0 oy
107 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,514 puan) tarafından

Öncelikle iyi günler diliyorum kızlar. 

Yarın Rabbim nasip ederse oğlanın sünnetini yaptırcaz evde. İlk kez yaşadığım bir durum olduğu için ne yapmam gerekir hani çamaşırdır yatak düzenidir ne edilmesi gerekiyor bilmiyorum neye dikkat etmem gerekir? Tecrübesi olan arkadaşlarım bana yardımcı olabilir misiniz?:)

5 Cevaplar

0 oy
(18,153 puan) tarafından
Post yukarı yukarı 
(2,514 puan) tarafından
Çok sağol canım ❣️
-Reklam-
0 oy
(13,265 puan) tarafından
 Alla hastanede yaptırdık lokal oldu. Sizinde evde lokal olur muhtemelen o yüzden öncesinde birşey yapmana gerek yok. Sonrasınıda doktor anlatır zaten krem işte sargı nasıl çıkacak falan. Yatak özel birşey yapmadık biz istersen süsle. Ekstra birşey olmuyor yani. Benim tek tavsiyem anestol krem var uyuştıruyor 
(2,514 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim
0 oy
(137 puan) tarafından
Cocugunuz ne kadarlik
(2,514 puan) tarafından
5 buçuk yaşında
(137 puan) tarafından
A büyükmüş bwn bebek sandim :))))) ben 3.5 aylıkken yaptırdım suan 1 yaşında. Bebek oldugu icin cok cabuk ve travmasız oldu. Umarim sizin de rahat geçer.
(2,514 puan) tarafından
Aynen canım büyük bizim oğlan :)) biraz gecikti ama neyseki kendisi istiyor diye yaptıralım artık dedik fırsat olmadı öncesinde bir türlü
0 oy
(2,208 puan) tarafından
Kaç yaşında bilmiyorum benim oğlum 9 aylıkken oldu ben bardak kapatmadım inmemiş testis vardı ondan da ameliyat olunca kasiginda da dikiş vardı ama bezine pipisini denk geldiği kısma vazelin sürdüm yapismasin diye 

Anestol krem sürdüm ağrısı azalsın diye mavi renkli hametan ve kantaron yağı sürdüm akşamına ayaklandı hatta düştüğü de oldu 1 hafta içinde de komple iyileşti 

Birde canım gün aşırı yıka yikandikca  dikişler çabuk iyileşir 
(2,208 puan) tarafından
Ha canım birde bizim genel oldu ameliyat yüzünden ama lokal olur sizinki evde olacak ya oncesinde bisey yapmasan da olur galiba
Yatak konusunda biz özel birsey yapmadık
(2,514 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim ben de zaten yatak süslemesi falan açısından değil hani kirlenme altına kaçırma veya kan gibi durum olur gibisinden alez seren veya farklı bir şey yapan varsa diye sordum
0 oy
(479 puan) tarafından
Ay Bende yaptıracam 2 oğlum var biri 3 yaşında 4 s giricek biri 1 yaş 9 10 aylık marta 2 yaşında giricek ben tam Haziran temmuz ayında yaptıracagim sünneti inşallah bu arada İnşallah cabukca rahat geçer:))
(2,514 puan) tarafından
İnşallah canım hayırlısıyla darısı size ☺️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 116 göst.
15 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nnnnnn (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 217 göst.
0 oy
1 cevap 102 göst.
10 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma sis (9 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,427 soru

23,679,441 cevap

310,164 kullanıcı

...