0 oy
165 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (98 puan) tarafından
Nerden nasıl başlasam biliyorum ama cok uzar kısacası kaynım biraz fena her halt var bu 3harflilere bulaşmış sanırım eşimn anlatımı gec ssatlerde eltiö aradı eşimi gel diye gitti geldiginde nolmuş dedim düşmüş dedi bu bikac defa oldu ve bizi götürmüyr işten sonra ora ugramlar faln kaynanam gil demiş getr memlekete belki kafası dagılır iyileşir diye eşim izin almiş izin aldıktan sonra bana anlattı böle böle köye götrcem diye ee dedim koy gel o kalsın sıkıntısı varsa dolansın gelsin işler de var onlarıda yapacam tartışmamak için ses etmedim 1 hafta kaldı grldiler kaynım kaldı bizi aldı köye takrr gittik 2 3 gün kalıp gelecez sözde 10 gün daha kaldık deteya girmicem köy kaynanam ayrı bi sorundu zaten de nese gelirken kaynım gile ugradık ertesi gün eltimle eşim telde konuşmuş msjlasmışlar kaynım cezaevine girmesi gerekiyrdu dün teslim olmuş onun hakkında konuşmuşlar sordugumda öle dedi ama ben esimle eltimin ne olursa olsun konuşmasını istemiyorum bişy olursa önmliyse beni aradın sölesin bi gelin abimle desin yada abim yanındayda verde bişy dicem desin ve bana dahil kimseye bu sorunlardan bahsetmediler bana esim sölemek zorunda kaldı cünkü memlekete gidecek uzun bi süre yalnız kalacaz acıklama yapması gerekiyo o yüzden söledi dün işten geldi oturuyoruz eşimle canı sıkkın biliyorum abisi sonuçda cezaevinde konuşmuyor gülmüyo nese kapı onune cıktı içeri girdi ayaktayken bi fenalastı baya kötü oldu dedim hadi hastaneye götüreyim ambulans arayım yok dedi su kolanyagı knedine geldi de bunları anlatma sebebim sorunları olabilir herkezin de bu kadar başkasının ailesine müdahale edilmez yani herşeyde eşimi arar herşeyde eşimde haliyle üzülüyor olan bana kızıma eşime olyor moral bozuk günlerce öle cekiyorum kızgın oluyor bagıryor ee hasta da oldu artık bu durum cok canımı sıkıyor nabacam sasırdım bende kafayı yicem artık k. Bakmayın uzun oldu ama anlatacak kimsem yok bunaldım konuşmaya ihtiyacım var

3 Cevaplar

0 oy
önce (2,877 puan) tarafından
Eltini ara aik acik de. Her sorunda esimi arama, adam hastalaniyor, kotu oluyor. Rizam yok uzulmesine. Acil bir durumun olursa beni ara de.
önce (98 puan) tarafından
En son onu yapacam artık
-Reklam-
0 oy
önce (10,697 puan) tarafından

Bence alınganlık kırılacak Bi zaman değil sende eşine destek ol olmuşsundur ama abisi sonuçta vücut kaldıramamış  

sen Bi ara eltınle konuş herşeyden haberinin olduğunu bilsin 

Eşinin çok üzüldüğünü rahatsızlandığından bahset inşaallah  herşey düzelir
Kaynım için zerre üzülmem cünkü cok yaptı zamanında bana
0 oy
önce (160 puan) tarafından
Çoğu yarısı anladım yarısı anlamadım Ki biraz karışık yazmışsın gibi :/
Olabilir canım hızlı yazınca

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 373 göst.