0 oy
298 göst.
önce Diğer kategorisinde (112 puan) tarafından
Kızlar yardım edin 

Kızım 17 aylık 5 aylıkken alışmasın benim yanıma diye odasını ayırdım hiç yanımda yatmadı taki şu 2 aya kadar yanımda yatıyor çok çılgın uyuyan bi çocuk beşşiğine mi sığmıyor rahat edemiyormu anlamıyorum benim yatağımda uyuyor sabaha kadar sorun nedir sizce alışmasından korkuyorum fikirleriniz önemli

23 Cevaplar

+4 oy
önce (2,049 puan) tarafından
Bu alismasin falan şeyleri bana saçma geliyor zaten büyüyecek bı adha asla bu zamanalra geri donemiyceksiniz bı kaç yıl sonra yalvarsaniz sisinle uyumiycak 

Oyuzden bırakın uyusun doya doya tadını çıkart☺️
önce (790 puan) tarafından
Bende aynısını düşünüyorum yanımda yattıkları zaman daha güzel uyuyorum hatta zaman su misali bu aralar daha çabuk geçiyor sanki büyüdüklerini görünce insan hüzünleniyor şikayet ettiğimiz huyları hareketleri aniden kayboluveriyor aslında :(
önce (112 puan) tarafından
Haklısınız bende onunla çok huzurlu uyuyorum ama sabit ve yatağın ucunda yatmaktan belim ağrıyor artık kıbırdasam düşecem eşim gidiyim başka yere yatıyım yok hep birlikte yatalım diyor
önce (204 puan) tarafından
Bu yorumu aradım bir kaç kişi yazmıştı burada görüyorum aşırı derecede saçma geliyor
Saçma gelen nedir kızımın yatağında rahatca yatmasını istemem mi ?
Yoksa önce böyle yapmadığını şimdi neden böyle yaptığını sıkıntısının ne olduğunu çözmeye çalışmam mı ?
Ben çocuğumla uyumaktan çok mutluyum saçlarını okşayarak uyutuyorum yanımda ondan rahatsız falan değilim
Alışmasın yanıma dememdeki amaç onunda kendine ait bir yatağı bir odası olduğunu öğretmek
Herkezin düşüncesi farklıdır herkezin tercihi kendi kararıdır benim tercihim bu şekilde
-Reklam-
0 oy
önce (538 puan) tarafından
Benmkide aynı canim yanimda uyuyor ve deliksiz beşik savaş alanı anlamıyorum 21 aylık benmkide
Valla ne  yapacaksak bilmiyorum genç odası alacam bakıyım sorun beşşikmi
0 oy
önce (11,497 puan) tarafından
Benim kızım 8 aylıktan beri yerlerde yatıyordu beşikte rahat edemiyordu yatak aldım rahat etti çocuk 
Taşınacak olmasam şimdiye çoktan alırdım canım alacam ama kafaya koydum
0 oy
önce (790 puan) tarafından

Ay bende tsm tersi çocuklar yanımda yatınca daha rahat uyuyorum küçük oğlum çok deli yatıyor sürekli kıpırdıyor ama yine de onlar yanımda gelince daha rahat uyuyorum 6 Şubat depremini yaşadğımız için mi neyse odalarını daha ayırmadım ayırmak istemiyorum biri 3 yaş diğeri 14 aylık yazın yeni eve taşınacağımız için ayıracağım odalarını ama hiç istemiyorum :)

Bende ona sarılarak o kadar huzurlu uyuyorum ki ama ter içinde kalıyoruz yatağın ucunda uyumaktan sabit yatmaktan belim ağrıyor eşime gidiyim koltukta yatıyım diyorum izin vermiyor hep birlikte uyuyalım diyor o yüzden birazda bi yandan da kızım beşşiğe sığmadığı için mi böyle yapıyor anlamaya çalışıyorum
0 oy
önce (2,492 puan) tarafından
5 aylıkken nasıl ayırdınnn canım benimde oğlan 3 aylık 2 ay sonra nasıl ayırabilirim mesela bir tane de kızım var 6 yaşında onun odası var başka çocuk odası yok 
Doğmadan odasını hazırlamıştım odasında mobilya beşşik vardı yanımda park beşşikte yatıyordu artık oraya yatırdım odamız dip dibe uykumda çok hafif azıcık kımıldasa gidip bakıyordum beşşiğinde yata yata alıştı öylelikle
0 oy
önce (3,367 puan) tarafından
Sığmamakla alakası yok anne kokusu istiyor gayet normal bende küçükken hep beşiğinde yatırdım alışmasın diye değil de çocuğa vururuz uyurken falan diye 

