+1 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (148 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Annem memlekette dedemin yıl memlutunu yapacak gitmem gerekir mi  ? 2 ay oldu işe başladım çocuk bakıyorum birde sınava çalışıyorum ?

Siz olsanız ne yapardınız gitmesem ayıp bir şey mi ?

Okuyan herkesten cevap bekliyorum lütfen

7 Cevaplar

+2 oy
(823 puan) tarafından
Annen yakin mi sana
(148 puan) tarafından
Annem Bursa da ben Trabzon dayım şuan
(823 puan) tarafından
Yani uzak ve seni anlamasi lazım annenin de böyle bir durumda nasil gideceksin hade çalışmasan tamam da
(148 puan) tarafından
Ayıp bir durum mu annem kırılır mı kestiremiyorum hani sizce ayıp mı ?
(823 puan) tarafından
Yani çalışmasaydin ayıp olur derdim ama çalışıyorsun nasıl olacak
(148 puan) tarafından
Ya inşallah geçen sene sadece sınava çalışıyorum diye gitmedim orda bencillik ettim ancak ondan sonra dedemin kırkına gittim yardım ettim baya da  zordu şimdi yine gitmezsem ayıp mı olur ne düşünürler bilemedim keşke o ilk seferde gitseymisim işte ara verirsem unuturum diye of bilemedim
-Reklam-
+1 oy
(456 puan) tarafından
O şartlarda gitmezdim 
(148 puan) tarafından
Arkamdan konuşulur mu sizce annesine yardım etmeye de gelmedi filan diye ..
Veya annem kırılır mı bilemedim ki
Mevlutte hizmet ve öncesi de zor aslında ama teyzem gitti en azından yardımcı olur diye umuyorum
(456 puan) tarafından
Tamamda birbirinize uzaksınız ve senin şartların da el vermiyor neden konuşulsun
+1 oy
(3,958 puan) tarafından
Aynı mahalledeki mevlide çağırılmayan ben ☺️ kendi durumuna göre hareket et ben olsam önce kendimi düşünürdüm. Sen de hayrına ruhu için Kuran okursun evinde
(148 puan) tarafından
Özel degilse neden acaba
Tabii yaparım ancak burda düşüncem ayıp olur mu ve annem kırılır mı ☺️
Gecen sene öyle bir hata yaptım sınav var diye sanki kesin atanacakmisim gibi babannemin mevludune gitmedim atanamadım da ozaman iş olarak çalışmıyorum şimdi de gidemezsem hani acaba çok mu ayıp olur arkamdan konuşurlar mı
(3,958 puan) tarafından
Ya anneni düşün ama arkandan konuşacak olanları düşünme bence. Zaten hoş bir davranış değil iyi olan insan konuşmaz. Sen ne kadar elinden geleni yapsan da konuşanlar olacak maalesef Bence uzakta olduğun için çalışmasan bile gitmemen çok normal çünkü cenaze değil mevlit sonuçta. Annene de konuşur açıklarsın. Tabi imkanın varsa şartların uygun olursa gidebilirsin de tabi ben olumsuz tarafı yorumladım :)
Ailede bir biriyle küs olan bir kaç kişi var hepsi gelmiş ama benle de birisi küs diye bir tek beni çağırmamışlar :D Dedikodu ortamı oluşturdukları için sevmiyorum zaten ama tabi ki yapılan da hoş değil. Ben de mezarlığa gittim daha çok severim. Rabbim tüm geçmişlerimize rahmet eylesin inşallah ❤️
(148 puan) tarafından
Değil mi bence de çok güzel yazmışsınız içim rahatladı teşekkür ediyorum ❤️
+1 oy
(17,441 puan) tarafından
Yakın mesafe ise giderim. Ama uzak ise gitmem 
(148 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevap için
0 oy
(1,129 puan) tarafından
Uzak ise gidemem yakınsa elimden geldiğince yardımcı olurum da senin bide iş durumun var cnm 
(148 puan) tarafından
Evet bu sene öyle ancak geçen sene de babannemin mevludune ders çalışmak için gitmedim bu yüzden biraz ayıp mı olur diye düşünüyorum arada bı dedemin kırkına gittim geçen sene ayıp ettim sanırım :(
0 oy
(49 puan) tarafından
Gerek yok bence 
(148 puan) tarafından
İş olmasaydi da öyle der miydiniz ?
(49 puan) tarafından
Yani zora gireceksem gitmem  yogunsam bide uzaksa gitmem ama sizde böyle şeyler çok önemlise önem veriyirsaniz gidebilirsin
0 oy
(1,871 puan) tarafından
Bence mevlut için gidilmez ya. Hadi kuzen düğünü falan olsa tamam da bundan başkası önemsiz bana göre 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 107 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 33 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ...... (912 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 26 göst.
0 oy
3 cevap 105 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde baltopagiannesi (1,003 puan) tarafından soruldu

411,632 soru

12,391,995 cevap

43,864 kullanıcı

Kategoriler

...