0 oy
283 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,277 puan) tarafından
Oğlu er olarak atandı bugün de eğlence düzenlemişler kimse bana söylemedi eşime abisi söylemiş benide eltim aramasi gerekmiyomuydu bende gitmedim eşim gitti, zaten cok sevmeyiz bizbirimizi sizcede öyle olmaz mı:) 

11 Cevaplar

+5 oy
önce (1,617 puan) tarafından
Yani eşinizle sizi çağırmıştır bizde biri çağırıyorsa ya eşimi arar ya beni akşam olduğunda çağırıldığımız yere beraber gideriz 
önce (3,277 puan) tarafından
Canım ayni yerde çalışıyoruz insan banada söyler yani
önce (1,617 puan) tarafından
Heee o zaman büyük ayıp etmiş gitmemekle iyi yapmışsın
-Reklam-
0 oy
önce (884 puan) tarafından

ne güzel en iyisi olmuş secmiyosanız aynı ortamda bulunmayın 

Sevindim valla zaten soğuk davranacaktı
0 oy
önce (879 puan) tarafından

Sevmediği için "yanlışlıkla unutmuştur" çağırmayı :D

Yaaaaaa doğru diyosun :)
0 oy
önce (19,865 puan) tarafından
E eşine şöyle mis işte.bizde 1 kişiye söylemek yeterlidir
Eşime asker eglencesi var demis özlemi de al gel dememis ve ayni yerde çalışıyoruz kaynımla,genelde eşim abisine söyler bende ayriyeten eltime söylerim onu bekledim
önce (19,865 puan) tarafından
Ya buyrun gelin dememiş mi yani. Şeyler eglencesi var deyince muhakkak buyurun gelin demiştir. Ki siz arada küslük yoksa aileden sayılırsınız. Size haber verilir sadece. Siz de katilirsiniz. Bilmiyorum bu konuda ben özel davet beklemem
0 oy
önce (631 puan) tarafından
Eşinin abisinin ne dediği önemli gel mi demiş? Gelin mi ? Demiş 
önce (793 puan) tarafından
:) şarkı güzel ama, ajdarın çikita muzu gibi dile dolananlardan değil ahah
Haha ben hala dinlerim ara sıra ordan aklıma gelmedi nick diva altinkelebek alırken gordum
Profil fotosu ile nick süper uyumlu olmuş zaten :)
Demi senin nickte çok iyi :)
:)) teşekkür ederim
0 oy
önce (17 puan) tarafından
Yani ya eşim de gitmeyecekti.ya da sende gidicekti. Kırk yıl lafını ederler artik
Eşim gitmese kaynanam küserdi kesin beni cok gözü aramaz
0 oy
önce (413 puan) tarafından
Bence şu şekilde olabilirdi eğer sana karşı bi kin nefret yoksa içinde ama ben olsam arardım yardıma sende gelsene derdim belki bu vesileyle az da olsa buzlar erirdi belki.  Aramalıydi bence . Eşini abisi aradı okey ama ikiniz eltisiniz malesef yanlış anlaşılmaya çok müsait Br konum ya belkide çoğu elti buyuzden ters düşüyor 
Aynen öyle canım en azından bi adım atsa benim kosarak geleceğimi biliyo büyük eltimle uzun yillar arkadas oldukları icin onu arar birlikte yaparlar, bende dogal olarak dışlanmış hissi olduğundan cok içlerine girmem
önce (413 puan) tarafından
Ozaman bosver canım kim ne halt yerse yesin ahaa bende de var bi mal ne arar ne sorar umurumda mı  cvp : CANI CEHENNEME
OYUZDEN bosver sana değer veren biseyleri yoluna koymak isteyen koyar zaten  ben istenmedigim yerde durmam evine de ziplamam yapmıyorum da . Ne hali varsa görsün.  O yokken de yaşıyordum o varken de yani olsa ne olmasa ne .
Şimdi artık öyle terbiyesizliklikerini gördüm ki çağırsa da gitmem gitmiyorum kocamı da yollamiyorum zaten o da herseyin farkında
0 oy
önce (10,392 puan) tarafından
Siz bir aile değil misiniz eşinle? Yani bizi bir yere davet ederlerken beni ayrı eşimi ayrı aramazlar bana komik geldi şuan. Senin gidesin yokmuş bahanem olmuş 
0 oy
önce (133,756 puan) tarafından
sizde tek tek aranmalimi kiz bizde ciftlerden 1 ine denmesi yeterli☺️
0 oy
önce (841 puan) tarafından
Madem sevmiyosun niye k.oydu sana bu kadar... 
0 oy
önce (521 puan) tarafından
Eşime söyleyen benı de davet etmış olur sayarım. Aynı şekılde bana da söyleyen öyle takılmayız bu kadar birimize dendıyse giderız 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 294 göst.
4 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alectemovik (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Anne.adayii (938 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 380 göst.
0 oy
2 cevap 113 göst.
12 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Glcn (15 puan) tarafından soruldu

409,793 soru

12,320,022 cevap

38,935 kullanıcı

Kategoriler

...