Ama şimdi 3 yaşında yatağına koyduğum zaman uyanıp yanıma geliyor bende git demeye kıyamıyorum uyusun ya ne olacak illaki ayrılacak 
Tabiki uyusun canım ben onla daha huzurlu uyuyorum inan ki ama yatağın ucunda ve sabit yatmaktan çok belim ağrıyor artık o kadar çılgın yatıyorki sabaha kadar yüzüme kaç ayak tekmesi yiyorum
önce (3,367 puan) tarafından
Aynı benimki de öyle biz daha büyük yatak aldık bide yatağı duvara dayadım duvar tarafına kızımı koyuyoruz ben ortada kalıyorum daha rahat ediyoruz belki fikir olur
0 oy
önce (2,668 puan) tarafından
Alışsa ne olacak ki, büyüdüğü zaman isteseniz bile uyumaz sizinle
Bunun bilincindeyim tabiki ama kendi yatağını bilmesi kendi odasını bilmesi güzel birşey
0 oy
önce (2,517 puan) tarafından
Oğlum 16 aylık park beşikte aynı odada uyuyoruz gece uyanır kucağıma alır bir güzel uyuruz ortamiza almaya korkuyorum eşim elini kolunu atar diye ortada ben olacak sekilde uyuyoruz o da bende böyle daha rahat uyuyoruz herkes yanında uyutma alışır falan diyor amannn alışsın en fazla ne kadar uyuyacak ki zaten büyüyünce kaçacak bugünlerin tadını çıkarmak istiyorum zaten düşmesin diye önlem de almışım 
Teşekkür ederim güzel düşüncen için tabiki büyüyüne ben istesemde o istemyecek ama sabaha kadar yüzüme kaç kere ayak topluklarıyla tekme yiyorum o kadar çılgın yatıyor ki
0 oy
önce (5,428 puan) tarafından
6 ayliktan beri yanimda uyuyor ondan cok ben alistim bir gece yanimda yatirmadim besigine kendi odasina koydum uyuyamadim gece birsey olurda hissetmezsem diye korktum 
Benim uykum çok hafif çıt sesi gelse kalkar bakarım ama ortamızda uyku hali dalar giderim ona zarar veririm diye korkuyorum
0 oy
önce (1,293 puan) tarafından
Canım benim kızım 7 aylıktan 3 yaşına kadar bazen benimle bazen beşiğinde uyudu. Şuan üç buçuk yaşında beşiğini hiç sevmiyodu kırdık attık odasını ayırdık şimdi gidip odasında desteksiz uyuyor. Ama hasta filan olsa hemen yanıma geliyor. Yanımda uyuttuğuma pişman mıyım hayır tadını çıkardım. Ama beşiğe sigamiyordur ondan rahatsız oluyordur bence
Teşekkür ederim yorumun için en azından tepki göstermemişsin bende sordum ki burdakilere sorun yataksa en kısa sürede almak için vardır belki başına gelen diye
0 oy
önce (51,590 puan) tarafından
6 yaşında kendi yataginda oksurmekten uyuyamadi sizin yataga gidelim dedi ordada oksurcen dedim olsun dedi geldik oksurmuyo çok şükür uyuyo☺️ park yatağını hic.sevmedi bazayanalisti seninki de alışmış gözüküyor ☺️
Evet galiba ona hemen rahatca yatabileceği yatak alacağım
0 oy
önce (1,178 puan) tarafından
Benim kizimda besiginde degil hep yanimizda yatar ne bizi uyutur ne ke di uyuyanilir surekli döner tekme atar.20 aylik,odasini ayirmam daha kucuk de yanimda besikte yatsa dunyalar benim olurdu
Aynen sabaha kadar yatakğın ucunda kımıldamadan yatıyorum ufak dönsem düşecem ağzıma yüzüme gelen ayak kol tekmeleri sayısız :D oda rahat edemiyor aslında ortamızda rahatca oda yatsın bizde yatalım istedim
0 oy
önce (427 puan) tarafından
Neden korkuyorsunuz ki . Relax biraz . Ben oğlum 15 günlükte beşiği sevmedi alisamadi bide sürekli emmesi gerkti saat başı bende aldım yanımda uyuttum emzirdim uyuduk beraber.  2yasinda beraber uyuyoruz.  Bağımız güçleniyor böylece bundan daha güzeli varmi . Uyurken izlemek onu öpmek koklamak varmi dahası sence annesi . Zaten yazın yataktan odama gecicem 3 yaşa doğru. Onuda bu fikre alistiruyorm anlatıyorum hazırlıyorum.  Bence takılmayın yatsın nolcakki  . Ben mesela memnunum.  Ona zor gelecek belki ama bende zorlancam sanki :)) 

Evlat güzel şey ya bırakın endişeyi tadını çıkarın.  Bugunler bidaha gelmez . Bol bol izleyin bol bol ❤️

