0 oy
269 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8,043 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Merhaba kızlar 

Kızım 4,5 yaşında bugün akşam yatmadan önce anne sana bir şey soracağım dedi.Sonra bana anne Allah kim ben onu hiç görmedim ismi ne diye sordu.Şok oldum bi anda afalladım hemen toparladım tabi.Benim daha dün minicik olan kızım büyümüş ve bana Allahı soruyor çok duygulandım :(( ve bu anı sizlerle paylaşmak istedim.Okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. 

6 Cevaplar

0 oy
(654 puan) tarafından

Yaa Maşallah bu soru gerçekten duygulandırır amaa <3

(8,043 puan) tarafından
Yaaa gerçekten acayip bir andı  ❤
-Reklam-
0 oy
(1,637 puan) tarafından
Yaa maşallah miniğe büyümüş de sorularına cevap arıyor bir annenin en duygusal anıdır bu tekrar maşallah sübhanallah ❤️
(8,043 puan) tarafından
Amin canım gerçekten bu kadar duygulandığımı hatırlamıyorum. Rabbim evlatlarımızı korusun  ❤
(1,637 puan) tarafından
Amin inşallah benim kızım da şuan 15 aylık sen böyle deyince Bi hayal ettim de aşırı duygusal bişey bir anne için o günlere gelmeyi iple çekiyorum şimdiden ❤️
(8,043 puan) tarafından
Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah bu güzel günleri birlikte görürsünüz  ❤
(1,637 puan) tarafından
Amin inşallah sizinkini de size bağışlasın nice güzel görün inşallah ❤️
(8,043 puan) tarafından
Amin canım benim Allah razı olsun  ❤
(1,637 puan) tarafından
Sendende canım ❤️
0 oy
(20,038 puan) tarafından
Artık herşeyi öğrenmek istiyorlar. Benim oğlum da 4.5 yaşında. Bu tarz sorular sormaya başladı . Oğlum da bana bugün içime dokunan bişey söyledi. Anne sen beni seviyo musun falan diye sordu. Ben de öptüm sarıldım anlattım. İnanmiyo musun dedim. İnanıyorum ama ben çok lazımsız(gereksiz demek istiyo) bı insanım dedi. Daha önce de söylemişti bunu. Sebep de ne bil bakalım. Koltukları yıkadım. Tekli koltuk kaldı kuru. Ben de orda oturuyodum. Onlar yerde oynuyorlardı. Sonra koltuğa oturmak istedi ben ıslak gel buraya otur diye tekli koltuğu ona verdim. Başladı ağlamaya. Anne ben çok lazımsız bi çocuğum. Sana hiç yardım edemiyorum falan diye. Nerdeyse 1 ay oluyo. Hala içinden atmamış bunu. Ay Allah'ım dedim. 
(8,043 puan) tarafından
Yaaaaa kıyamam masumiyetini düşüncesini yerim Rabbim evlatlarımızı korusun onları salih evlatlardan eylesin inşallah  ❤
(20,038 puan) tarafından
Aminn amin tüm yavrulari
0 oy
(740 puan) tarafından
Bu yüzden din eğitimi 11-12 yaşından sonra verilmeli diyor uzmanlar. Çünkü soyut kavramları anlamlandıramazlar. :(
(8,043 puan) tarafından
Evet ama bu seferde aklı dolu olacak ve bilgiyi beyne kaydetmekte sıkıntı yaşayacak. Ben bu yaşlarda öğrendiğim dini bilgilerin hiçbirini unutmadım ana dediğin yaşta öğrendiklerim ise çat pat aklımda.
(740 puan) tarafından
İyi de bu ezber sadece. İlgisini çeken bir konuyu 12 yaşında da 32 yaşında da rahatlıkla öğrenir insan. Yani ben ezberlemekten ziyade öğrenmekten yanayım
0 oy
(4,982 puan) tarafından

Oyyyy miniğime bak hele :'( maşallah süphanAllah 

(8,043 puan) tarafından
Ya teyzesi minik kız büyüyor  :((
0 oy
(13,385 puan) tarafından
çocuklar çok zor sorular soruyor :) 
(8,043 puan) tarafından
Ya Valla öyle bi an şaşırıp kaldım. Bildiğimi de unuttum  :)
(171 puan) tarafından
Valla bende o dönemden geçtim oğlum şimdi 6 yaşında hala da soruyor ama ilk 4 yaşındaydı böyle sorular sormaya başlayınca elimden geldiğince cevap vermeye beni anlayacak şekilde konuşmaya çalıştım yalan değil bazen afalladigim oluyordu ama şükür ki hoca arkadsim var bazen onu koyuyorum devereye yanlış yönlendirmek istemiyorum o yüzden arkadaşımdan yardım istiyorum bu konuda

İlgili bir soru bulunamadı

410,760 soru

12,360,025 cevap

41,405 kullanıcı

Kategoriler

...