+1 oy
96 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (34 puan) tarafından
Kızlar 15 gündür iyilesemedim ilk bel ve boğaz ağrısından başladı sonra yavaş yavas onlar geçti şimdi burun tıkanıklığı üşüme ayak üşümesi en rahatsız edici göğüs nefes daralması ağzımdan nefes alır hale geliyorum geçmiyor sesim kısık grip gibi ama değil gibi bu hastalık ney adı ney acilemi gitmem lazım polikinlikmi anlamadm  ve ayrıca agzımda tat yok koku alamyorum korona belirtileri gibi aynı 

3 Cevaplar

0 oy
(13,612 puan) tarafından
İnfulanza olabilirsin 
(34 puan) tarafından
Peki doktora gitmem gerekiyormu canım ciddi birşey mi
(34 puan) tarafından
Tat ve kokuda yok çünkü
(13,612 puan) tarafından
Domuz gribi yani canım mutlaka gitmelisin
(34 puan) tarafından
Oooo evet acile akşam eşim götürcek
-Reklam-
0 oy
(294 puan) tarafından
Ve suan aynısi bende yaşıyorum  eşim hafif hemen 1 günde iyileşti ben çok zor geçirdim ve daha hayla aynı Sırt ve göğüs ağrısısi burun akıntısı  öksürük var şuan bu arada 19 gündür böyleyim bayadir  Saglikocaya gittim ilaçlar fayda etmedi hangi doktora gidicem bilmiyorum araştırıp sorusturup gidicem ve herkesde böyleymiş Çok ağır geçirenlerde varmış 2 çocuğum bakacak yok o yüzden gidemedim pek 
(34 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun gerçekten çok geçmiş olsun Benim de hala geçmedi geçmiyor
(294 puan) tarafından
Genelde zor geçiyor herkesde öyle varmış ya ne bu hastalıkmiş ailecek perişan olduk resmen:( bide benim küçük bebeğim prematüre oda hasta :((
0 oy
(1,477 puan) tarafından
Benimde ilk üşüme vücut ağrısı şeklinde oldu serum yapılınca geçti sonra öksürük başladı azalmaya başlar gibi oldu iyileşecek gibiydim birden boğaz ağrısı başladı aynı sizinki gibi nefes darlığı da vardı uyuyamıyordum geceleri 2 3 gün sürdü o nefes daralması sanki boğazımı sıkıyorlar gibi hissediyordum şuan biraz daha iyi ama hala geçmedi benimde 15 gündür 
(34 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım değişik bir şey gerçekten hiç geçmiyor yani
(1,477 puan) tarafından
Tesekkur ederim geçecek gibi oluyor tekrarlıyor geri bende anlamadım hastalıklar da değişti artık
(34 puan) tarafından
Korona olmuşum canım doktor dan yeni geldim
(1,477 puan) tarafından
Geçmiş olsun Allah şifa versin
(34 puan) tarafından
Amin canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 88 göst.
2 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sydatur74 (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 326 göst.
4 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Papatya iaa (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 647 göst.
18 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Miray22 (7 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 110 göst.

411,883 soru

12,399,416 cevap

44,358 kullanıcı

Kategoriler

...