+1 oy
414 göst.
Diğer kategorisinde (5,056 puan) tarafından
Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah ben çok hastayım iki gündür kusma ve ishal var bebeğim 6 aylık ve su ve gıda kaybından emziremiyorum sizden ricam Allah rızası için dua eder misiniz bana kanımda ve idrar yolunda enfeksiyon varmış bu yüzden bu durumdayım yinede elhamdülillah bir an içime doğdu aranızda gebe olanlar da ve samimi olanda var lütfen dua edin olur mu güzel kardeşlerim eşim ve kızım kayınvalidem için toparlanmam lazım :( şimdiden Allah razı olsun inşallah ❤️ 

15 Cevaplar

0 oy
(5,056 puan) tarafından

En İyi Cevap

Son durum bu yine serum taktık bitti eşim çıkardı damar yolu iki üç gün açık kalacak mış 

image

(2,320 puan) tarafından
Allah şifanı versin cnm. Hastane dışında mı açık kalacak damar yolu?
(5,056 puan) tarafından
Eşim hemşire evde serumu takıyo ekitmanlari var yanında ve evet üç gün açık kalma süresi olduğu için evden devam ediyoruz tedaviye
(729 puan) tarafından
Rabbim şafii ismiyle şifa versin inşallah bu mübarek günlerde seni çokluğuna çocuğuna bağışlasın inşallah
(2,320 puan) tarafından
Adam seni aşkla tedavi ediyor  ❤️ iyileşirsin sen bacım :)
(5,056 puan) tarafından
+1
Amin amin amin güzel kardeşlerim benim ve he valla öyle eşin desteği en güzel nimet vallahi ❤️
-Reklam-
+1 oy
(308 puan) tarafından
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin insallah 
(5,056 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah kardeşim benim ❤️
+1 oy
(885 puan) tarafından
Rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah seni bekleyen sana muhtaç olan ailenin hatırına biran önce sağlığına kavuştursun amin 
(5,056 puan) tarafından
+1
Bu yorumun beni çok duygulandırdı Allah senden razı olsun inşallah kardeşim benim ve amin amin amin ❤️
+1 oy
(2,233 puan) tarafından

RABBİM safi isminin hurmetine sana ve şifa bekleyen tüm hastalara tez vakitte şifa versin 

Çocuğun ve eşini anladım da neden kayinvalide:angel:

(5,056 puan) tarafından
Amin amin amin kardeşim benim Allah razı olsun inşallah ❤️ kayınvalidem çok iyi bir insan Allah ondan razı olsun inşallah bana kızı gibi bakar ve yaşlı biri hastalığı da var buna rağmen evle benle kızımla ilgilenir
(2,233 puan) tarafından
Ayy ne güzel RABBİM daim etsin ☺️ benimki tuvaletini yapar öylece bırakır da ondan herkesi onun gibi yük zannediyorum
(5,056 puan) tarafından
Amin ecmain kardeşim benim Rabbim senin de yar ve yardımcın olsun inşallah kardeşim
+1 oy
(40 puan) tarafından
Allah şifa versin çok geçmiş olsun. Bağırsaklarını dinlendir yağlı ve lifli gıdalardan uzak dur bol sıvı tüket. Yoğurt, su, tuzlu kraker, yağsız çorba vs tüket. 
(5,056 puan) tarafından
İnan ki hepsini yapıyorum ama içtiğim su bile geri çıkıyor
(40 puan) tarafından
Allah şifa versin :(
(5,056 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah kardeşim ❤️
+1 oy
(429 puan) tarafından
Aleyküm selam canım çok geçmiş olsun anneler için hasta olmak daha da zor bir suru sorumluluk var. Allah bian önce sağlığına kavuşmayı nasip etsin inşallah..
(5,056 puan) tarafından
Valla öyle kardeşim ve Allah razı olsun inşallah amin amin amin ❤️
+1 oy
(730 puan) tarafından
Aleyküm selam canm. Hamileyim Rabbim açık şifalar versin sabah bı kalkarsın hiç biseyin kalmamış olur inşallah. Biz de ailecek hastayız eşim kızım ateş titreme burun akıntısı benim ise kuru öksürük. Çok zor
(5,056 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun kardeşim benim ve güzel duaların için Allah senden razı olsun tez vakitte sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah ❤️
(730 puan) tarafından
Allah razı olsun canm benim çok sağol ❤️❤️
(5,056 puan) tarafından
Amin ecmain kardeşim benim ♥️
+1 oy
(4,088 puan) tarafından
Selamun aleykum canim

Rabbim şifa versin. Tez zamanda iyiles inşallah 
(5,056 puan) tarafından
Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim benim ve amin amin amin kardeşim benim ♥️
+1 oy
(3,489 puan) tarafından
Allah şifa versin. Canım bu salgın hepimizi etkiliyo maalesef bol bol meyve, su ve corba tuket gecer inşallah çabucak 
(5,056 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah kardeşim benim şuan biraz daha iyiyim ♥️
+1 oy
(860 puan) tarafından
Aleykümselam canım Allahım şifa versin gecmiş olsun çabuk geçer inşAllah :) 
(5,056 puan) tarafından
+1
Amin amin amin kardeşim benim Allah razı olsun inşallah ❤️
(860 puan) tarafından
Amin Amin canımm sendende Allah razı olsun ❤️
(5,056 puan) tarafından
+1
Amin ecmain kardeşim benim ❤️☺️
+1 oy
(13,376 puan) tarafından
Allah şifa versin canım probiyotik kullan kefir falan iç
(5,056 puan) tarafından
İşte gülüm normal su içince bile max 1 saat midemde kalıyor
(13,376 puan) tarafından
Çok zor ya valla benim kız yazın böyle oldu 1 haftaya topluyor ama zorluyor baya. Serum inşallah iyi gelir hemen
+1 oy
(2,184 puan) tarafından
Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin inşallah..Şu noodle da bırak artık canım inan hiç sağlıklı değil..Bol sıvı tüketmeye çalış 
(5,056 puan) tarafından
Gülüm bir haftadır noodle yemedim bu hastalık soğukta duş alıp dışarı çıkınca oldu suç benimde anlayacağın ve Allah razı olsun inşallah güzel duan için ❤️
+1 oy
(3,803 puan) tarafından
Ve aleyküm selam güzel kardeşim Rabbim bebeğin hürmetine acil şifalar versin. İnşallah bir an önce toparlanırsın❤️
(5,056 puan) tarafından
Amin amin amin güzelim benim çok teşekkür ederim ❤️
+1 oy
(653 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah 
(5,056 puan) tarafından
Amin amin amin kardeşim benim Allah razı olsun inşallah ❤️
0 oy
(20,074 puan) tarafından
Allah'ım şifa versin geçmiş olsun 
(5,056 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah kardeşim benim ❤️

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 387 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde MEHYASEL... (5,056 puan) tarafından soruldu
+6 oy
98 cevap 1,813 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde MEHYASEL... (5,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 281 göst.
16 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 368 göst.
1 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamira (6,921 puan) tarafından soruldu

410,949 soru

12,366,686 cevap

42,079 kullanıcı

Kategoriler

...