+1 oy
83 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (5,416 puan) tarafından
Anneler dün kızımın hicbirseyi yoktu 18 ay aşısı vardı gün içinde ateşi yoktu akşam ateşi çıktı sabaha karşıda kustu acaba aşıdan dolayı mı  çünkü hicbirseyi yoktu sabaha kadar uyumadı dün  aşıdan sonra oldu 

4 Cevaplar

0 oy
(5,416 puan) tarafından
Olan yokmuu anneler
-Reklam-
0 oy
(1,084 puan) tarafından
Aşı kusma yapmadı hiç bizde halsizlik yorgunluk hissi ateş oluyor fakat kusma hiç duymadım usuttu mü ki gelmiş geçmiş olsun inşallah 
(5,416 puan) tarafından
Hicbirseyi yokdu cnm sabah aşı oldu dün akşam aniden ateşi çıktı şurup  gece 7 verdim uyudu saat ,11 de sonra gece  ateşi vardı eşim ilaç verdi saat 3 gibi sabaha kadar kaç kez kaldı sonra sabah 7 gibi kustu
(1,084 puan) tarafından
Allah'ım yardımcınız olsun inşallah kusma hiç duymadım cnm ebeyi arasan sorsan üşütme olsa ilacı da kusar suyu felan midesi almaz hiç
(5,416 puan) tarafından
Bende duymadım  dün akşam yemeginide yedi meyvesini filan uyudu ateşi çıktı  şurup verdim kustu
(1,084 puan) tarafından
Gelmiş geçmiş olsun cnm
(5,416 puan) tarafından
+1
Allah razı olsun cnm
0 oy
(20,125 puan) tarafından
Asi ateş yapmış olabilir de kusma yapmaz bence. Usutmesine denk gelmiştir belki. Biz de birazdan 18 ay aşısı olacağız inşallah bizde de olmaz. 
(5,416 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Üşütme gibi bir durum söz konusu değil akşamda evde gidip geliyirdu ateşi çıktı şurup verdim sabah kustu inşallah cnm asi oldu akşama kadar evde gidip geliyirdu aniden ateşi cikti
(20,125 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Allah'ım şifalar versin
(5,416 puan) tarafından
Amin inşallah cnm
0 oy
(49 puan) tarafından
Bizde dün olduk 18 ay aşısı kusma olmadı ama aşırı huysuz sabaha kadar iyumadik atsi bı amda çıkıyor bı anda iniyor anlamadım çok ağlıyor ☹️
(5,416 puan) tarafından
Kızımda asiyi sabah yaptık hicbirseyi yokdu gidip geliyirdu yemek yedi meyvesini yeyip uyudu kalkınca ateşi oldu surup verdim ateşi düştü gece sabaha kadar bin kez kakti gece 3 te eşim surup verdi ateşi vae diye sabah 7 de kustu hicbirseyi yoktu asiye giderken
(49 puan) tarafından
Canım iki saat su berme dedi hemşire sana da dedimi verdin mi su acaba ondan olabilir mi
(5,416 puan) tarafından
Hemşire sadece ateşi çıkarsa şurup ver dedi başka birşey demedi cnm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 134 göst.
+1 oy
4 cevap 107 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Uras (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 115 göst.
2 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
+1 oy