+1 oy
167 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (866 puan) tarafından
8 aylık hamileyim eşimin yazın esimin ailesinin yanında 20 günlük kaldık ve dedik ki seneye yaza kadar eýlüle kadar izne gelemeyeceğiz diğer izindede benim ailemin yanına gittik onlarada dedik seneye kadar gelemeyeceğiz.

eşimin ailesii bu ara ne arasalar izin ne zaman ne zaman geleceksiniz diyolar ablası abileri annesi babası hepsii yaa bana ayrı eşime ayrı görümcemle her konuşmamıź aynen şu şekil

abamm izin yoh muuu 

var da abla gelmeyeceğiz yaza eylüle kadar evden çıkmayacağız

iyide abamm o niyeymis 

doğum martta suan gelmemiz imkansız zaten marttan sonrada toparlanması köy soğuk zaten 2 çocuk zor olur eylülde gelicez

iyi canım siz bilirsiniz

bu konuşmaa belkiii 5 6 kez tekrarlandı.dündee kayınbabam aramış izin yok muu izinnn yok dedik yaza telefonu kapattı eşim bizimkiler özlemiş habire izin soruyolar dedii ya bi yerden sonra onunda aklına giriyolar ben 8 ayımda nereye gideyim  gitsekde herkes köyde işinde yaz kıs ne gitsek kimse burya bi kul gelmis deyip gelmez kaynanam kaynatam dağda keçilerin yanında 10 günde anca 2 kere gelirler köye görümcem desen gelir yemek bekler bide misafir çağırır aynı koyde evli gece 11 12 de gider sabah 5 de gelir oglunu atar başıma gider bekleki akşam 8 olsun gelsinler eşim illa gidelim derse ne yapacam ben

5 Cevaplar

+1 oy
önce (103 puan) tarafından
Asla kabul etme onların hizmetçisi misin sen sanki hamile halinle bir de onlara hizmet mi edeceksin eşin zorlasa da gitmemekte kararlı ol mecbur sana uyacak zorla kolundan tutup götüremez sonuçta bir de doğumun yakın yani her bebek 9 ayını tamamlayıp doğmuyor belli olmaz son aylarda 
önce (866 puan) tarafından
zaten kendimi iyi hissetmiyorum yazında 12 haftalık hamileykem gitmistim mide bulantısı falann çok kotüydüm hastanw köye 40 dk mesafede kac kere panik atak geçirdım 3 yaşında kızım vardı serum veriyolardı bugün öğlen uyuyosam bi sonraki gün sabah uyanıyodum zehir gibiydi bu yaz evde bi ben bi kızım kalıyoduk esim de sabah 5 giderdi daha anansıgilin yanina akşam onlarla gelirdi
Yani ne var köyde bu erkekleri de anlamıyorum ki kış ayında ne işin var doğuma az kalmış hastalansan daha mi iyi olacak eşine böyle söyle bence doğumuma az kaldı köyde hastalansam daha mi iyi diye
13 yaşından köyden ailesinden ayrılmış ne oluyosa evlenince köyümde köyüm oluyolar
Saçmalıyolar yaa ayrıca köyü o seviyor olabilir ama sen sevmek zorunda degilsin ben kendimden biliyorum köye dayanabileceğim gün sayısı maks 1 gün yazdan 2 gün kaldık delirdim resmen köyde kayınvalidemden dolayı
sormaaa valla şuan köy deyince panik atağım yokluyoo
-Reklam-
0 oy
önce (1,372 puan) tarafından
Çok basit gitmeyeceksin . Günlerin artık doktor da izin vermez artık tehlikeli olur yolculuk 
yani gitmek konusunda eylüle kadar kararlıyım gitmiycem
0 oy
önce (17 puan) tarafından
Bn de tam bı bildikleri var da çağırıyorlar diyecektim son kısmı okudum. Gitme keyfine bak . Ay keşke ama işte naoarsin burda da hayatımız var sorumluluklar var de gec
çok anlarya sinir oluyorum
Sürekli söylersen anlar. Geldiklerinde bakma çocuğuna. Durmuyor de. Oo bn kimleri defettim öyle. Hastayım de geç odaya yat çağır bakacak kimse yok bebenin başına bişey gelir ben emanet kabul edemem de. Düştü ağladı korkuyorum de..sürekli söylen birakmazlar
bide oğlu 9 yaşında otizimli şeker yedirme ekmek verme şunu vermee ee çocuk gidip illaki yiyecek bisey buluyo nasıl alayım elinden tv açma telefon vermez napıcam çocuk sıkılıyo bi yerden sonra ağlıyo
Sürekli söylen durmadan. Bakamam zor korkuyorum düştü mustu sürekli de birakmaz
0 oy
önce (2,826 puan) tarafından
Bu halimle hic biryere gidemem, ozlediysen sen git ben burada tek basima dogurayim de tepki goster. Aradiklarinda, dogum var asil siz ne zaman yardima geliyorsunuz de. Ya da hic deme basina dert alma
0 oy
önce (4,261 puan) tarafından
Asla gitme onlara hizmetçi misin sen doktorum asla izin vermiyor diye diret gitme 8 aylık hamilesin Allah korusun. Ne işin var yolda 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 335 göst.
12 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eminenur (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 584 göst.
14 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,365 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 713 göst.
11 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Mlekdlra (1,063 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 567 göst.