+1 oy
37 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (425 puan) tarafından
Bebeğim gece 5 dakika bile uyumadı emzirirken dalıyordu yerine koyuyordum uyanıyordu acaba 4 ay atağından mı yoksa aşıdan mı anlamadım sizde de var mı böyle durumlar

2 Cevaplar

0 oy
(591 puan) tarafından
Aşı olmadan önce uyku atakları başlamıştı zaten geceleri uyumak istemiyordu asla sanki bir yerine birşey olmuş gibi bağıra bağıra ağlıyordu. Sonra aşı oldu daha kötü oldu biz sehir değişikliği de yaptık hepsi üst üste geldi 4-5 gün geceleri saat başı kalktı normalde emzirir koyarım uyumaya devam eder ama ağlama krizleri yle uyandı hep, hava değişiminden gözleri çapaklandı. Doktora götürdüm en sonunda ateşi olmasa da calpol verebilirsin dedi. Vücut ağrısı olabilir aşı sonrası dedi. Bir iki gece uyumadan önce calpol verdim yarım ölçek sonra normale döndü şükür. Birde aşı yerinde beze oldu sanırım o da ağrı yaptı. Sizde bir kontrol edin ben hiç dikkat etmemiştim hemşire arkadaşım severken farketti. Ağrır incir diye dokunmuyordum hiç aşı yerine çünkü 
(425 puan) tarafından
Canim keske saat basi kalksa hic uyumadi 5 dakikada bir uyandi sabaha kadar  şastim kaldim  
Biz asi 5 gun oldu normal mi bendemi versem surup
-Reklam-
0 oy
(13,419 puan) tarafından
4.ay uyku gerilemesi ayıdır. 1-2 hafta sonra düzelir 
(425 puan) tarafından
2 haftadan fazla oldu bu durum ama dün daha kotuydu ne gece ne gunduz uyumadi

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 51 göst.
+1 oy
4 cevap 83 göst.