0 oy
391 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,733 puan) tarafından

image

Kizlar hep topluyorum. Hep anne topuzu. Zaten hamileydim dip boyası falan geldi saçımin bayağı. 2 ay oldu dogum yapalı. Banyodan banyoya tariyorum. Banyoda çok zor açıyorum sacimi.  20 yıldır uzun kullanıyorum. Uzun lafın kısası saçlarım hep toplu. Zaman yok bakmaya şekil vermeye. 2 çocukla çok zor . Sizce kestirsem mi. Tam gogus üzerine gelecek şekilde yapsam nasıl olur bilemedim. Düz bir rengede boyaatsam. Koyu kahve gibi.  

Acaba pişman olurmyum kestirdiğime  biraz kararsızım

17 Cevaplar

+1 oy
önce (863 puan) tarafından
Saçların çok yıpranmış duruyor en azından kırıklarını aldır kendini.iyi.hisset
önce (1,733 puan) tarafından
Evet. Hatta burda taramadim :))) geç kalmıştık çünkü.
önce (863 puan) tarafından
Olabilir insanın dönem dönem değişiyor duyguları hisleri yaşantı şekli saçları şimdi kendine iyi hissetmek için değişiklik yap doğumdan sonra insanın ihtiyacı oluyor ben kırkım çıkınca saçlarımı kestirdim o bile beni hafifletti
-Reklam-
+1 oy
önce (8,032 puan) tarafından
Bence kesinlikle kesmelisin bu şekilde çok bakımsız duruyor.
Evet. Burda taramamistim.  Çok dolanmisti
önce (8,032 puan) tarafından
+1
Altlar eşitlenir daha güzel görünür ve de çabuk bakım yapılır o zaman.
+1 oy
önce (13,723 puan) tarafından

Saçını hiç uzamaya fırsat vermeyen ben  :)

Göğüs hizama gelse agirlasmis hissediyorum bağlansın yeter diyerek çene bitimine kesiyorum kafam rahat  :)
Banyoda çok rahat demi. Duzlestirirkende rahattır kesin
önce (13,723 puan) tarafından
Ben kapalıyım canım ama evet her türlü rahat gele couk küçükse salinik gezemiyorsun zaten hep bağlı olunca da kafana ağır geliyor
+1 oy
önce (354 puan) tarafından
Çok fazla yıpranmış gibi canım benimde uzundu ikinci çocuktan sonra kestim rahatladım kökü bende nasılsa uzar uzuyorda hem banyoda çok uğraşmamış olursun hem değişiklik sana da iyi gelecektir
+1 oy
önce (752 puan) tarafından
Pişman niye olacaksın canım kestir rahatlarsın sonuçta uzuyo bu yine 
+1 oy
önce (1,859 puan) tarafından
Bence kestir zaten çok yıpranmış kendine gelir saçların 
0 oy
önce (277 puan) tarafından
Degisik lik olmasını ıstiyorsan azda olsa kestir
0 oy
önce (315 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Benimde hamilelik döneminde uzundu baya dediğin gibi sureklide topluyordum ama doğumdan sonra boya da aktı sağlıksız bir halde aldı bı de çocukla ilgilenirken uzun saç daha da zor geldi. Ben kısa da kullandığımdan daha önce omzumda kestirdim. İyiki kestirmisim canım rahat ettim hem de daha sağlıklı hale geldi şimdi yine uzuyor kökü bizde nasıl olsa. :D 

image

Rengi ne cnm? Duz kahve yapsam nasıl olur hemde sarı gibi yiprazmaz da
önce (315 puan) tarafından
Canım ben evlenirken kuaförde ombre yaptırmıştım sarı tonlardaydi ama sonra evde kendim yaparken bu yukarıda attığım tonlarda takılmaya başladım :D rahat oluyor bencede :))
0 oy
önce (7,922 puan) tarafından
Ben kestirdim rahatladim valla bakımı kolaylaştı en azından. Söylene söylene saç tariyordum açılmıyordu çokta döküldüğü için jjsjs 
0 oy
önce (1,094 puan) tarafından
Kesime değil bakıma ihtiyaci var bence uçlardan kestirip bakım yapın
0 oy
önce (10,421 puan) tarafından
Saçının sanki halı buysa epey bir yıpranmış görünüyor bu ara kelebek kesim moda bak bir istersen yüzüne gidecek bir koyu renge dönsen çikolata kahve falan gibi omuz hizasına kadar kisaltsan en azından bakımı daha kolay olur ve değişiklik iyi gelir
0 oy
önce (920 puan) tarafından
Kötü görünüyor kestir bence
0 oy
önce (221 puan) tarafından
Bence kestir baya bakımsız görünüyor 
0 oy
önce (3,449 puan) tarafından
Bence kestir saçın rahatlar değişiklik iyidir
0 oy
önce (13,319 puan) tarafından
Saçların ölmüş canım resmen kesinlikle kestirmen lazım uçları çok soluk duruyor artık boya da etkili olmuş zor da açılır bu. Sağlıklı uzasın tekrar kestir de
Aynen ya. Kestiricem kesin
0 oy
önce (119 puan) tarafından
Omuz hizasında katlı kestirin canlansın. Ve bence kesinlikle kumrala dönün
Hiç katli kullanmadım. Daha mı güzel olur
önce (119 puan) tarafından
Katlı sac daha havalı ve hareketli olur. Yıpranmış saçlarınıza iyi gelen bir kesim olur bence denemelisiniz
Sağol cnm
0 oy
önce (472 puan) tarafından
Bence saçlarınızı kürek kemiği hizasında eşit seviyede kestirince ve güzel bir tek renge boyatin yada boyayın güzel olur parlak kahve tonları karamelli tonlar hoş olur bence .
Yüzünüze uygunsa neden olmasın ki bide ona ışıltı yaptircan hafiften bukle vercen owwww mükemmel
Butterfly kesimde çok güzel on bölgeye uygulanıyor percem de varsa efsane.  Tabi yüzünüze uyarsa bu da güzel
Bide hafif onlerde percemli kahkul sizi olduğunuzdan daha genç gösterir öneririm eğer minyonsaniz hele daha hoş bi hava katar
Peki bu dediğiniz kesim kürek kemiği hizasında ki saça mi güzel olur yoksa daha uzun sacami
Butter fly için uzun saç hoş olur kürek kemiği de çok kısa değil omuzdan aşağısı uzun kabul ediliyor zaten . Bu kesim on profil daha çok . Kuaföre danışın belki alternst8f onerileri olur . Kafanıza uyarsa yaptırın.  Bence güzel olur

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 291 göst.
10 Eylül 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 365 göst.
0 oy
5 cevap 303 göst.
23 Eylül 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde A.K (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 201 göst.
20 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu