+13 oy
833 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,057 puan) tarafından
Tatile gidiyorsun can güvenliğin yok. Hastaneye gidiyorsun ne senin ne bebeğinin can güvenliği yok. Sokakta yürüyorsun can güvenliğin yok. Adalet arıyorsun adalette yok. Ne olacak bizim bu halimiz ben artık nefes alamıyorum … çok etkilendim yangın olayında…. 

31 Cevaplar

0 oy
önce (4,078 puan) tarafından
Geceliği 30 bin olan otelin yangın çıkışı yok, söndürme sistemleri devre dışı. İnsan hayatı bu ladar ucuz olurken, aldıkları para...

Bir kişi cama çarşaf sarkıtıp kaçmak istemiş, yıl 2025 ve gecesi 30 bin olan bir otel...
önce (1,057 puan) tarafından
Devre dışı değildir büyük ihtimal sahtedir bazı firmalar sahte göstermelik takıyor ceza almamak için böyle kullanan çok fabrika biliyorum Konya da işte para para para onlar cep dolduruyor olan da masum insana oluyor .
-Reklam-
0 oy
önce (2,330 puan) tarafından
Vallaha idilim artık haber bile izlemiyorum her geçen gün dahada kötüsü oluyor hadi bizden geçiyor diyorum bizim çocuklarımız ne yapacak neler yaşayacak aman Allah'ım düşüncesi bile öldürüyor insanı 
Bende çok korkuyorum oğlum için artık cinsiyeti bile kalmadı hadi oğlum var rahatım bile diyemiyorsun
önce (2,330 puan) tarafından
Yok yok kesinlikle cinsiyet miş yaşmış para pul vs hepsi yalan dolan oldu eski günleri özledim gece sabahlara kadar sokaklarda oynadığıöız susayınca komşu teyzeden şu istediğimiz günleri özledim
0 oy
önce (282 puan) tarafından
Her şey her geçen gün kötüye gidiyor bu ülkenin sonuda gazze gibi mi olacak diye düşünüyorum bende sürekli 
Bende öyle olacağını düşünüyorum
önce (282 puan) tarafından
Allah sonumuzu hayır eylesin
0 oy
önce (1,001 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun bizimde burnumuzun dibinde 

bizde gidelim diye tuttturdum iyikide gitmedik günü birlik de olsa 
Allah korumuş canım işte ..
0 oy
önce (1,265 puan) tarafından
6 Şubat depreminden 2 sene önce hayrettin güngöre yakın zamanda deprem olabilr yapılarınısı acileyetle yenileyin şiddeti çok büyük olacak halkınızı da uyarın diye bildiri gelmiş adam kagıtları yırtıp atmış onu ancak allah bilir demiş.... Ve olanları hepimiz gördük yaşadık en acı şekilde......
Hiç bir zaman kulak asmadılar olana da ceza vermediler zaten elini kolunu sallayan geziyor . Rabbim versin cezalarını
0 oy
önce (2,400 puan) tarafından
Yangın olayı ne? Haberim yok detaylarını bilmiyorum ama doğru diosun artık bu ülke sapkınlık aldi başını gidiyor can güvenliği yok çocuklarımızın geleceği yok Allah sonumuzu hayır etsin 
Bolu otel yazarsan çıkar canım dehşet resmen
0 oy
önce (20 puan) tarafından
Bugün bn de düşündüm. Bı gece kalmak için ne kadar para verdiler. Yazık insanlara. Yolda yururken saldırıyorlar.hastanrler apayri
Daha çok heba oluruz böyle akıllarla çok .
0 oy
önce (856 puan) tarafından
O kadar haklısın ki canım aynısını ben de düşünüyorum inan ki Park bile güvenli değil bugün Park gittik yani her parka çıktığımda ayrı bir olay yaşıyorum , artık çocuklarımın ailemin Can güvenliğinden yana korkuyorum.
Bende çıkmıyorum küçük şehirde yaşıyorum ama eşimsiz çıkmaya ayaklarım geri geri gidiyor
önce (856 puan) tarafından
Çok haklısın canım
0 oy
önce (493 puan) tarafından
Vicdan çok pahalı artık o kadar pahalı ki rağbet görmüyor. Manyağın biri canı istedi diye tanımadığı bır kadına öldüresiye şiddet uygular, nasipsizler para için can alır. Para için insan hayatını tehlikeye atarlar. Öfkelenir öldürür yetmez yanındakini de öldürür manyak dolu her yer. 

Yangın da dehşet verıci. İhmal sonucu çıktığı bildiriliyor
0 oy
önce (755 puan) tarafından
Herkes ölümden korkarken şimdi güzel ölüm hayirli ölüm ister oldu ne hale geldik güzel ölmek bile artık lüks bu devirde 
0 oy
önce (2,284 puan) tarafından
Kendimi geçtim çocuklarıma/çocuklarımıza yanıyorum. Nasıl bir Ülke nasıl bir Dünya

"Bir dünya bırakın biz çocuklara "diye söylerdik bizim zamanımız da

Oynaya oynaya gelin çocuklar

El ele el ele verin çocuklar 

Meğer o zamanlar bundan daha iyiymiş bilemedik

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 157 göst.
9 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,213 göst.
3 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy