+3 oy
335 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,414 puan) tarafından
Kızlar, insanlar bu kadar mi saf ya kadın üfürükcünun yanina kacmis almanyadan. Eltisine falan büyü yaptirmis ölüm büyüsü. Allahim yarabbim ne günlere kaldik 

9 Cevaplar

+4 oy
önce (631 puan) tarafından
O da ne ki dün adam yoğun bakımda ki abisinin karisi ile kaçmış. 
önce (3,701 puan) tarafından
Acı hayat hiç izlemedim :)
Çok şey kaçırmışsın
önce (5,414 puan) tarafından
Kiz eysan ezelde degil miydi
Doğru acı hayattaki nermindi
Yapacak bişi yok ☺️
-Reklam-
+3 oy
önce (4,025 puan) tarafından
Her gün daha kötüye gidiyor insanımız. Şu çağda evlat büyütmek ne zor. Bunlardan yavrularımızı korumak ne zor. Rabbim sokakta yanından geçtiğimiz insanın da hayırlısını versin.
Amin canım
+3 oy
önce (4,181 puan) tarafından

Cehalet işte, Almanya'da eşine evi sat savaş çıkacak gel diyor paraları da üfürükcüye yedirecek. Eltisi ölsün istiyor büyü yapıyor akıl sağlıkları yok. 

Dün de abisinin eşi ile birlikte kaçan vardı onlarda bambaşka bir boyut. Her gün her dakika daha kötüye gidiyoruz 
Hergun daha ne olabilir diyoruz daha beteri oluyor
+3 oy
önce (3,117 puan) tarafından
Akıl sağlığım için hiç o programları izlemem yıllardır 
Ben iki uc haftadir izliyorum insan yanindan gecenden suphe ediyor ama bence bir ders niteliginde bazi bölümleri
+3 oy
önce (683 puan) tarafından
İzlerken deliye döndüm ya 
Aynen ya.birde inkar ediyor mesajlarda varmis hala inkar ediyor
+3 oy
önce (3,619 puan) tarafından
Evet ya bu kadar saçma bir şey görmedim bide inanıyor olağanüstü güçleri varmış Müge de dalga geçti hatta varsa savaşı bitirsin dedi 
Degisik cidden kopegini yalatiyormus iyilesiyormus falan yok para almiyormus 200 euro yolladik falan diye arayan oldu dün
Evet yani müge tedaviye ihtiyacınız var bide umreye gitmişler nasıl inanıyorlar ben anlamıyorum
Cok fena beyinlerini yıkamislar
Evet ya
+2 oy
önce (1,408 puan) tarafından
İsimleri ne canım izleyeyim uzum zamandır izlemiyorum psikolojimi bozdular 
Iki gündur varlar canım dünkü bolumu izle birde bugunkunu ufurukcunun adi gonul kacan gelinlerden biri emine
önce (1,408 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
+1 oy
önce (1,617 puan) tarafından
Şöyle ki ibrani soyundan gelmeyen kimse ölüm büyüsü yapamaz yapsa da Tutmaz çünkü kitaplarda büyünün tamı yazmaz bunu sadece ibrani veya Süryani hocalar bilir onlar da torunlarına anlatır falan filan öyle ilerler yani Allah aşkına şu büyü işlerine girişenler hangi kafada yaşıyorlar merak ediyorum az biraz bilgi şimdi o adama büyü karşılığında ki bilir ne vermiştir cahil kadın Allahım ne günlere kaldık neler izliyoruz yarabbim 
Sağlık okumuş galiba ama boşuna okumuş :D
Sağlık okuyup büyücüye giden zeki insanımız ne kadar mantıklı düşünen bir insan sen o kadar sene oku ama bir halta yaramasın çünkü büyüye inanıyorsun mantıklı bakıldığında bir ameliyatı bir hemşire yapamaz çünkü uzman değil bir büyüyü de her büyücü yapamaz mantık yok bişey yok Müge anlıya kendini rezil rüsva ediyor
Birde kadın biyoenerji uzmaniyim falan diyor
Allahım ne akıllar var ya okumasa cahil kalsa Bi nebze okey diyeceğim ama bu okunmuş cehalettir ya
0 oy
önce (51,567 puan) tarafından
nasil bir beyin boşluğu yaşıyor bu insanlar bilmiyorum iki laf edenin peşine takılıp gidiyorlar
Degisikler cidden

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 781 göst.
11 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,238 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 652 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nidamsenam (613 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 626 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (2,023 puan) tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,907 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...