0 oy
793 göst.
önce Diğer kategorisinde (241 puan) tarafından
Tartıştık sabah aldı çocuğunu çıktı benim çocuğum ağladı arkasından resmen bitmiş evliliğimiz çocukları hemen ayırdı az önce mesaj atmış gece gelmicem oğlumla diye annemgile dicem tekrar gerçekten sürecek gibi değil evlilik bir yıl oldu evleneli sanırsın 15 yıllık evliyiz daha kasımda bir sene oldu bıktım çok yoruldum kaç defa ağladı oğlum dostum gelecek beni parka götürecek diye çocuğa seni parka götürecem demiş canım yavrum ne suçun vardı aglayarak uyudu kucağımda abimi çağıracam az sonra gelsin dayımla mecbur sahip çıkacaklar başka çare yok düzelecek gibi değil 

17 Cevaplar

+4 oy
önce (5,575 puan) tarafından
Yasiniz kucuktu. İlk esinizden bosanmistiniz. Kisa bi surede 2.evliliginizi yaptiniz. Burada herkes size evlenmeyin dedi. İlk evliliginizin uzerinden cok gecmedi cocuk kucuk denildi. Ama siz bildiginizi yaptiniz. Bi de sorunlariniz vardi duzgun giden bi evlilik hayatiniz yoktu cocuk yaptiniz. Tek uzuldugum nokta cocuklariniz. 

2.esiniz cocugunu ozel okula gonderdiginde de tepki gostermistiniz. Farkinda degilsiniz ama cocugu babasindan kiskaniyosunuz. Adam da akli basinda biri ki cocuk tum gun sizle muhatap olmasin diye ozel okula yollamis. Hic biseyin farkinda degilsiniz. Bos bos seylerden sorun cikariyosunuz. Adam napsin dayanamadi belli ki. 
önce (856 puan) tarafından
ay artiiiiiiii
önce (1,798 puan) tarafından
Hani habire görücü gelen miydi? İşe gir çalış denildi o kadar
-Reklam-
+3 oy
önce (1,001 puan) tarafından
Asla haklı değilsın çocuk bbasınkn Çatlını alıp kendi Çatlını vermişse ne olmuş sana ne benım kızımda hep öyle yapar babasına sen çocuğu kıskanıyosun
önce (856 puan) tarafından
+1
ay yorumlarin altina yazdiklarina baksana sok gecirerek okudum "adamin cocugu" diyor bir de benim4 onunki 13 onunki daha avantajli diyor aman yarabbi
önce (1,001 puan) tarafından
Değilmi yaa herkes de hak vermiş bırde kendi çocuğunu gotırdı benimki kaldı yok parka götürecekti götürmedi çok itici sözler adam da akıl varsa çocuğunu sana bırakmaz zaten
0 oy
önce (1,461 puan) tarafından
Üzücü bir durum siz bir de hamileydiniz sanırım 
önce (241 puan) tarafından
Evet hamileyim
0 oy
önce (133,756 puan) tarafından
cocugunu aldi cocygumu birakti derken?
önce (2,089 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
+1
Peki annesindeki çocuğun cinsiyeti nedir? Bu oğlu sizdemi kalıyor neden böyle birşeye müsade ediyorsunuz? Cocuk sonuçta siz yeni evlisiniz ve özeliniz yokmu? Birde ortak çocuğunuz olacak çok zor bir durum...ben buna benzer durumlar yaşadım millet ahkam kesmiş yasamayan bilemez.malesef ikinci evliliklerde böyle sorunlar oluyor.... heleki kocanın cocugu varsa yoksa o oluyor..adamlar pek o dengeyi kuramadiysa bu arkadaşın yaşadıkları başına yada daha fazlası geliyor..adam çocuğum diyor sürekli tehdit ediyor kadıni psikolojik baskı mobbing uyguluyor.... kadında garibim yuva kurdum sanıyor ama nelerle uğraşıyor böyle,13 yaşında ayrıca ergenliğe girmis koskocaman çocuk bu kadın karnındaki bebeği çocuk degilmi? Neden stres olsun zaten hamilelikde çok değişken oluyor hormonlar...yani bu kadının çocuğu taş pardon o adamın çocuğu kral!!! Yok öyle dünya...
Yaşamadan kimse bilemez önyargılı olmayın derim...
