0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (96 puan) tarafından
Kızlar bankaya kredi borcum var yeni ise girdim ki sigortam yapıldı muhtemelen banka bunu görüyor zaten velhasıl ödeme yapamadım anca maaş alınca yapabilirim banka durmadan arıyor tabi ailemin haberi yok.krediden ve abimi aramış banka arıyoruz ulaşamıyoruz borç var hakkında işlem baslaticaz demis şuan bütün ailem duydu bunu 

Asıl soru banka bunu nasıl yapabiliyor hakkı var mı buna 

8 Cevaplar

0 oy
(13,537 puan) tarafından
yapar. sana ulaşamazsa senin yakınlarına ulaşır 
(96 puan) tarafından
Tamam ulaşsın ama bu detayları vermeye hakkı var mı banka olarak
-Reklam-
0 oy
(5,243 puan) tarafından
Merve Buda mı sensin
0 oy
(89 puan) tarafından
Sanırım avukatları tarafından aranıyorsunuz icraya koymadan bazen arardık biz de ulaşamayınca takibi başlatırdık. Ama birebir arayan banka var mı bilmiyorum 
(96 puan) tarafından
Anladım ya zaten borç ödenmediği takdirde  maaştan kesinti yapılarak ödeniyor diye biliyorum hatta daha önce icraya giden borcuda oldu eşimin ama böylesini ilkkez gördüm yakinlari arayıp detaylı bilgi verilmesini
(89 puan) tarafından
Elimizde numara olunca arayıp ya no ister yada bizi aramalarını isterdik sadece. Heryer aynı çalışmıyordur
0 oy
(357 puan) tarafından
Zamanında ben de senin gibi bankadan kredi kullanmıştım aynı ödeyememiştim açmayınca babamı aramışlardı bilgi vermemişlerdi Şeyma hanım bize dönsün diyorlardı hani hatta babam bir borcu varsa ben öderim falan demiş ama kabul etmemişler bilgi vermemişler
(96 puan) tarafından
Hayr canm ya borç var parasal demiş dönmezse hakkında işlem baslaticaz demişler birde abim söylediğinden beri sinirden ne yapacağımı bilmiyorum ya
(357 puan) tarafından
Yani onlardan bir şey talep etmiceksen ailene siz Boşver in önemli bişey değil ben hallediyorum de geç maaşını alınca ödersin yalnız 3 taksit den sonra sorgusuz sualsiz icraya verirler bilgin olsun Allah yardımcın olsun.
0 oy
(3,804 puan) tarafından
Şikayet edebiliyorsun ailemi rahatsız ediyor diye 
0 oy
(15,846 puan) tarafından
Aileni aramaya hakki yok bankanın. Yaptıkları suç aslinda. 
(96 puan) tarafından
Aradığım cevap teşekkür ederim
0 oy
(13,385 puan) tarafından
Valla hakkını bilemem ama kardeşimin öğrencilikten kalma borcu için beni aradılar unutmuş çocuk. Ziraat bankası
(96 puan) tarafından
Benimde ziraat bankası hayrlisi ile bir bitsin su kredi tövbeler olsun banka kartı bile kullanmam maaş kartı dışında
0 oy
(1,080 puan) tarafından
Aranıyor ama fav avılırsa kazanırsın belki benım anlamın borcu da vardı yedi ceddimizi aradılar en son babamı aradılar ablamın ağzına SCP ödedi öyle sustular bır de ziraat yani
(96 puan) tarafından
Biraz araştırma yaptım aslında yaptıkları suç borçlu dışında kimseye detay vermemeleri gerekiyor ve üst üste aramamalari gerekiyor huzur ve sekineti bozduklarindan dolayı savcılığa başvurup manevi tazminat davası açabiliyormuşuz

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 101 göst.
4 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde Ht (2,237 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 85 göst.
0 oy
4 cevap 77 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (275 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 315 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (275 puan) tarafından soruldu