+13 oy
702 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,023 puan) tarafından
Tatile gidiyorsun can güvenliğin yok. Hastaneye gidiyorsun ne senin ne bebeğinin can güvenliği yok. Sokakta yürüyorsun can güvenliğin yok. Adalet arıyorsun adalette yok. Ne olacak bizim bu halimiz ben artık nefes alamıyorum … çok etkilendim yangın olayında…. 

33 Cevaplar

+4 oy
önce (232 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah gidişat çok kötü çok 
önce (1,023 puan) tarafından
Yaa hülyoş dün bir hastanenin önünde alkol meselesi varmış bebeklere alkol vermişler anne bas bas bağırıyor çekilin diye polislere polisler etten duvar örmüş hastanenin önüne kadın kendini parçaladı . Bugün yangın ne merdiven varmış ne önlem vallahi sokakta geziyorsun adamın biri tanımadığı kadına yumruk atmış kadının lavaş kemiği kırılmış gözü mor adli kontrol şartıyla serbes bırakılmış bir gencin dilini kesip gözünü oymuşlar erkek üstelik ve bunlar serbest şekilde sokakta geziyorlar yaaa deliriyorum
önce (232 puan) tarafından
Vallahi kuzum tek üzüldüğüm şey böyle bir dünyaya nasıl çocuk getirdim ve ne olacak diye günden güne daha çok korkuyorum bu tür haberleri görünce ne hale geldik Rabbım korusun evlatlarımızı
-Reklam-
+6 oy
önce (879 puan) tarafından

Başka ülkelerde hayat 4 4'lük olduğunu mu düşünüyorsun aşkım , bu olaylar eskidende çok vardı ama sosyal medya olmadığı için duyulmuyordu . Allah sonumuzu hayır etsin. Hep iman yetersizliğinden bu halde insanlar :'(

Yangına gelecek olursak, ben daha yeni duydum çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ölenlerin:( en zoru yanarak ölme çok feci bir durum 

+4
Başka ülkeler 4 4 lük değil ama en  azından bir hukuk bir adalet mevcut . Burada hakkını arasan seni suçlu çıkarırlar evet hep iman yetersizliğinde para gözünü boyamış insanların yapmayacakları şey yok kağıt parçaları için
Yazdıklarına harfi harfine katılıyorum. Silivri soğuk ondan pek yorum yapmak istemiyorum karnım da burnumda :D
önce (3,233 puan) tarafından
Bu silivri soguk espirimi yoksa olduğun yer soguk diyemi.yazamiyon. bir kac kez senden duydum merak ettim:)
Emoş Silivri ilçesinde hapishane var soğuk diyorlar koğuşlar :D
önce (265 puan) tarafından
+1
DP katılıyorum. Bazı ülkeler çeteler ile yönetiliyor. Dans ve spor ülkesi Brezilya da tavuk gibi adam kesiyorlar kimse bişey diyemiyor. Bizim ülkemizde de sıkıntı çok ama yaşanmayacak tek yer Türkiyeymis gibi konusulunca bir ayar oluyorum. İki bit pire için memleketimi sevmemek bana acı gelir . (Bu arada yangından bahsetmiyorum tabii ki Allah herkesin yardımcısı olsun sabır versin)
önce (624 puan) tarafından
Japonya'da böyle şeyler olmuyor. Demekki çok imanlılar diyeceğim ama en yüksek ateizm oranı orada. Diyeceğim o ki azizim ahlak önemli ahlak. Bunu da insanlar din ile sağlamaya çalışınca böyle oluyor. Ahlak yetiştirme ile alakalı karakter ile aile ile insan olmak ile. Biz insanlıktan çıktık insanlıktan.
önce (624 puan) tarafından
Bu arada dünyanın pek çok ülkesinde bulundum. İnsan hayatının bizim ülkemiz gibi değersiz olduğunu ülkeler sadece üçüncü dünya ülkeleriydi.  Bu ülkesini sevmemek değil. Benim nasıl bir Türkçü ve devletçi olduğumu burada herkes bilir. Aksine ülkemi çok sevdiğim için bu durumu kabullenemiyorum
önce (2,192 puan) tarafından
Nature daphne senin önceki kullanıcı adın neydi merak ettim.
önce (3,385 puan) tarafından
Doga olabilir mi ? Onun yorumuna benzettim. İsmi de doğa ingilizce de. Ve evet sonuna kadar haklı ulkemi aşırı seviyorum ama yurt dışındayım. Her habere içim kan ağlıyor insanlık nereye gidiyor bilmiyorum. Tekeri patlamış kamyon gibi yokuş aşağı iniyor
+4 oy
önce (5,517 puan) tarafından
Bu ülkeden gitmek istiyorum ama şu Konya’dan bile çıkamadım. İçimde ince ince küfürler var herkese karşı 
Düşünsene ölüyorsun ama yetersiz kalındığından naaşın tavuk soğutucularıyla taşınıyor Allah ım çok acı
önce (5,517 puan) tarafından
Ya dün suçsuz yere yolda yürürken yumruk yiyen kadına ne demeli. Videoyu izledim çıkdırdım ya. Artık içme sularına antidepresan ve doğum kontrol katsınlar
Evet ya bende delirdim birde adli kontrolle serbest kalmış dalga gecer gibi
+2 oy
önce (310 puan) tarafından
Sebebini söyleyeceğim ama şu an kimseyle gerçekten tartışacak vaktim yok. Linç yemekle uğraşamam.
Aman hiç uğraşma değmez zaten değseydi zaten 24 yılda anca değerdi
+2 oy
önce (354 puan) tarafından

