0 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından
Hanımlar demin bı program izledim asi çok zararliymis millete çok zaarar verdi yapan herkes başını hastaliktan kaldıramadı bunun sebebi asi ani ölümler kalp krizleri falan ben iki doz oldum ce rende olanlarda çok hastalık çıktı siz yaptirdiniz mi 

5 Cevaplar

+2 oy
(1,101 puan) tarafından

evine marketten düzenli olarak herhangi bir ürün alıyorsan bence aşıyı çok da kafaya takma ;)

-Reklam-
+1 oy
(3,502 puan) tarafından
Aşıya gelene kadar zararlı o kadar şey var ki, tabi Aşı için de cok söylenti var ne derece doğru bilmiyorum 
+1 oy
(5,566 puan) tarafından

Covid virüsünün enzimleri pıhtılaşmayı arttırıyor ve insanlarda pıhtı oluşturuyor. Aşı yokken de covidli kişilere kan sulandırıcı iğne başlıyorlardı hatırlarsanız. 

Covid aşısını savunmuyorum kesinlikle ama covid virüsü malesef kan hücrelerinin DNA’sını bozuyor. Yani aşı çok çabuk bulundu ne kadar sağlıklı bilmiyorum. 

Pıhtı kalp damarıma oturursa kalp krizi beyin damarına oturursa inme felce sebep olur. 
+1 oy
(1,816 puan) tarafından
Aşının etkisi de çok. Zararlı olduğu itiraf edildi. Bunun dışında artık yediğimiz şeylerde o kadar karışım varki dikkatt etsek de bilmediğimiz neler yiyoruz daha doğrusu yediriyorlar artık. Hiçbişey temiz değil. Ve bunun yanı sıra stres genelimizde ağırlıklı olarak var. Ahir zamandayız bunlarda olacak şeyler rabbim bizlere yaşamın da ölümünde hayırlı imanlı olanını nasip etsin 
0 oy
(731 puan) tarafından
Ben hiç yapmadım bilmiyorum o yüzden 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 705 göst.
21 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,209 göst.
2 Mayıs 2020 Moda kategorisinde ᗩᒪᗩᖇᗩYᗩGᗰᑌᖇᑌᑎ ᗩᑎᑎEᔕI (769 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 686 göst.
17 Ekim 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,721 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 444 göst.
4 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde beynus4444 (72 puan) tarafından soruldu

411,009 soru

12,369,335 cevap

42,265 kullanıcı

Kategoriler

...