0 oy
69 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,259 puan) tarafından
Bebegme kdr bit bulaşmış nası gececk ilaç denedm eczeneden geçti sanıyordum geri bitler buyumus bende çocuklarında hep var

4 Cevaplar

0 oy
(2,907 puan) tarafından
Onu 1 hafta takip edeceksin, 1 kerede gecmesi zor, ince tarakla tara ilaclama sonrası,  onu 3 gun sonra tekrarlamam gerekiyor yanilmiyorsam. 
-Reklam-
0 oy
(23 puan) tarafından
Ben 1 hafta  çocuğunda bir sorunu yaşadım  sirke kulandım duştan 30 dk önce pamukla saçına sürüyordum sonra banyoda ince tarak kylandım  

Oğlum küçüktü. Durmuyordu ona oyalıcak şeyler veriyordum.eline.  önüne tülbent serip şanındaki o yavru denilen kütükleri ayıkladıö en zoru da buydu  çok şükür kurtuldum.  
0 oy
(4,575 puan) tarafından
Takip edip haftada bir ilaç yapman gerek gerekirse kullandığın nevresim falan yıka hep 
(1,259 puan) tarafından
Ediyordum bı anda kocaman bit olmuş bende çocuklarda kreşten gelmiş ztaen kimse evime bile gelmiyo
(4,575 puan) tarafından
Bit bit diye bir ilaç var o birebir iki seferde kurutuyor kökten paranit i sollar yani o derece etkili
0 oy
(436 puan) tarafından
Bebeğiniz kaç yaşında acaba , kızıma okuldan bulaşmış, ona ilaç aldım temizledim bebeğim var ona geçmişmidir acaba 
(1,259 puan) tarafından
10!aylık geçmiş bzm canım banada geçti sanıyordum kocaman gördüm elim ayagm titredi gene cocik uyuyamiyodu belki ondan
(436 puan) tarafından
Benimki de yaşına yeni girdi, yarın bakayım bi peki o şampuanları bebeklerde kullanabiliyor muyuz , zararlı olmasın

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 112 göst.
22 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Neyla (449 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 88 göst.
20 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Isteoylesine (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.
0 oy
1 cevap 82 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kubra- (858 puan) tarafından soruldu