+2 oy
64 göst.
Diğer kategorisinde (208 puan) tarafından
Kızlar size bir sorum olacak benim telefonumda devamlı önünde reklam çıkıyor başınıza gelen var mı bilen var mı Bana yardımcı olabilir misiniz ilk defa böyle başıma geliyor Ben telefonla konuşsam veya sosyal medyayı dolaşsam devamlı sürekli reklam çıkıyor Ne yapmalıyım bana bir aydınlatın lütfen resmen telefon kafayı yicek ya :((((

3 Cevaplar

0 oy
(5,091 puan) tarafından
Al tlfnu git tlfoncuya at güzel bir format oldu bitti virüs kapmış cnm annem ve yengeminde öyle olmuştu 
(208 puan) tarafından
Nasıl format atirayim Çocuklarımin fotoğrafları var doğum da çektikleri doğum günleri nasıl kiyicamm :((
(5,091 puan) tarafından
Cnm at flaş belleğine yada hafıza kartına taşı ayy ben hiç riske atmam sürekli atarım belleğe belli olmaz cunki
(208 puan) tarafından
Aa doğru hiç aklıma gelmezdi öyle yapayım o zaman
-Reklam-
0 oy
(13,396 puan) tarafından
uygulamadaki reklamlar mı virüs gibi mi 
(208 puan) tarafından
Bilmiyorum ki anlamadım virüs mu reklam mi ne yapacam ya
(13,396 puan) tarafından
fotoğraflarını yedekle, ayarlara gir. fabrika ayarlarına geri dön de sıfırla telefonunu
0 oy
(2,983 puan) tarafından
Aynısı başıma geldi, telefonun içinde reklam yazılı yerlerin hepsini kapattım, ayarlara gir tek tek bak reklam yazan herşeyi kapat Google ayarlarına gir reklam yazan yerleri devre dışı bırak, ben öyle yaptım şimdi reklam çıkmıyor 
(208 puan) tarafından
ama ben öyle yaptım bulamıyorum ki nasıl bulucam :/

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 106 göst.
0 oy
8 cevap 132 göst.
4 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (999 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 109 göst.
0 oy
9 cevap 317 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Elifaysezumra (230 puan) tarafından soruldu

410,913 soru

12,365,541 cevap

41,978 kullanıcı

Kategoriler

...