0 oy
51 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,468 puan) tarafından
Kızım 3 buck yaşında 4 ay sonra dier kızımı nasip olursa doğuracam endişeler başladı nasıl olck die bilgi verir misiniz annişler 

3 Cevaplar

0 oy
önce (12,811 puan) tarafından

Kız sen zaten istedinde yapmadın mı ne kadar yazdın oldu olmadı diye :) yaşayarak göreceksin neler olacak

-Reklam-
0 oy
önce (591 puan) tarafından
Benimki korktuğum gibi geçmiyor şükür az biraz kıskançlık illa oluyor ama hırçın değil ne bileyim kardeşini seviyor
0 oy
önce (1,859 puan) tarafından
Endişelerini çok iyi anlıyorum ama zamanla 4 kişilik hayata alisacaksiniz ayyy bilmiyorum bende şuan ikinciyi düşünüyorum oğlum 4 yaşında biraz daha mı buyuse diyorum bı vazgeçiyorum bi tam zamanı diyorum olursa s*çtım diyorum falan bir de gurbetteyim çok yipranirim ben kesin :(((( sana moral veriyim demiştim ama benim de ihtiyacım var 
önce (1,007 puan) tarafından
Resmen icimi dokmussunuz bnmde oglum 4 yasnda esim cok istiyor ben herseyi dusunmekten uykularim kacti başa sarcak hersey uykusuz geceler
önce (1,859 puan) tarafından
Bizde de öyle eşim çok istiyor o kadar hevesli ki her gün yeni bir isim buluyor şimdiden beşik bakıyor bana sürekli bebek videoları atiyor. Çevremdeki herkes de ikinciyi yaptı benim oğlum 4 buçuk yaşında bu sene rahatladım kendime bakmaya başladım işe girmeyi falan düşünüyordum ama ikinciyi de yapsak aslında fena olmaz oğlumun bı kardeşi olsun bende isterim. İşte napicaz ya off

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 110 göst.
+2 oy
5 cevap 94 göst.
7 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde terslale (3,290 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 227 göst.
9 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.

410,337 soru