+1 oy
120 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (104 puan) tarafından
Bayanlar dün kan verdim 6.96 cıktı betam e nabızdan baktım sizce hamilelik varmı yokmu 5 gün önce peceteye bi kahverengimsi akıntı geldi adet oluyorum sandım akşamına sadece silince pembe leke geliyordu ikinci günde aynı silince böle beyazla pembe karısımlı bi akıntım vardı silince geliyordu sadece hiç iç camasırıma bulaşma olmadı o kadar az onun üzerine kan verdim 6.96 cıktı sizce nedir sevinmelimiyim 

4 Cevaplar

0 oy
(64 puan) tarafından
Evet var hayırlı olsun bı kaç gün sonra doktora git sağlıklı gebelik olur inşallah 
(64 puan) tarafından
Bende korkuyorum ama herşey Allah'tan inşallah tez zamanda Allah kalbimize göre verir benimde aşılamanın 6 cı günü
(104 puan) tarafından
Tutar inş hakkında hayırlı ise de kucagın dolar sennde saglıkla benm bi kızm var o cok kardeş istiyor 6yasında artık zamnı geldi diyorum bide kardeş kadar güzl bişy yok bu hayatta bence kızımında olmalı rabbim nasip ederse inş
(64 puan) tarafından
Amin benimde kızım da oğlumda istiyor eşim çocukları çok seviyor o da çok istiyor ben de istiyorum evimiz renklensin inşallah herkesin evi renklenir bereketlenir
önce (104 puan) tarafından
İnş canm RABBİM kimseyi aratmasın isteyen adam gibi bakbilecek herkezr versin
önce (64 puan) tarafından
Aminnn cnm aminn
-Reklam-
0 oy
(1,035 puan) tarafından
Sanki daha yeni ama 5 üstü gebelik var demek bence sen cuma günü yine kan ver cnm 
(104 puan) tarafından
Cuma verirsem cumartesi pazar nasıl beklerim
(1,035 puan) tarafından
Cuma öğleden sonra alırsın sonuç
(104 puan) tarafından
Hastaneye verrsem evet de randevu alamıyoruz ki saglıkocagına vermiştim olmadı özele giderim yada pazartesi tekrr veririm
0 oy
(1,525 puan) tarafından
Ben ilk kan verdim adete 5 gün vardı 6.60 çıktı şuan 17 haftalık hamileyim :) 
(104 puan) tarafından
İnş canım ikinci bebek istiyorum kızm kardes cok istiyo
(1,525 puan) tarafından
Kaç aydır deniyorsunuz canım
(104 puan) tarafından
Ay degil canım 2 senedir doktora gittik bıraktık olmadı tekrar başlıcam artık
(1,525 puan) tarafından
Anladım canım bende acaba 3 4 aysa sıkma canını diyecektim inşallah sağlıkla gelir biran önce
önce (104 puan) tarafından
+1
İnş bugun yarın bi doktora gidecem ilaclar cok fazla tuttu diye almamıştı esim baklm bu sefer nolacak
0 oy
(769 puan) tarafından
Referans aralığı 0 10 mu 0 5 miydi tahlil verdiğin hastanenin yazar kağıtta yada enabızda canım 5 ise 6 değerle olabilir iki gün sonra aynı yerde tekrar kan ver 12 üstü olmuşsa yükseliyor demektir gebelik vardır hayırlısı olsun hakkında
(104 puan) tarafından
Amin inş canım referans degeri yazmıyordu hiç

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 28 göst.
0 oy
3 cevap 91 göst.
+1 oy
3 cevap 87 göst.
0 oy
1 cevap 100 göst.
15 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Myangell (651 puan) tarafından soruldu

410,761 soru

12,360,008 cevap

41,404 kullanıcı

Kategoriler

...