0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (62 puan) tarafından

Herkese merhaba, acilden geliyorum. Geçen post açmıştım beta hcg 22 idi. 2 gün sonra tekrar yapmam gerektiğini söylemiştiniz 2 katına çıkması gerekiyordu ancak aşağıda görüldüğü üzere 20 ye düşmüş. Bugün yaptırdığım kan testidir. Acil doktoru düşük yaptığımı ve birşey yapamayacağını söyledi. Ben çok istiyordum olmadı. Yarın randevu aldım doktora daha detaylı bakar belki bir umut elinden birşey gelebilir. Bazılarınıza abartı gelecek belki ama çok ağlıyorum. Ağlamamı durduramıyorum. Başaramadım. Çok üzgünüm çok.

image

14 Cevaplar

+1 oy
(2,666 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım vardır Rabbimin bir bildiği inşallah kısa zamanda hüznün tekrar sevince döner ❤️
(62 puan) tarafından
Amin inşallah öyle olmasını çok istiyorum :'(
-Reklam-
0 oy
(42 puan) tarafından
Olurmu niye abarti gelsin ama bilki geçecek unutacaksın ve yeni çocuğun hayalini kuracaksın düşük yapan biri olarak söylüyorum ama şimdilik çok yeni ağlaman çok normal ve bilki geçecek 
(62 puan) tarafından
İnşallah.. Teşekkür ederim ❤️
(42 puan) tarafından
Rica ederim ♥️ geçecek bu duygu senle kalmayacak emin ol sadece biraz sabır ve dayanma gücü o kadar
0 oy
(150 puan) tarafından
Nasip olmayınca olmuyor bende ikizlere düşük yaptım hiç adet görmeden düşükten 20 gün sonra hamile kaldım sen hc merak etme rabbim tekrar nasip eder bir kere düşük başladığı zman durdurmak zor oluyor yarında doktor pek bişi yapmaz utrasonda bakar parça kalicakmi kalmcakmi onu takip eder duruma göre kürtaj yapar gecms olsn tekrar
(62 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun :(
0 oy
(2,369 puan) tarafından
Aynı durumu yaşadım ve 3 sene üstüne hamile kalamadım gelende Rabb'im den gidende Rabb'im den o yüzden Rabbim e sığındım vardır hayrı dedim içini bu şekil boşaltıyorsan ağla sorun değil her insan farklı yaşar duygularını o yüzden neden ağladım yada ağlamadım demeyin özgürce yaşayın duygularınızı Rabbim tez zamanda inşallah bebiş nasip eder size 
(62 puan) tarafından
İnşallah çok istiyorum çok teşekkür ederim
0 oy
(1,050 puan) tarafından
Malesef kimyasal gebelik yaşıyorsunuz fiziki olarak adet kanaması gibi vücuttan atılır

Çoğu kadın kimyasal gebelik geçiriyor fakat test yapmadığı için adet kanaması olduğunu bile düşünüyorlar. Düşük sonrası korunma gerekmez 

Duygularınızı anlıyorum çok geçmiş olsun hakkınızda böylesi hayırlıymış. Umarım en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı hamilelik yaşayıp doğum yaparsınız 
(62 puan) tarafından
Çok üzüldüm gerçekten gözlerim şiş doktoru bekliyorum şuan
0 oy
(2,839 puan) tarafından

Öncelikle geçmiş olsun. Üzüntünüzü anlıyorum. Ama bunu bir başarısızlık olarak görmek doğru değil. Çünkü nasip dediğimiz şey bizim imkanlarımızın çok ötesinde bir şey. Evlat sahibi olmak başarı olmadığı gibi düşük yapmak da başarısızlık değil. Aksine, vücudun sana bir işareti... Belki tutunsa ileride daha büyük acılar çekecektin. Belki sana zarar verecek bir gebelik yaşayacaktın... 

