0 oy
89 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (173 puan) tarafından
Bebeğimi memeden keseli dört gün oldu. Çok rahat bıraktı ilk gün sadece ağladı o da korktuğum gibi krizlere girecek kadar olmadı. Asıl konu şu bebegim desteksiz bir şekilde uyuyor. Yanımda oyalanir döner öyle uyuya kalır. Gece emmesi çok olurdu sürekli kalkardı emmek için. En az 3 4 kez uyanır memede uyurdu. Simdi sorum gece uyanmalari ne zaman son bulacak? 4 gündür gece kalkmaya devam ediyor. Nasıl uyuyacagini da bilmiyor. Pispisliyorum kucağıma alıyorum öyle tekrar uyumaya devam ediyor arada su teklif ediyorum. Ne zamana kadar sürecek bu durum?

5 Cevaplar

0 oy
(23 puan) tarafından
Bebeğin ne kadarlık cnm
(173 puan) tarafından
18 olacak
(23 puan) tarafından
Benim hep mama veriyordum emzirme miştim. Gece hiç uyanmiyor. 10 aya kadar sabah erken uyanıyordu. Şu an 15 aylık 10 gibi uyur sabahta 9  10 gibi kalkıyor çok şükür gece uyanmaz
-Reklam-
0 oy
(20,104 puan) tarafından
Bir kaç ay daha devam edebilir. Bizimki 2 3 ay sürdü. Gece uyanmasa sabah 5 te uyaniyordu. O da çok gıcık. Neyse tam düzene girdi ben hamile kaldım bı daha. O sırada da tuvalet eğitimi verdim. Gece tuvalete götürmek için kalktım bu sefer de 
(13,869 puan) tarafından
Dostum kaç aylıkken kesmiştin büyüktü herhalde efeden
Ben hala cüret edemedim Efe’yi kesmeye
(20,104 puan) tarafından
Ben 2 yaş doğum gününden 2 3 gün sonra kestim. Senin efe daha 1 yaşında ancak var değil mi. Kesmesen olmaz mı.
(13,869 puan) tarafından
Defne’ye de bir yaşını kesmiştim de o kendi kendiliğinden bırakmış gibi bir şey olmuştu çok kötü griptim yeni hamileydim kayınvalidem de kalmıştı üç gün geldiğinde istememişti
Zaten az azaltmıştım sadece gece iki kere emiyordu

Efe memeyi çok düşkün bir de bu benden hiç ayrı kalmadı ya ondan olsa gerek yok ayırmam lazım hay.van  gibi oldu )))
isiriyor artık zarar veriyor
Gece kalkarsa ne vereceğim bir şey versem mi düşünüyorum kesintisiz uyusa keşke hayalini kuruyorum cüret edemedim bir türlü başlamaya
(20,104 puan) tarafından
Valla dostum bak benim sıkintimi biliyosun. Kızım kilo almiyo. Ama iki doktor da aynı şeyi dedi. Anne sütünün 1 damlası bile şifa en azından hastalıklara karşı korur . Sütten kesince mucizevi bı değişim olmuyo dedi. O yüzden ben de kesmeye cesaret edemiyorum. Ama senin yerinde olsam hiç tereddüt etmem. 2 yasa kadar emziririm. Anne için hakikaten zor oluyo ama bünye alisiyo bı yerden sonra agdgdgd. Tontik bı cocuksa maşallah anne sütünun zararı olmaz diye de düşünüyorum. Velhasıl kelam ben olsam senin yerinde kesmezdim.
Ben ilk cocugumu 2 yaşındayken konuşup anlatarak kestim. Ama seninki daha laftan anlamaz ki. Azaltabiliyosan azaltarak birak. Ama düşkün olunca azaltması da zor oluyo iste
(13,869 puan) tarafından
Teşekkür ederim önerilerin için
Azaltmayı deneyeyim ben o zaman ♥️
(20,104 puan) tarafından
♥️İnşallah başarırsın dostum. Kolay gelsin
0 oy
(2,661 puan) tarafından
Benimki 27 aylık yeni yeni kesintisiz  uyumaya başladı hatta arada yine kalkar saçımla oynayarak uyur yanıma alırım o şekilde geri dalar uykuya 
0 oy
(12,866 puan) tarafından
Bi kaç ay sürebiliyor canım. Bende küçüğümü yazın kestim.18.5 aylıktı. Sonra bi 2 ay falan devam etti sanırım. Şuan tam 2 yaşında. Arada yine kalkıyo arada uyuyo hiç kalkmıyor değişiyo
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Şuan hala uyanması alışkanlıktan. Ne kadar sürer tahmin etmek zor ama illaki bitecek. 1 yaştan sonra gece beslenmesine ihtiyaçları yok zaten alışkanlıktan uyanıyorlar. Gece uyandığında geri uyuyanileceği bir yöntemi deneyerek bulacaksındır.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 56 göst.
9 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Lorin2021 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 108 göst.
0 oy
5 cevap 234 göst.
10 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mrs. Boz (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
9 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Lorin2021 (16 puan) tarafından soruldu