+1 oy
828 göst.
önce Diğer kategorisinde (711 puan) tarafından

Ayın 28 inde tam 4 Ay olacak. Normal doğum oldu. İkinci doğum. Afedersiniz makatta hâlâ morluk var. Yine afedersiniz bunu burda söylemek istemezdim ama hafif Bi çıkıntı var orası mor. Bir de vajina kısmı bir garip. Bilmiyorum belki olması gereken böyledir ama garip geldi bana. Doğumların arasında 2 sene var. Buraya googledan fotoğraf koyucam. Rahim sarkması diye baktım. En üstteki fotoğraf var ya aynı o şekilde. Sadece aşağısı biraz daha küçük. Ama böyle belli oluyor. 40 ım çıkınca doktora gitmiştim. 25 kasımda da spiral taktırdım. Vajina doğuma yakın da böyleydi ama o neyse zaten bebek aşağıya iniyor normal de bu kadar zaman geçti. Hep böyle mi kalacak, ne zaman düzelecek veya doktora gitmeme gerek var mı? Şubat 20-25 arası spiral kontrolüm var o zaman göstersem olur mu.?

image

28 Cevaplar

0 oy
önce (13,189 puan) tarafından
Acil Dr a git balım ya kötü duruyor bu Rahim falan mı acaba 
önce (711 puan) tarafından
Valla bilmiyorum ya. Normalde hep bana rahmin yukarda dediler. Doğum zamanı alttan muayenede aşırı canım yanıyordu. Ebe açıklığa bakamıyorum dedi. Sonra aşığı çektim o kadar acımaz artık dedi yukardaydı dedi. Acaba o zaman mı bir şey oldu bilmiyorum
önce (13,189 puan) tarafından
Olabilir canım ama erteleme sakın Allah muhafaza
-Reklam-
0 oy
önce (1,785 puan) tarafından
Rahim dışarı çıkmış gibi duruyor kesinlikle normal değil benim anlamadığım o kadar doktora gitmişsin neden hicbirsey demediler işten kaçmışlar resmen. Ciddi sonuçları olabilir hiç bekleme hemen doktora git 
Valla ben de bilmiyorum. Doğum sonrası 2.haftada gittim 40 ta gittim. Ama işte.
0 oy
önce (1,459 puan) tarafından
Canım öncelikle geçmiş olsun bu normal bir durum değil dogumlardan sonra rahim kendini toplayan kadar biraz sarkma olabilirmiş ama o disari çıkmazmis birkac ay içinde de yok olurmuş. Ben buna benzer şeyleri instagramda Gökçen Erdoğan var onun yaptığı ameliyatlarda görmüştüm siz de instagramdan yaptığı operasyonlara bakın gecikmeden iyi bir doktora gidin 
0 oy
önce (2,482 puan) tarafından
Bu kist felan olabilir mi acaba ya kist de böyle şiş oluyor ya 
Bilmiyorum ama daha bu ayın 6 sında spiral kontrolüm vardı ona gittim baktı o zaman görürdü öyle olsa. Sorun yok deyip gönderdi
0 oy
önce (1,728 puan) tarafından
Rahim sarkmasi bu. Bende de oldu. Ben ilk doğumumu 5 yıl önce yaptım. O zaman da olmuştu ama geçmişti. Şimdi 2 ay önce sezeryan oldum. Dogum yapalı 30 gün olmuştu fatketmistim. Doktora gittim tam 40. Günümde.  Doktor sarkma dedi. Yukarıda ki görsel gibi aynen ama tabi delik kısmı küçük. İçi öyle görünüyor. Bana 2 ay içinde geçmezse ameliyat dedi. Yarın tekrar gidicem.  2 ay olmadı ama içim rahat değil. Başka doktora tekrar göstericem.  Zaten son zamanlarda bununla ilgili defalarca post açtım. Sen spriral taktirmissin birde. Nasıl olurda bisey demezler anlamadım. Birde sende orda hava sıkışması var mi? Senle konuşalım sürekli.  Ne zaman gidicen doktora?
İlişki sonrası karın ağrısı ve gaz oluyor. Ama bu gaz olayı ilişki olsun veya olmasın arada bir oluyor. Eşimle konuşucam işten izin alabileceği bir gün gidicem alamazsa zaten şubatta kontrolüm var o zamana kadar beklerim. Ve dediğin gibi delik kısmı küçük. Yukarda ve aşağıda aynı böyle şeyler var. Önce yuksrskai ceviz büyüklüğünde gibiydi ama şimdi hem aşağıda da var hem yukarda ve biraz daha büyük
önce (1,728 puan) tarafından
O zaman git gide daha çok sarkiyor. Benimde dHa fazla sarkiyor düzeleceğine. Hiç ilişki olmadi bizde. Şahsen korkuyorum. Şubatı bekleme . İzin alsın Esin git. Yani doktor nasıl bunca zaman bisey demez aklım almıyor. İlk dogum sonrasi oldu mu peki sende.
İlk doğumda olmadı ama ikincide dikişlerime bakarken fark etmiştim. O doğum somrası diye çok umursamadım normaldir diye ama 4 Ay oldu hâlâ düzelme yok
0 oy
önce (5,114 puan) tarafından
Ben de ıkıncındıpm yaptım kesın dedım dıkıs atmayı unuttular. Ondan böyle oldu vs kontrole gıttım hemen hıc bısey yok dedi yani özellmle orasını sormadım ama bı sorun olsaydı söylerdi bence. Alttakımgıbı drğil tabi de hoş görunmuyor gercektrm. Ben herkesınınkı nöylenzannedıyordum :D
İşte ben de öyle sanıyorum ama sorun var demek ki. Bana da en son 40 ım çıkınca baktılar o zaman bir şey dememişlerdi. Afedersiniz eşimle görmeden birliktelik oluyor ben bile bakamıyorum çünkü. Kötü görünüyor
0 oy
önce (2,052 puan) tarafından
tabi canım hemen git hiç vakit kaybetme çok geçmiş olsun en kısa zamanda düzelir inşallah
0 oy
önce (1,696 puan) tarafından
Cenrmde hiç böyle bir şikayet duymadım o yüzden ne diyecem biledim canım, ihmal etme üzerine düş, Rabbim şifanı versin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 260 göst.
16 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Suskungirl44 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 123 göst.
5 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif3405 (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 182 göst.
0 oy
7 cevap 504 göst.

409,739 soru

12,317,744 cevap

38,878 kullanıcı

Kategoriler

...