Ablam da ilk bebeğini düşürmüştü, ailecek mahvolduk. Sanki bir daha asla teyze olamayacak gibi hissediyordum. Meğer düşen bebek zaten sağlıklı gelişememiş. Kromozomları anormalmiş. Düşmese de doğumdan sonra yaşaması çok zormuş. Ablam 3-4 ay sonra sağlıkla tekrar gebe kaldı. Yeğenim doğdu, şimdi 9 yaşında. Kimse ablamın yeğenimden önce bir düşük yaptığını hatırlamıyor bile :) Şu an çok zor biliyorum ama ileride tam olarak böyle düşüneceksin. Allah akıl, ruh, beden sağlığı bütün evlat versin inşallah. Ama ne olursun bunu bir başarı veya başarısızlık olarak görme. 
(62 puan) tarafından
İnşallah dediğiniz gibi olur çom istiyorum çok teşekkür ederim
0 oy
(10,787 puan) tarafından
Cuma günü düşük yaptım ve halen ağlıyorum 3 çocuğum olmasına rağmen 

Neden abartı olsun canım üzülmemeyi çalış bizim elimizde olan Bi durum değildir kendini suçlama Rabbim verir Rabbim alır inşaallah tez zamanda yine hamile kalırsın üzülmemeyi çalış
(62 puan) tarafından
Çok umutlanmıştım anne olmayı çok istiyordum böyle olması beni çok üzdü gerçekten
0 oy
(3,633 puan) tarafından
Kimyasal gebelik olmuş canım düşükten hemen sonra yine hemen hamile kalabilirsin benim öğle olmuştu sakın ol aklına ben başaramadım diye düşünce sokma herşey Allah'tan senin yapabileceğin bir şey yok aklından kötü düşünceleri çıkart Rabbim en kısa zamanda gönlüne göre versin inşallah
(62 puan) tarafından
İnşallah çok teşekkür ederim
0 oy
(1,201 puan) tarafından

Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah üzülme bu da bir imtihan hepimizin imtihanı farklı <3

(62 puan) tarafından
İnşallah nasip eder :(
0 oy
(5,302 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin inşallah o en hayırlı zamanı bilendir üzme o güzel canını stres iyi değildir dua et Allah'a sığın 
(62 puan) tarafından
Çok üzülüyorum gerçekten
(5,302 puan) tarafından
Allah büyüktür her serde vardır bir hayır
0 oy
(718 puan) tarafından
Aaa çok üzüldüm canim sen Kübra miydin ? Rabbım sağlıkla tekrardan nasip etsin inşallah çok geçmiş olsun 
(62 puan) tarafından
Evet canım ben Kübra, inşallah nasip eder
0 oy
(3,786 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım bu birazda düşük değil bu kimyasal gebelik oluyor yani kan pozitif adet gibi bir şey olacak ve gidecek bebek malesef ki doktor buna bir çözüm bulamıyor şöyle düşün en azindan çocuğun oluyormuş ve bu her kadın başına gelebilen bir şey ben bir ay önce 3 aylık bebeğimin kalbi durmuştu aldılar çok zor bir durum nasibi şimdi değilmiş öyle düşün zamanında gelecek emin ol 
(62 puan) tarafından
İnşallah canım benim Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
(3,786 puan) tarafından
Aynen öyle canım yani bende iki kere kimyasal geçirdim normal adet gibi gidecek ağlayarak sadece kendini üzersin canım sakin ol kimyasal gebelikte bebek olusmuyor kese de yok
(62 puan) tarafından
Evet herkes öyle diyor ama ne bileyim o kadar istedim denedim uğraştım tam oldu derken böyle olması çok etkiled beni
(3,786 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum canım ama arkası gelir merak etme bende hep hayal kırıklığı yaşamıştım seni anlıyorum ama kendimi yıpratma
(62 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
(398 puan) tarafından
Postunu görmüştüm hatta yorum yapmıştım çok üzüldüm gerçekten ağlaman çok normal canım rabbim gönlüne göre versin inşallah doktora git ihmal etme benimde 1 yıl sonra ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı çok üzülmüştüm 3 ay geçti geçmedi hamile kaldım oğlum şuan 3 yaşında rabbim sana da nasip etsin inşallah sağlıkla
(62 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım benim inşallah bana da nasip eder rabbim. Doktora gittim bugün artık sık sık gideceğim
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Kimyasal gebelik muhtemelen, üzülmekte çok haklısınız rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin.

Daha önce iki düşük kürtaj, bı kimyasal gebelik yaşadım, çok şükür bı oğlum var bidaha hamileyim.

Ama geçiyor canım bebek oluşmamış bile sağlıksız yumurta ve spremin birlesmesinden oluşuyor kimyasal gebelik, tekrardan hamile kalmıştım ben kimyasal dan sonra oğluma 4 yaşında şuan.♡
(62 puan) tarafından
Allah bağışlasın rabbim ömrünü güzel hayırlı eylesin. İnşallah nasip olur bana da

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 313 göst.
0 oy
4 cevap 95 göst.
+2 oy
14 cevap 241 göst.
17 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.

411,299 soru

12,381,203 cevap