Bence de fazla tepki vermişsin babası ikinci kez evlenmiş babasıyla bağını kopartmamaya çalışıyor ne olmuş yani catal degistirdiyse birine babamla bardağımi tabagimi değiştirdim diye beni azarladı dese acaba tabağında bir şey mi vardı niye degistirmene tepki gösterdi der. Canım çatalı beğenmedin mi kirliyse babamıza da vermeyelim lavaboya koyalım tekrar yıkansın deseniz hem eşiniz çocuğuma sabırlı yaklaşıyor der hem annesiz bir çocuk şefkat hisseder. Mutsuz bir evliliğe tekrar bir çocuk yapmak da başka bir boyut ben en çok çocuklara üzülüyorum
Şevval senin ki dışardan baktığın kadar yorum oluyor çocuk normal yaşındaki çocuk değil babasıyla aramı bozmak için herşeyi yapıypr
E bu çok normal tamam hos bir durum değil ama o yaşlarda bir çocuk için çok çok normal keşke pedagog desteği alsaniz
0 oy
önce (232 puan) tarafından

Hamileydin bir de demi :(

Maalesef hamile olduguma sevinemiyorum bile çünkü ilk oğlumda yaptığım gibi ikinci çocuğuma da güzel bi baba seçemedim
önce (232 puan) tarafından
Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah sıkıntı ne yani boşuna mı öyle yaptı
Basit bi konuda uyardım sadece çok fazla tepki göstermişim ben kimmişim bir sürü küfür etti defolup gitti cocuguyla
0 oy
Anladığım sizin ikinci evliliğinizmi? Eşiniz çocuğunu almış gitmiş sizinde önceden var çoğunuz 
Ikimizinde ikinci evliliği ilk evlilikten birer tana çocuğumuz var eşimin 13 benim ki 4 yaşında o büyük olduğu için her zaman daha avantajlı oluyor
0 oy
önce (832 puan) tarafından
Tartışma konusu ne idi 
Adamın çocuğunu uyardım sadece bi konuda ben tepki göstermişim çok fazlaymış ben kimmişimde laf diyormuşum bitti benim için
0 oy
önce (547 puan) tarafından
Ben anlamdım 1 sene evlisiniz ama kaç tane çocuk var 
İkinci evliliğimiz birer tane ilk evliliklerden var
0 oy
önce (1,408 puan) tarafından
Yorumlardan anladığım kadarıyla sende kocanda kendi çocuklarınız hariç diğer çocuğu istemiyorsunuz olay orda başlıyor keşke doğru insanı bulabilsek ama maalesef olmuyor keşke problemler varken hamile kalmasaydınız hiç değilse herkes eski düzenine döner giderdi şimdi bir çocuk daha ortada kalacak inşallah toplarsınız diyeceğim ama maalesef sonu görünmüyor birlikte olsanızda sürekli bunun kavgası olacak 
Büşra çocuk kizmi erkekmi linçleyen kendini linclesin sizi en iyi ben anlarım bazı çocuğa çocuk demek bin şahit lazım...
önce (1,331 puan) tarafından
Evet bilerek evlendim ama bu kadar zorlanacağımi hiç düşünemedim ne yazık ki.annesi hayatta bu arada o da evli bı çocuğu daha olmuş ortalama 5 yıldır belki daha fazla babaannesi bakıyo eşim çok iyi bi baba ams çocuk büyüyünce onu bırakır annesinr gider diye bnce çok abartıyo herşeyi ki bunu kendi aileside söylüyor babasını görünce değişen bi çocuk ve çok kıskanıyo da bsns sürekli sen sonradan geldin diyo dışlıyo yaz tatilinde bi ay bn baktım sırf eşim mutlu olsun diye ams nankörlükten başka bişey görmedim koca çocuğun banyosunu bile yaptırdım eşim ortamizda yatırdı ona bile sesimi etmedim ama hak etmediğini gördükten sonra patladım olanlar oldu zaten az daha bebeğimi kaybediyodum iki ay babamın evinde kaldım dediğim gibi asla da bu eve adım atamaz
Erkek çocuğu hatta benim baktığım dönemler de sanırım müge anlıda kocasının oğluyla aşk yaşayan mı korkunç bir şey vardı annem bizim ortamızds uyuduğunu öğrenince çıldırmıştı ve şöyle bişey var eşim popoma vurduğunda o da gelip vuruyordu mesela yani çocuk büyüyünce hstirlicsk bunları ve bnm bi kan bağım yok başta çok üzülüyodum onun için ama bizim evde temelli kalabilmek için rol yapıyormuş tekrardan babaannesinr gidince çocuk o kadar kötü oldu ki kaynanamls bile aramı bozdu yalandan babasına gelip babaannem ve halam beni dövüyor burda kalim diyodu artık eşimin de psikolojisi bozulmuştu ve şiddet gördüm oğlu yüzünden boşanacaktij az daha halen bile dava var şikayetçi oldum uzaklaştırma darp raporu falsn almıştım şikayeti çektim ams bakalım nolucak
önce (5,575 puan) tarafından
Cocuklar genelde anne veya babayi gorunce huy degistirir maalesef. Esiniz cocugu kaybetme korkusuyla herseyi cok abartmis. Cocukta bunun farkinda ve bu durumu kullaniyo.
