+4 oy
458 göst.
önce Para & Ekonomi kategorisinde (647 puan) tarafından

image

kızım 3 yaşında bu bebek reklamlarda çıkıyor görünce istiyor ağlıyor ne yapabilirim kızlar

17 Cevaplar

+5 oy
önce (13,319 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Ben netim bunu alamayız diyorum almak istemrdiğim şey için ağlayabilir. 
-Reklam-
+4 oy
önce (308 puan) tarafından
İlla ki sistemi sorgulamak lazım ama bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Ben muadillerini tercih ediyorum pazardan alıyorum yada internette uyguna gelen ürünleri takip ediyorum. Tabi her gördüklerini almaya kalkarsak altından kimse kalkamaz . Olduğu kadar. 
+3 oy
önce (172 puan) tarafından
Yaa kıyamam :)

Ben olsam alırdım
+2 oy
önce (1,001 puan) tarafından
telefon verme
önce (647 puan) tarafından
Televizyon da çıkıyor canım
önce (5,055 puan) tarafından
Sanırım trt cocukdu. Reklamsiz bir kanal,ordaki çizgi filmleri izletebilirsiniz.
önce (833 puan) tarafından
Eveet sen soyleyince farkettim gerçekten trt cocukta hic boyle reklamlar cikmiyo
+2 oy
önce (1,859 puan) tarafından
Bunun uygunu Melisa bebek falan var şoka geliyor ben geçen sene 300 liraya almıştım konuşuyor 3-4 cümlesi var anne acıktım anne çişim geldi anne oyun oynayalım falan diyor biberonu var su iciriyorsun bezini bagliyorsun çiş yapıyor lazimligi falan da var aynısı 
+2 oy
önce (1,044 puan) tarafından

o sadece çizgifilmmiş annecim ama bak aynı bu gibi hatta daha tatlı bir bebek varmış gel gidip onu alalım diyerek başka bebek alabilirsin :) benim annem öyle yapardı ben de öyle yapmayı düşünüyorum açıkçası. zaten her istediklerini almamız mümkün değil ve bunu küçük yaşta öğrenmeleri daha iyi olur bence

+2 oy
önce (707 puan) tarafından
Benim kızıma da baksan reklamdaki bütün oyuncakları alacağım canım sürekli anne bunu bana al anne bunu bana al diye gösteriyor ama alamıyorum ne yapalım
+1 oy
önce (5,458 puan) tarafından
Dün bir oyuncak gordum manyetik bloklar hosuma gitti bir fiyatina bakayim dedim 2500 yaziyor yuhh dedim yani hersey ateş pahasi mumkun oldukca indirime bakiyorum  ben yada marketlere geliyor disardan daha uygun oluyor
+1 oy
önce (5,142 puan) tarafından

Ben paramız yetmez diyorum :) o da alıştı fazla israr etmiyor.ha alınsa alabilrmiyiz cok şükür alırız ama hangi birini alcaz ki yani çrşit çrşit oyuncsk var her gördüğünü istiyor. 

+1 oy
önce (4,555 puan) tarafından
Popüler kültürün kölesiyiz denilen bir cümle var tam olarak o yüzden pahalı. Muadilleride aynı işlevi görüyor ve daha uygun bunlar sırf reklamı iyi kullandıkları için bu kadar popüler ve pahalılar
+1 oy
önce (3,103 puan) tarafından
Oğlum yutubde gördüğü deney videolarını deniyor mentos u kolaya atma , evde slyam yapma yada başka şey inatla deniyor ve deneme başarısız yalanmış gerçekten faln diyor 
+1 oy
önce (865 puan) tarafından
Ben aşırı pahalı oyuncakları 2.el alıyorum. 90€ luk barbier bebek atını 2€ ya aldım. Bayağı oynadı o atla ama sonunda ayağını bozdu. Böyle olunca da giden paraya çok üzülmüyorsun. 
önce (395 puan) tarafından
Ayni bende oyle yapiyom simdi bebegime aldim muzikli oyincak Lardan guzel ce temisledim
Sifir almaya gerek yok bencede
önce (865 puan) tarafından
Zaten yaş büyüdükçe ilgi alanı oyuncaklarda değişiyor. Sürekli yüksek rakamlarda fiyat ödemeye gerek yok.
+1 oy
önce (148 puan) tarafından
Dolap uyg. Hiç baktınız mı temiz oyananmıs ikinci el oyuncaklar bulabilirsiniz 
0 oy
önce (3,692 puan) tarafından
Canım illa aynısını alma ilk önce açıkla kızım bunu alamayiz ama istersen başka bir tane bebek alabiliriz de 
0 oy
önce (18,234 puan) tarafından
İstediği her şeyi yapmak zorunda değiliz 
0 oy
önce (1,140 puan) tarafından
Fiyatı ucuzda olsa her gördüğünü almak her istediğini eve doldurmak doğru değil ki .Uygun bir dille anlatmanız gerekiyor 3 yaş çocuk anlayabilir bunu
0 oy
önce (1,809 puan) tarafından
O reklamlı kanalları açmam kapatırım. Tuzak değil de ne? Param olduğu halde her gördüğümü almadım şimdiye kadar ben oyuncakta da sadelikten yanayım. Uzun süredir bir oyuncak almadım ne istersin diye zamanı ni ben belirliyorum. Karne hediyesi gibi doğum günü gibi zamanlar da seçtiği bir oyuncağı alırım 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 55 göst.
19 Ocak 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Sekerparemm (663 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 108 göst.
8 Ocak 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Sumeyyeali (1,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 26 göst.
0 oy
12 cevap 255 göst.
3 gün önce Para & Ekonomi kategorisinde Emine_ozder01 (207 puan) tarafından soruldu

410,337 soru

12,340,432 cevap

39,631 kullanıcı

Kategoriler

...