0 oy
209 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,890 puan) tarafından
Büğük oğlumun birkaç parça kıyafetini ayırmıştım giydirmediğim yeni olanlarını küçüğe giydireyim diye çıkarayım dedim onları ararken kızımın cicilerini gördüm özenle seçtiğim yıkadığım koklayarak uyuduğum ama giydirmek nasip olmadı jile örmüştü annem kombin hazırlamıştım çorabıydı badisiydi ayakkabısıydı giydirecektim çok hayal kurmuştum kızım arkadaşım olacaktı çok küçüktüm biz birlikte büyüyecektik kısmet olmadı kucağıma bile alıp kokusunu içime çekemeden toprak oldu yavrum olsaydı kardeşlerine ablalık yapacak taşa gelmişti benimle oturup kahve içecek şubat 25 5 yaşına girecekti kızım o kadar çok özledim ki anlatamam 

Öyle bir yazayım dedim 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (235 puan) tarafından

Oyyy canım benim Rabbım sabır versin :(

önce (1,890 puan) tarafından
Allah razı olsun abla
-Reklam-
0 oy
önce (832 puan) tarafından
Cennet kuşum a selam olsun yasin okudum şimdi onuda güzel dualarıma katılıyorum rabbim senide de cennetiyle mukafatlandirsin sabriniza sabır lar olsun rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah
Buna niye ağladım bilmiyorum çok teşekkür ederim
+1
Ben varya cenabı haktan bir kız evlat diledim niyetler ettim oruçlar tuttum sadaka verdim o kadar çok istedim ki 4 tane oğlum oldu eşim imam bana artık kızdı sen bi kulsun haddini bil Berra asiyorsun bak Allah la kulun arasına ben giremem ama sen kızım olsun diye yalvariyorsun bı yeter Allah sevgisinden büyük sevgi olmaz olamaz yapma çok seversin istersen Allah'ım nasip eder senin en sevdiğin peygamber efendimiz Hz Muhammed sav in komşusu olur ahirete göç eder yanarsın yapma dedi sonmuş ağzımı kapadım Rabbimin bi bildiği varmış bana nasip olmayacak dedim hayatıma ibadetlerime devam ettim nerede kız çocuğu görsem böle sevimli bıcır bıcır gözlerim dolar burnuma çiçek kokusu gelir imrenirim seni o kadar iyi anlıyorum ki gelde sarilarim Rabbim sabır versin yüreğin ferahlasin bi şefaatçin var dualarında annesi onunda burnunda senin kokun Rabbim sizi cennetinde kavuştursun
Çok doğru ben çok küçük evlendim sorunlardan dolayı çok istedim kızım olsun da birlikte büyüyelim bana arkadaşlık etsin olmadı rabim yanına aldı benide evlat acısıyla sınadı çok şey görüp yaşadım çok defa dünyam başıma yıkıldı ama hiçbişey canımı evladım kadar yakmadı çok farklı bir acı bu rabim düşmanıma vermesin diye sürekli dua ederim
Amin inşallah
O kadar haklısın ki ne desen telafi etmeye gücümüz yetmez sönmez bi ateş oluyor için.Allaha emanet ol tanistigima memnun oldum
+1
Sende Allah’a emanet ol bence çok memnun oldum
0 oy
önce (4,379 puan) tarafından
:( rabbim cennetinde kavustursun sizi. 
İnşallah
0 oy
önce (1,617 puan) tarafından
Ayy kıyamam rabbim sabır versin ne kadar burda o cennet kuşu desekte senin yangının geçmez biliyorum rabbim peygamber sabrı versin inşallah 
Amin inşallah
önce (1,617 puan) tarafından
Amin amin
0 oy
önce (767 puan) tarafından
Başın sağolsun canım bende iki tane kaybettim ikisi içinde neler neler almıştım kolileyip kaldırdım bakmaya bile korkuyorum ultrason fotoğrafları kaldı geriye bezen bakıyorum nasıl heycanla almıştım resimlerini ne hayaller kurmuştum bakarak ozmnları hatırlayınca insanın hiç böyle bi acı yaşayacağı gelmiyor aklına yaşasalardı biri 8 aylık diğeri 20 günlük olucaktı ocağın başında doğucaktı yani bugünleri koklayarak lohusalıkla geçireceğimi hayal ederken şimdi şu kadarlık olucaktı diye gün sayıyorum henüz bunun hasretini bastırabileceğim çocuğumda yok Allah kimseyi yaşatmasın
Çok üzgünüm senin adınada ultrason resminlerini benden habersiz atmışlardı üzülürüm diye olur inşallah tutunursun sende acele etme ben kızımdan hemen sonra tutunmak için çok istedim çocuk sezaryen doğum olmuştu kızımda oğlumda hep yerde geçti hamilelğim sondada dikişlerim patladı hem ben hem oğlum ölümden döndük biraz bekle bence hemen doğurma

Çenete bekliyecekler bizi inşallah
önce (767 puan) tarafından
İnşaallah canım senin doğduktan sonramı rahmetli olmuştu benim ikiside anne karnında kalbi durdu

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 637 göst.
3 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 614 göst.
0 oy
12 cevap 564 göst.
0 oy
14 cevap 850 göst.
27 Ocak 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde ꧁❦✳GüLbahaR✳❦꧂ (3,618 puan) tarafından soruldu

409,806 soru

12,320,589 cevap

38,944 kullanıcı

Kategoriler

...