Filistin'de yasasan ne yapacaktın yada Suriye'de Rabbime şükürler olsun 

Evet belki herşey pahalı oldu belki bazı sapkın insanlar var ama ülkemizde savaş yok bugünümüze de şükürler olsun <3

önce (1,132 puan) tarafından
Allah cahil mutlulugu ve şükrü versin hepimize .ya konusmuyorum diyorum ama şöyle insanlari görünce dayanamıyorum .oturup Filistin gibi olmadığımıza sukredecek halimiz yok Serpil hanım yıl olmuş 2025 sen hala ne diyorsun
önce (2,548 puan) tarafından
+1
Yazdım yazdım sildim. Allah akıl fikir dağıtırken size nasip az düşmüş sanırım. Bari içinde tutsaydın şu saçma düşünceni. Savaş yok diye sevinin ne demek ya. Bir savaş kaldı başımıza gelmeyen aman çok şükür iyi ki Filistinli değiliz diye mi sevinelim. Herhangi bir Filistinli okusa şu yorumunu içinin sızısı 7 diyar öteden hissedilir. Hiç bunu da mı düşünmedin. İnsanlar alelade ölüp gidiyor ama neyse ki savaş Filistinlilere var. Ne değişik ne acımasız bir hayatta kalma motivasyonu... Helva başkasının evinde kavrulduğu sürece sana hep tatlı gelecek Serpil Hanım. Kusuruma da bak istersen, sana seçebileceğim en hafif sözler bunlardır.
önce (2,192 puan) tarafından
Savunmak için demiyorum ama kadın daha kotu durumdada olabilirdik demek istemiş bence yüklenmeyin
Şükür etmek çok güzel bir eylem ama başımıza gelen felaketlere de buna da şükür deyip ses çıkarmazsak eğer aynen Gazze veya Suriye gibi bir ülke olma yolunda ilerliyoruz hızlı adımlarlarla tabi anlayana . Çocuklarınla karnelerini kutlamak için gittiğin bir otelden tavuk soğutma tırlarıyla cenazelerin çıkmasına kusura bakmayın ama şükür edemeyeceğim o ölen çocuklar ve aileleri için ses olacağımıza buna da şükür diye susmayı daha kötüleriyle kıyaslamayı kendime ve ülkeme yakıştırmıyorum . Tabi ölen insanlarada.
önce (2,548 puan) tarafından
Daha iyi durumda da olabilirdik @Balkaymak
+2 oy
önce (3,519 puan) tarafından
Kıyamet alametleri yaşıyoruz canım 

