+1 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (218 puan) tarafından
Selamın aleyküm hanımlar size bir sorum olacaktı hamilelikte önermediğiniz testler veye tetkit var mı ablam şuan 12 haftalık hamile bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim 

6 Cevaplar

+4 oy
(858 puan) tarafından
2 li 3 lü testleri tetenoz aşısı ve şeker yüklemesi yaptırmadım
(218 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(1,056 puan) tarafından
Nede tetanoz Yaptimadinz
(34 puan) tarafından
Bende yaptırmadım hiçbirini
-Reklam-
+3 oy
(13,419 puan) tarafından
doktoru ne diyorsa onu yapsın başka da kimseyi dinlemesin. 
(218 puan) tarafından
Teşekkür ederim aynen valla haklısın
(13,419 puan) tarafından
her gebelik birbirinden farklıdır. bu yüzden gebe birinin dinlemesi gereken tek kişi doktordur. iyi, güvenebileceği bir kadın doğum doktoru bulsun yeter. kimseyi dinlemesine gerek kalmaz
+1 oy
(108 puan) tarafından
Kız isimler aynı soruyu ben sordum sandım :D ben ikili tarama ve üçlü taramayı asla tavsiye etmiyorum annelerin psikolojisini bozuyor etrafımda çok örneği var 
(218 puan) tarafından
Yaa ervaaa ben de diyorum ki ne ara yazdım böyle hahahaha canımm ya
+1 oy
(13,379 puan) tarafından
Dr um dışında kimseden tavsiye almadım almam. Güvenilir bir Dr bulup onla ilerlemek en mühim. Şeker testi kg almadığım için yaptırmadı. İkili test yaptık sezaryen olacağım tetanoz tekrar dozu yapıldı
+1 oy
(1,059 puan) tarafından
Tetanoz aşısı dışına hiç birini yaptırmadım güvenilir bir doktor buldum onunla ilerledim .
+1 oy
(1,058 puan) tarafından
Bebegin suyu veya kilosu olmasi gerekenden fazlaysa seker yuklemesi oneriyorlar. Hersey normal ilerliyorsa seker yuklemesine gerek yok zira hamilelik boyunca tatlıdan kaçınılması gerektiği de bilinen bir durum. İkili testin süresini geçirenlere ya da ikili testte şaibeli bir durum oluşursa üçlü test yapılması gerekir onun dışında ikili test yapılırsa üçlü teste gerek yok. Detaylı ultrason mutlaka yapılması gerekir dogum sırasında mudahale edilmesi gereken bir durum olursa doktorlar hazırlıklı oluyorlar 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 59 göst.
0 oy
4 cevap 129 göst.
0 oy
29 cevap 1,116 göst.
10 Haziran 2021 Diğer kategorisinde BatınAybars’ınannesi (2,479 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.

410,999 soru

12,368,953 cevap

42,236 kullanıcı

Kategoriler

...