0 oy
57 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (13 puan) tarafından

Regle 2 3 gün kala çıkan 34.3 HCG değeri için ne düşünüyorsunuz sizce sağlıklı olurmu kimyasal gebeliğim oldu Kasım sonlarinda regl dongum 22 23 gün arası olur öyle hesap yaparmisniz diğer gebeliginde 6 gün geçmişti 16 çıkmıştı ne düşünüyorsunuz tabiki zaman gösterecek nasıl olduğunu sizinde bilginiz vardır belki 

image

2 Cevaplar

0 oy
önce (413 puan) tarafından
Bunları konuşmak için çok erken canım. Evet ortada pozitif bir değer var ama 1 hafta daha sabredersen değer mükemmel yükselecektir ertesi hafta da adet tarihinize göre konuşmak gerekirse 2 yada 3 gün kala test verdiniz . Üzerinden 7 günlük bi zaman verin bence kanda beta yukselisteyse ortalama binli iki binli değer olabilir döllenmeye bağlı olarak . Yukselmisse biseyler yolunda demektir 4 yada 5 haftalık tir ozaman da ertesi hafta da da kallp atışına gidersiniz inşallah ozamanda  . Hakkınızda hayırlısı olsun.  1 hafta sonra kese görebilirsiniz galiba şuan pozitif hcg değer çünkü 2 yada 3 haftalık felan olabilir . Ama usg ve tekrar kan olmadan şu yada bu demek doğru değil tatlım  sabret 1 hafta daha adet 6 günlük bi gecikmeye girsin belki kesede görürsün.  
önce (13 puan) tarafından
Doktorum cuma günü gel dedi kan için aile hekimi bakalım nasıl olacak rabbim kimseyi darda zorda koymasın
önce (413 puan) tarafından
2 gün arayla verilen hcg çok anormal yükseltir zaten ordan anlarsınız biseylerin yolunda olduğunu kese de görürseniz bi de kalp atışı ohh katmerli mutluluk değme keyfine ❤️ Allah yardım etsin canım yüreğini karartma Meryem süresini oku güzelce dua et çok güzel yararlı bi oku inanarak kalpten duanı et  bak hersey güzel olacak . Gebelikte de arada otur imternetten kitaptan biyerden ulaş oku  gebelikte dusuklerden korur . Öneririm canım.
Tmm cnm inşallah okucam yarin
-Reklam-
0 oy
önce (1,617 puan) tarafından
Ben reglime 3 gün kala 6. 9 değerle öğrendim reglim geçtikten iki gün sonra 158 di değer 3 gün sonra da kese gözüktü ama ben kalp atışını duyana kadar korku içindeydim onu da 8. Haftada hastane şartları kötü olduğu için anca duyabildim 
Maşallah size bizde görelim duyalım inşallah Allah yardım etsin
önce (1,617 puan) tarafından
Amin inşallah rabbim gönlündekini kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsun amin inşallah

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 56 göst.
0 oy
1 cevap 27 göst.
0 oy