0 oy
93 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,669 puan) tarafından
Kızlar tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum var 2 haftadan beri de kanama geliyordu . Geçen cuma doktora gittim su kistim olduğunu bide idrar yolu enfeksiyonu olduğunu söyledi. 

Akşamdan beri de inanılmaz kasık ağrısı böyle leğen kemiğim batıyor rahime aşırı baskı oluyor ve siyah pütürlü aynı böyle mantarda pütürlü olur ya o şekilde siyah bariz siyah kan geliyor 

Adete de 1 hafta var acaba enfeksiyon mu atiyorum bide 3 gündür soğan suyu da içiyorum pisliği mi atıyor 

4 Cevaplar

+1 oy
(123 puan) tarafından
Bnce doktora gitmelisin 
(4,669 puan) tarafından
Neden olmuş olabilir ki korktum bariz siyahtı
(123 puan) tarafından
Ben siyah kan bir kere gördüm dediğiniz gibi pütür pütürdü ama adetime 2 gün kalmıştı sadece o siyah kan 1 gün gelmişti sonra da adet olmuştum yani rengi yavaş yavaş kırmızıya döndü biraz araştırmıştım önceki adetten içerde kalan kanmış diye yazıyordu ama sanırım sizin kistiniz varmış kist ile alakalı olabilir mi bilmiyorum
(4,669 puan) tarafından
Miyom ameliyatı oldum bide ben 6 ay önce içeri de yara var . Ve bu yaşıma kadar öyle pütürlü gelmedi kan kahverengi akıntı şekilde geldi
(123 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bir kadın doğuma gidin derim
(4,669 puan) tarafından
Sağol canım
-Reklam-
+1 oy
tarafından
benim kronik sistitim vardi resmen agri sizi ölürdüm tabi denemedigim sey de kalmamisti dr vs gittim en son bi eczaci bana sana probiyotik veriyim kullan cok isine yarayacak dedi solgarin 50 tablet probiyotigini aldim kullandim ve inanirmisinoymus bir daha asla olmadim cok sukur 10 sene onceydi bi de bu yani sen de deneyebilirsin
(4,669 puan) tarafından
Benim de öyle kanlı idrar oldu şimdi dünden beridir de parçalı pütürlü geliyor tiksindim artık kendimdem
tarafından
normal canim kadinlarin cogunda var bu insallah kurtulursun ama cok zor bisey
(4,669 puan) tarafından
Ben miyom ameliyatı oldum 6 ay önce o zamandan beri mantar kanama enfeksiyon kist nefret ettim artık
tarafından
bunun icin doktora gittin mi yaran iyilesmemis demekki enfeksiyon kapmissin bi de cinsel iliski mutlka kondom olmali ve ayrica temiz olmalisin mutlaka oluyorsun da bak ev yapimi yogurt ev yapimi lahana tursusu kefir probiyotik bol su bunlari tuket ve dr bakalim bi benimki ilacla bile gecmedi boyle sifa buldum sukur
(4,669 puan) tarafından
İç kesim çok tam anlamıyla kapanmadı iliskide eşim korunuyor şu an . Beslenmeme dikkat ediyordum da bu aralar artık saldım psikolojim hiç iyi değil . Başka doktora gitcem bide
0 oy
(4,669 puan) tarafından
Yok mu başına gelen 
(3,952 puan) tarafından
Canım farklı doktorlara görünüyor musun. Bence mutlaka değiştir
(4,669 puan) tarafından
Özele gitcem bide neden oldu ki acaba
(3,952 puan) tarafından
Tam bilgim yok canım ya şaşırtmaca olmasın. Yani kurumuş kan denilebilir sebebini bilemeyiz işte. Kalıntı kalmış ama inşallah önemli bir şeyden değildir
(4,669 puan) tarafından
Korktum ya valla öyle yoruldum ki bı şeylerle savaşmaktan:(
(3,952 puan) tarafından
Ameliyattan olabilir canım ya sen git kısa sürede için rahatlasın. Kadın hastalığı zor ya maalesef biraz uzun sürüyor annemle de uğraşmıştık Rabbim tez zamanda şifa versin
(4,669 puan) tarafından
Çok yoruldum çok kötüyüm
0 oy
(4,669 puan) tarafından
Post yukarı çıksın 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 177 göst.
0 oy
1 cevap 59 göst.
+1 oy
3 cevap 109 göst.