de evlat
0 oy
önce (856 puan) tarafından
Bir açıdan şu söylenen doğru evde erkek çocukları çok daha hareketli ve özgür ruhlular çünkü benim bir tane kızım iki tane oğlum var kızımı sanki çocuk büyütmemiş gibi rahatlıkla büyüttüm ama erkek çocuklarda daha çok yoruluyorum parklarda dışarıda ama bu demek değil ben erkek çocuklarımı sevmiyorum onlar da aynı şekilde benim evladım kızım da benim evladım şu evde beslenemez lafı aslında şuraya vurgulamaya çalışıyorlar bence erkek çocukları ev hayatından daha çok dışarıyı severler enerjilerini parkta bahçelerde atmayı severler onlar daha çok hareketli oldukları için açık hava onlara daha iyi geldiği için bunu bu şekil söylüyor ama tabii anlatım biçimleri biraz yanlış.
Aynen canım yanlış
0 oy
önce (1,060 puan) tarafından
Çünkü erkek çocukları gerçekten çok zor hepsi degilsede çoğu.Kiz çocuklarıda çok uysal olmuyor kimisi aşırı yaramaz hatta. 
Aynen öyle canım
0 oy
önce (3,181 puan) tarafından
2 erkek 2 kız çocuğum var . Erkekle kızla alakası yok ya karakter ya yetiştirmeyle alakalı yada gen den dolayı oluyor.. ilkim oğlum akıllı uslu sakin bir bebekleği çocukluğu geçti .sadece çok konuşurdu ama ne kanepede zıplardı ne oyuncak kırardı nede dışarda ordan oraya koşardı. 

2. Kızım oldu inadı ağlamayı koşmaayı onda gördüm. 

3.kızım oldu akıllı uslu yemeğini yer uyur mekan bile aramazdı uyumak için.. yani diyeceğim o ki cinsiyetle alakası yok karakter meselesi. 
Aynen öyle canım
0 oy
önce (752 puan) tarafından
Kızım var canı sağolsun 2 erkek çocuğuna bedel onu çok seviyorum ama düz duvara tırmanıyor düşse bile ağlamaz kendini yere atar geriye Astra koktuktan geriye atar asiiri hareketli 
Allah canıni sağ etsin canım
0 oy
önce (20 puan) tarafından
Bncede aynı şekilde. Erkek çocuğu tabiatı gereği kızdan daha farklı. Bnmde bı kızım bı oğlum var. Kızım hareketli olmasına rağmen tam bı prenses. Kardeşi de yaramaz duramiyor ablasını bni çok sevmesine rağmen ve üstelik 3 yaşında bile değil ama üstümüze zıplıyor. Yumruknatiyor ama güreş yaptigini sanıyor. Gece kalkıp anne gureselim mi diyor. Enerjisini atamiyor. Bu farkı anlatmaya çalışıyor herkes. Ayrıca bnm izlenimim genel olarak erkek çocukları hala toplumda daha çok seviliyor 
Ahaha gece kalkıp guresellimmi anne yerinde koptum
önce (20 puan) tarafından
Güreş güreş diye bağırıp iki elini de yumruk yapıyor . Bu şekilde hayal et lütfen
Kiz benimki de aynı  ama ben seviyorum
0 oy
önce (803 puan) tarafından
Cinsiyetten çok yetiştirilme,aile içi , coğrafi konum, çevre faktörleri çok etkili oluyor bence çocuklar üzerinde. Ona bakacak olursak benim kızım da çok yaramaz ne yapalım yani çocuklarımız yaramaz oldu diye erkek kız ayrımı mı yapalım ?. Susmamakla çok iyi yapmışsın yoksa daha çok söylerlerdi sana 
Aynen canım
0 oy
önce (1,637 puan) tarafından
Valla bu erkek çocuk kız çocuk ayrımını bende anlamıyorum bana genelde kızın var rahatsın derler ama öyle değil 10 erkek çocuğa bedel yaramazlıkları cazgırlıkları var komşumun oğlu bir uyur gece boyu Kalkmaz kızım gece boyu 50 kere kalkar komşumun oğlu parkta uslu oynar kızım ordan oraya pire gibi salise kalmaz kaçar yani çok çok yaramaz kızlar da var kız erkek ayrımı hiç hoş değil 
Aynen canım hiç hoş değil
önce (1,637 puan) tarafından
Erkek egemenliğe karşı geleceğiz diye yaptıkları ayrım çok yanlış doğrusu
Aynen öyle canım
0 oy
önce (558 puan) tarafından
Aynen iki kızım var mesela valla erkek çocuğu ne ki bir dk durmazlar dediğin gibi yapı meselesi cinsiyetle ilgisi yok bende bunu çok duydum
Rabbim bağışlasın bacım
0 oy
önce (29,254 puan) tarafından

Cahil insanların zihniyetleri öyle oldukça onlardan doğan evlatlarda zihniyete göre büyür .

Rabbim herkese hayırlı evlat versin evlat evlat tır ötesi yok kız erkek fln

Alın bacım
0 oy
önce (1,936 puan) tarafından
Ben bu konuda birşey görmüştüm çok hoşuma gitti

İnstagramda Erkek Çocuklarının Zor Olduğu Tarzda Paylaşımlardan Etkilenip Oğlu Olacağı İçin Üzülen Annelere Sesleniyorum Durum Tam Olarak Öyle Değil Aşkın Gerçek Anlamını Tadacaksınız.

Diye benim yanımda çok dediler en son görümcemin evinde bir komsunun dediğine karsı aldım cocugu çıktım ordan şok oldular sizene yani yaramazsa yaramaz görümceme de dedim konuşmasını düzeltsin ben düzeltmiyim tipini diye kaadın daha benle aynı ortama gelince birşey demiyor kendisinde 2 oglu var
Allah bağışlasın bacım
0 oy
önce (10,706 puan) tarafından
3 oğlan annesi olarak sana o kadar katılıyorum ki bazı kız çocukları var beni kendimden nefret ettiriyor kuz çocuklarından soğuyorum gel gör ki anneleri bana hıhh senin kızın yok kıskanma demiyorlar mı nefret ettiriyor kendilerinden ama bişey oluncada kızlar prenses erkekler dağ a.yısıymış
Öyleler bacım qllah sorsun

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 730 göst.
21 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kralice55 (8,063 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 992 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 314 göst.
10 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,264 göst.
20 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Imagineperest (1,449 puan) tarafından soruldu

410,339 soru

12,340,423 cevap

39,630 kullanıcı