Banyo yaptirmanizi dogru bulmadim. Hele ortanizda niye yatti hic anlayamadim. Babasiyla yatmak istiyosa babasi gitsin onun yatagina.
Keske cocuk yapmak icin biraz daha bekleseydiniz.
Açtım özeli
Ben eşim mutlu olsun istedim çocuk çünkü babasını üzüyordu eşim de hep nasıl bi hayatım vat oğlum bi yanda ben bi yanda oraya gidiyorum seni özlüyorum burays geliyorum onu özlüyorum vs gibi konuşunca bnde tamsm dedim herşeyine ama çocuk çok fena babasından daha uyanık eşim iyi niyetli ama çocuk kullanıyor onu işten gelince hergün mutlaka abur cuburunu alır aylık abur cuburu haricinde tabi buna rağmen bigün almasın surat asar ona aldın bana niyr almadın gibi gibi şimdi ki nesil mi fena bu mu anlıyamıyorum bn e gittikçe bn ondan o benden nefretlik olduk yani lafın kısası
0 oy
önce (2,000 puan) tarafından
Keşke hemn çocuk yapmasaydin ama anlamadın mı hiç bir insan kendisini başta belli eder 
14 ay oldu evleneli
0 oy
önce (1,340 puan) tarafından
çocuklu olunca iş daha zor milllet cocugu babasina birakiyor adamin cocugu varsada annesine ver oyle evleniriz diyor ne bilim adaminda kizi var kadin icin cocugundan vazgecip annesine vercekmis dune kadar cocugu 8steyen adam 2 evlilik icn cocughndanvazgecti keske sende evlenmeswydin 
0 oy
önce (899 puan) tarafından
Adam kendi cocugunu tutuyor diye zorunuza gitmis galiba bence kim olsa zoruna gider.cunku 4 yaş çocuğu için çok değerlidir baba figürü ona güven verip ortada bırakıp gitmiş yazık çocuklara.buyuk çocuk anlar belki ama küçüğe travma yaratir.mesele çok büyük değil de konuşma tarzınız kabacaysa ortam gerilir.adam çocuk gibi davranmış bana kalırsa.ikinci evlilikler hele ki çocuklu, denge sağlamak her yiğidin harcı değil maalesef.merhamet ister.guzsl bı dille konuşun anlayışlı biriyse yoksa sizin çocuk hep ikinci planda kalır bu da onda huy olarak kalir
Çok zor ikinci evlilik ayrı eşlerden çocuklar sorunlar vs vs
0 oy
önce (247 puan) tarafından
Son durum ne oldu acaba
Kafana göre yap herşeyi umrumda değil diyor bana rest çekiyor
önce (247 puan) tarafından
Sen ne yapmayı dusunuyorsun hamileymişssin bide karnındaki bebeğini de dusunmüyorm u ya
0 oy
önce (2,266 puan) tarafından
Bacım kendi ağzınla diyorsun. Evliliğiniz kısa sürede baya sorunlu bi evlilikmiş. Karnındaki sebinin n günahı var. İkinci evliliğin. Sütten ağzın yanmış zaten,kalktın sıkıntılı bir evliliğe yeni bir çocuk yaptın. Dünyadakine üzülüyorsun,keşke karnındaki için de duyarlı olsaydın
0 oy
önce (431 puan) tarafından
Altta yorumlarını okudum , benimde ikinci evliliğim kızım var 10 yaşında ve bir kere ağzını açıp kızıma laf edemez kizilmasi gerekiyorsa ben kızarım hatta ben kızınca bana kızar eşim çocuğa bağırma diye, ama sen diyorsun kızıma istediği gibi laf ediyor ben onun çocuğuna edince kızıyor , zaten baştan bu hata yapılmış , ve kavga edilince siz burda olduğu gibi ona da senin çocuğun benim çocuğum diyorsan adam da ayırır çocukları , eşim hep der benim kendi kızım gibi asla bana senin çocuğun demez , kızım nerede der , bunlar evlenmeden önce dikkat etmeniz gereken