0 oy
116 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (303 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar. 28 günlük bebeğim var. 36 haftalık erken doğum yaptım ve dışımdan 2 ay önce suyum geldiği için riskli gebeliğim oldu. Ve devamlı yatmak zorunda kaldım. Tuvalet dışında pek kalkmadım yerimden. Bu süreçte bana en çok destek olan eşim oldu. Herşeyden sorunlu oldu. Doğum sürecinde de lohusalıkta da yardımcı oldu. Ama şöyle bir durum var eşim bana arkadaş gözütle bakıyor artık. Aramızda karı koca gibi değiliz de cidden sanki arkadaşına yardım ediyor gibi. Bunu kendisi de söyledi o lada uzağız ki aklıma başka birşey gelmiyor dedi. Seninle arkadaş gibiyiz vs şeyler söyledi. Aramızda pek konuşma geçmez sadece sıradan şeyler konuşuruz. Ben ne kadar aıdm atsam da eşim geşr duruyor. Doktorumuz 1.5 ay ilişki yasak dedi. Evet ama herşey cinsellik değil yani el olmak buna bağlı değil. Ne bileyim bir sarılmak ya da güzel söz duymakta eş olmaktır. Biraz kilom var sezeryan olduğum için gitmedi henüz. Eşim bana bakılacak birşeyin yok ki dedi. Aslında kendisi de kilolu yani beni üzecek şeyler söylüyor sonrada bebi suçluyor. Sizce bu durum düzelir mi 

8 Cevaplar

+4 oy
önce (13,334 puan) tarafından
Höstttt bakılacak bir şeyin yok mu dur daha 28 gün olmuş ya. Ay hıyar tövbe. 
-Reklam-
+1 oy
önce (13,263 puan) tarafından
düzelir yeter ki isteyin. erkekler de kadınlar gibi lohusalık yaşıyor. sen iyileş, toplarlan. onun da omuzlarında yük var, senin anne kimliğinle tanıştı. erkeklere bu garip geliyor. bir süre eşlerini sadece anne olarak görüyorlar. 

biraz zaman, biraz anlayışla eski halinize dönersiniz. yeterki isteyin
0 oy
önce (2,599 puan) tarafından
Ne demek bakılacak birseyinde yok? Nerden çıktı bu bebek ? Başkasına mi bakmış 
önce (2,599 puan) tarafından
Eşinle konuşmaya çalışmışsın sanirim, o zaman bilmiyorum vaktin yok ama vakit buldukça özenli eşinin hoşuna gidecek sekilde giyin. Korse taytlardan giy. Dogum yapmak güzelliğini golgelemez
0 oy
önce (2,951 puan) tarafından
Nasılbakılacak bir yanın yokmuş.Riskli bir gebelik geçirmişsin ve sürekli yatmak zorunda kalmışsın elbette hamilelikte kilo alınır sonuçta karnında bir can taşımışsın   sana yardım etmesi destek olmadı elbette çok iyi arkadaş gibi olmasıda iyi ama o son söyledikleri  asla normal değil ve bu konu hakkında rahatsızlık duyduğunu eşine güzel bir şekilde izah et emin ol anlar kendine çeki düzen verir cnm 
0 oy
önce (2,112 puan) tarafından
Ayyy anlamıyorum bu erkekleri valla 
0 oy
önce (656 puan) tarafından
Oncelikle şunu soyliyim yaşadığın herşey çok ama çok normal. Lohusalik annedede babadada gorulen zor bi donem. Bu sureci arkadas gibi gecirmeniz aslinda ikiniz icinde cok onemli ve güzel. Bu sureci atlattiktan sonra zaten kendiliğinden normale donecek. Suanki hali senin icin daha iyi çünkü birde kadınlık beklese ve bu tarz yaklaşsa emin ol senin icin daha zor olacak. Seninde ruh halin kadinlikla annelik arası gidip gelecek bu dönemde. Zamanla hem kadın hem anne olduğunu esinde sende goreceksin. Hiç sıkıntı yapma ve bebeginin en guzel donemine odaklan
0 oy
önce (3,581 puan) tarafından
Evliliğin %70 i cinsellik bence 

Aradaki duygu bağını o tamamlıyor cinsellik olmayinca ister istemez uzaklık soğukluk oluyor canim
0 oy
önce (2,622 puan) tarafından
Ben olsam derdim ki ben çocuk doğurdum da bu hale geldim, sen dogurmadan benden betersin der sustururdum valla 

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 214 göst.
0 oy
4 cevap 100 göst.
+1 oy
3 cevap 157 göst.
+1 oy
2 cevap 93 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,438 soru

12,344,961 cevap