Bi zaman gelecek kimse kimseyi tanimayacak 

Herkes mal can derdine düşecek 

Yokluk çoğalacak 

Kalem cahillerin elinde olacak
Allah hayırlı acısız ölümler nasip etsin yanarak can vermek çok kötü bir ölüm şekli ki normalde canlıların yakılması günah iken bu ihmalkarlık resmen katıllık
önce (3,519 puan) tarafından
+1
Valla söylemek istemiyorum ama
İsrail askerleri filistinli çocukları canlı canlı yaktığı zaman kac gün kendime gelemedim uyuyamadim
Gerisini sen düşün

Bi gassal anlatıyor adamın birisi öldurulmus silahla her tarafı kanmisti parcalanmisti
Yüzüne baktım diyor o kadar kötüydu ki diyor
Halbuki yüzünde bicak izi yokmuş
Yüzüne bakilmiyordu o kadar kotuydu diyor

Meğer adam tefeciymisti
Nasıl yaşarsan öyle ölürsün kimisi mis kokar gül kokar
Kimisi leş gibi kokar
+1 oy
önce (631 puan) tarafından

Cennet vatanim cinnet vatanim oldu.66 kişi hayatını kaybetmiş kaçi cocuk  bakmaya elim gitmedi :(

Zaten yayın yasağı gelmiş 234 kişi varmış otelde yarısı öldü herhalde :(
önce (631 puan) tarafından
Meşhur yayın yasağı bunun adı yayın yasağı değil üst kapatma olmalı:(
Eee nasıl temizlenecek…
+1 oy
önce (21 puan) tarafından
Vallahi ben evden çıkmaya korkuyorum okullar tatil ben daha kızımı dışarı çıkarmadım kokruyorum sokakta yürümeye , çarşıya çıkmaya , bı yere oturmaya , parka gitmeye , korkuyorum başımıza ne geleceğini kimin bize zarar verebileceğini bilemiyoruz arkama bakmaktan çocuklarımın ellerini sikarcasina sıkı sıkı tutmktan bıktım birinin bize sataşmasindan o bize zarar vermese bile eşim can havliyle o zarar vermesinden korkuyorum ... Hakkım zehir zıkkım olsun bizi yönetenlere ve bunca masum canın ölmesine bunca insanın canı yanmasına sebeb  olanlar öbür dunyaad yansin☹️
Hala 1 numaralı dünya ülkesi olduğumuzu sananlarla anca öbür dünya da görürüz zaten yandıklarını
+1 oy
önce (4,261 puan) tarafından
Şansa yaşıyoruz yeminle 
Gerçekten öyle
+1 oy
önce (133,756 puan) tarafından
hayırlısıyla 10 metre kefen nasip olsun cunlemize kabir yerimiz belli olsun kim vurduya gitmek istemiyorim
Biz gidiyoruz burada sevdoş :( Allah seni de oralarda korusun aşkım ❤️
önce (133,756 puan) tarafından
amin idom
+1 oy
 Ülkemizde bağımsız bir yargı olsaydı ve memuriyetim olmasaydı burada sabaha kadar yazabilrdim ama halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçu işlemek istemiyorum durduk yere evimde kahvemi içerken .Rabbime havale ediyorum bizlere bu yaşamı reva görenleri Rabbimin adaleti var ben inanıyorum 
Vallahi sizin gibi torpilsiz memurlara saygı duyuyorum yaaa
Ay kuzum ne torpili okumak için çektiklerimi bilsen 12 sene bilfiil günde gidiş geliş 5 km yolu yürüdüm ben okula gidip gelmek için .köyde büyümenin zorluklarıni çektim kpss den 90 puanla tercihime yerlesemeyip bir dağ köyü okuluna atanip 3 sene çalıştım yolları kardan kapanan bir yerde .Torpil bizim neyimize bunca zahmeti cekmisken de adaletsiz bir ulkede degistiremeyecegim şeyler için konuşup elimdeki isimden olmaktansa susmayı tercih ediyorum .Ha ben geciniyorum iki öğretmen nispeten rahatız .köy kökenli olmanın verdiği şans ile ailemden baya fazla toprak kalacak ve toprağımız para ediyor epey .kendi geleceğim ve çocuğumun geleceği garanti şükür ama şu günlerde herkesin çektiği ekomonik darliklari yaşıyoruz 2 maaşla daha rahat yasayabilecekken bazı şeylerden feragat ediyoruz ama ülkemizin durumu çok vahim Ortadoğu ülkesi olduk iyice .
Allah emeklerinizin karşılığını daha çok versin halkıyla kazandığınızın işin parasının bereketini versin inşallah
Amin canım çok sağol hepimizin inşallah
+1 oy
önce (1,408 puan) tarafından
Nerde öleceğimiz belli değil!!  Tedbirsizlik ihmalkarlık durumu yönetememe ne ararsan var para almaya gelince herkes en ön sırada insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı yazık!! 
Ne yazık ki :(  yaa naaşları tavuk dondurucusuyla götürülmüş morglar dolmuş öyle içim acıdı ki yazarken bile kalbim ağrıyor
önce (1,408 puan) tarafından
Allah ailelerine sabır versin çok acı
+1 oy
önce (2 puan) tarafından
İki cocuk dunyaya getirdim cok istemistik olmamisti cocuklar dogunca dedmki bu dunyaya neden getirdim die dusundum sonra neler olmus haber dahi izlemem ben buraya bile ayda 1 girerim tovbeler olsun
+1 oy
önce (635 puan) tarafından
Rabbim çocuklarımızı Müslüman kardeşlerimi korusun
0 oy
önce (15,707 puan) tarafından
Tesadüf hayattayız. Her saniye başimiza ne gelecek korkusu var. 
Gerçekten tesadüfi hayattayız . Artık erkeği kızı da kalmadı hepimizin canı tehlikede oğlum için çok endişe ediyorum
önce (15,707 puan) tarafından
+3
Markete giderken bile acaba sokak köpeklerine yem olacak mıyız diye korkarak gidiyoruz. Psikoloji kalmadı bende.
0 oy
önce (102 puan) tarafından