şeyler , çünkü kendi hayatınızdan önce çocuğunuzun hayatını rahatını düşünmeniz gerekiyordu , sekiz yıl bekar kaldım çocuğuma baktım , eşimle dört yıllık flört dönemimiz oldu, çünkü çocuğum vardi ve iyice tanımam gerekiyordu , benimle sorunu olsa dahi kızıma asla yansıtmaz bana kızar çocuğun yanında belli etme sonra beni sevmez benden soğur diye , biz flört dönemindeykende böyleydi aksi olsaydı on yılda konuşsam evlenmezdim , önce çocuğumun rahatı sonra benim , ve şimdi ailenize ne diyeceksiniz buda ayrı bir konu ve aileniz ne tepki verecek, artı hamilesiniz , çok zor Allah yardım etsin 
0 oy
önce (431 puan) tarafından
Ve altta yapılan yorumlar da şaka gibi , adam çocuğunu aldı diye kudurmuş millet , iyimisiniz siz , kadın bilerek evlenmiş , hepsini önceden düşünüp konuşacakti , kabul etmiş şimdi zora gelince böyle oldu , ne demek alsın çocuğunu başını çalsın , annesiz bir çocuk ve babası bakıyor , buda evde üvey annelik yapıyor demekki , sizin çocuğunuz olsa bu durumda kocanız da o zamanda adam neden çocuğunu savunuyor sahip çıkıyor mu dersiniz, iki tarafta hatalı ama kimseyi de çocuğuna sahip çıkıyor diye suçlu görmeyin, evde iki çocuk artı kadın hamile , aşkım cicim ayları olamaz tabi ki , yada romantik romantik takilamazsin evde , buda bir gerçek, sen benimle ilgilensin diyorsun , yeni evlenmişsin çocuğun bu süreçte kıskanması normal çünkü büyük aklı eriyor, senin kızın küçük aklı ermiyor , önce iki çocuğu kaynaştırmaniz lazım sonra sizin o çocukla anlaşmanız lazım , bunlar zor ama evlenmeden önce en kötü ihtimali dahi düşünüp sonra karar vermen lazım , çünkü ikinci evlilik ve insan kendi çocuğuna zor bakıyor başkasının çocuğuna ne kadar tahammül edebilir dme demekki sen çocuğa tahammül edebilen birisn ve kabul ettin bunu , önce bunları düşün bence , sonra eşinle oturup sinir öfke inat hırs senin benim çocuğum lafları olmadan konuş , aksi halde adam çocuğu alır gider yine sen , kızın , ve karnındaki bebek kalırsınız orta da buda bir gerçek, 
0 oy
önce (879 puan) tarafından
Canım ikinizde suçlusunuz. Alt yapınız yok. Bende çocuğu olan biriyle evlendim ve şuan o çocuk benim evladım , bende onun annesiyim.  Sizin adamın oğlu ile yaşlarınız yakın olduğu için ona arkadaş olacaktın. 1.si baba-oğul arasına girmeyeceksin. Hiç birşeylerine karışmayacaksın. Öz'de olsa üvey de olsa. Çok dengesiz bir evliliğiniz var. Bir taraf çok çocukça diğer tarafta çok olgun . En başta baban yaşında adamla evlenmen hataydıda işte nasip diyelim artık ona. İnşallah yuvanız kurtulur diyesim geldi . Allah her ikinizin de yardımcısı olsun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 493 göst.
22 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 212 göst.
31 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 615 göst.
31 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 443 göst.
19 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tugba1234567 (1,253 puan) tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,907 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...