0 oy
43 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (555 puan) tarafından
Adet düzensizliği var kızlar bugün doktora gittim baktı bu sağ yumurtan bu sol yumurtan dedi gösterti birşey yok dedi hamilelik testi negatif çıktı şeker biraz yüksekmiş tarlusal verdi adet olunca 3 gün gel dedi şimdi menopaza girme durumu olsa o sağ ve sol yumurta gözükür muydu kafama takıldı 

3 Cevaplar

0 oy
önce (670 puan) tarafından
Kac aydır uğraşıyorum bu durumla hala bir sonuç yok malesef eşimin dediği gibi git çıkar iç dış organlarını kurtul gshdhfvy
önce (555 puan) tarafından
Neden ki size ne diyorlar
-Reklam-
0 oy
önce (231 puan) tarafından
Menopoz,a giriyo olsaydınız, doktor soylerdı tarlusali adet söktürücü olarak vermiş adet olmadığınızdan dolayı 
Ahh içim rahatladı teşekkür ederim
önce (231 puan) tarafından
Adaçayı papatya cayı tüketin bol bol maydonoz yeyin adet olmanızı destekler
0 oy
önce (52 puan) tarafından
Yaşınız kaç acaba annem 45 yaşında adet olmadı doktora gitti doktor menopoz içim erken demiş bitkisel ilaç vermiş adet oldu ama yan etki çok yaptı annemde bıraktı sonra olmadı yine ve annem doğal bir içecek içerek adet olmaya başladı yine 
Daha çok erken sağlıklı beslenin inşallah değildir
İnşallah kilom var biraz ondan büyük ihtimalle diyetisyenede gittim gitmişken :)
Yağlanma falan olunca evet etkili. Buarada diyetisyen ücretleri nasıl :) ilgileniyorum da
Diyetisyen ücreti 1 muayene 2 kontrol 1500 ama kadın doğum yonlendirince İndirim yaptılar 1200 e geldi
Güzelmiş teşekkür ederim.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 65 göst.
0 oy
3 cevap 75 göst.
+1 oy
4 cevap 57 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Defneee (609 puan) tarafından soruldu

409,707 soru

12,316,801 cevap