En çok korktuğum şeydir yangın...

Başımıza geldi ben evlenmeden önce o ateşin sesi görüntüsü hala kulaklarımda...Geceleri hala yangın görürüm ara ara o psikolojiden çıkmak çok zor beni de çok etkiledi ihmali olan herkes inşallah hak ettiği cezayı bulur
+1
Bu ülkede hangi hak yerini bulmuş ….
önce (629 puan) tarafından
Ayakta alkışlanacak bir yorum a.idil
0 oy
önce (1,617 puan) tarafından
Adaleti sosyal medya sayesinde sağlayan bir ülkeden çok da bieşy beklemiyorum artık elimde fırsatım olsa yurt dışında yaşarım kızımı yurt dışında büyütürdüm çünkü böyle bir ülkede kızımı kapının önüne oyun oynamaya bile tek başına salamam 
Bende inan imkanım olsa bir dk durmam
Valla biz borcu bitirip birkaç sene daha birikim yapıp gitmek İstiyoruz olmuyor çünkü böyle ben kızım büyüdükten sonra eve gelebilecek mi tek parça şekilde kızım benim yanımda olacak mı diye düşünmek istemiyorum o yüzden hep bir oğlum olsun istedim onu güzel yetiştirirsem hiçbir annenin kızı veya anne ağlamaz diye düşündüm hep ama şimdi kızım belki de senelerce savunma kurslarına gidecek boks, tekvando üstüne sürekli yanında biber gazı saklamak zorunda kalacak
Benim oğlum var ama artık erkeği kızı kalmadı cinsiyet farketmeksizin tehlike …
Kesinlikle öyle gerçekten
0 oy
önce (5,292 puan) tarafından
Bende eşimde gitmek istedik bir geceliği sadece 50 bin  fazla geldi bize herşeyde bir hayır vardır insanların cani kıymeti yokmuş meğer bir yangın merdiveni bile olmayan bir otel emanet edilmiş milletin canı 
Ne alarm ne söndürürüm ne yangın merdiveni ah ah .
önce (5,292 puan) tarafından
Aynen öyle  cnm
0 oy
önce (13,062 puan) tarafından
3.Dünya ülkelerinde hayat çok ucuz maalesef 
Maalesef…
0 oy
önce (20,548 puan) tarafından
:((( canımız bedava geri kalan herşey çok pahalı
Gerçekten tam anlamıyla bu şekilde