Allah analı babalı büyütsün inşallah. 
Bide degisik güzel yanı ne biliyor musunuz benim oğlum aşırı yaramazlık yapıyor dağıtır bazen tehlikeli davranır aklımı alır hatta o derece ben bütün gün o anki gerilimi siniri atamam içimden ama gece onu izlerken öperken ve herseyi unutmuş sanki hiç olmamış gibi hissederken bulurum kendimi  . Sonra kendime kızarım neden kızıyorsun çocuğa deli misin derken bulurum.  Öperim ellerini uyurken özür dilerim.  Annelik güzel şey iyi ki anneliği tatmisin ♡ ❤️
Çok teşekkür ederim tepki vermeden yazdığın için dünde beraberdik sarıldık uyuduk güzelce huzurlu hissettiriyor ki nasıl anlatamam
Çok belim ağrıyor artık sabit ve kımıldamadan yatmaktan hiç kızmadım yanımda yatmak istediği için saçlarını okşarım öperim uyur gider beşşiğine sığmadığı için mi böyle yapıyor benle uyumak istediği içinmi anlamak istedim sadece
Neden tepki vereyim ki tatlım.  Bu senin kararın  sonuçta bende yardımcı olmak isterim elimden geldiğince.  Fikirlerim bakış açım da bu zaten. Benimde heryerim ağrıyor varya 100x 200yatak ona rağmen heryerim ağrıyor  . Seninle uyumak ona güven veriyor rahat ettiriyor kokun nefesin.  Benim oğlum yatarken elimi yüzüme koyar kafasını yüzüme yaklaştırır nefesimi hissettikce de gülümser:) uyurken sırf onu görmek bile tüm agrilarima iyi geliyor düşün.  Bizim yok artık dediğimiz ufak tefek hisleri onlar içinde aşırı derin yaşıyorlar.  ❤️
0 oy
önce (434 puan) tarafından
Ben oda ayırmadim öyle küçükken ama asla yatağımı da almadım ilk çocuğumda da öyle şimdi bebeğim var yine öyle beşiği yatağımın yanında olur bakarım koyarım ama asla yanıma almam alismasindan ziyada zarar veririm uykuda diye aşırı korkuyorum çünkü yorgun oluyorum uyuyunca da kendimde olmuyorum çocugu o yüzden asla yanıma almadım gece , o yüzden alışmadilar mi kendi yataginda uyur herkes 
Çok haklısın canım bende korkudan kımıldayamıyorum rahat uyuyamıyorum aklım hep acaba uyur kalırsam elimi kolumu çocuğa atarım pskolojisindeyim o yüzden yatağında yatmasını istiyorum
0 oy
önce (868 puan) tarafından
ayy ben bazen uykudan uyanıp uyurken yatağıma getiriyorum sarıliyorumbebeklikten beride yaparım eşim gece vardiyasına gidince beraber yatarız hic odasına götürmem çok çabuk büyüyolar ve doya doyaaa yaşamak istiyorum ilerde çok özliycem 
Tabiki öyleee dün babası hastanedeydi ben getirdim yanıma o beni al diye ağlamadan sarıldık uyuduk
Benim korkum uykuya dalarım ona zarar veririm
Hiç kımıldayamıyorum sabit yatıyorum çok çılgın uyuyor sabaha kadar dayak yiyorum :D yatağında yatsa daha rahat eder oda
Aramızda oda çok rahat yatamıyor
0 oy
önce (913 puan) tarafından
5 yaş ve 2 yaş oğlum yatağın yanındaki iki beşikte yatıyorlar bence çok kucukler uykudan uyanıp ne yaptıklarını bilemeyiz beraber yatmakta fayda var yanyana değiliz ama aynı odadayiz.biraz daha buyusunler zaten kendilwri yatmak istemez bı sure sonra
Haklısın canım
0 oy
önce (4,355 puan) tarafından
Alissin ne olacak? Kac yasina kadar seninle uyuyacak ki. Ben buyuk oglumun odasini 2 yasinda ayirdim. Suan 7 yasinda bugun ben o ve kucuk oglum birlikte uyuduk mis gibi. Tadini cikar. Buyudugunde zaten istesende boyle koyun koyuna olamicaksin. Seni istiyo olabilir, yatak dar gelebilir bunlarda secenek.
Ben çocuğumla uyumak istemiyorum demiyorum sorunun ne olduğunu çözmeye çalışıyorum onunla dün mesela size sorduktan sonra sarıldık uyuduk sabaha kadar
Ama uykuya dalıp gidip ona zarar veririm diye korkuyorum
0 oy
önce (155 puan) tarafından
5 aylıkken farklı odada yatırmanız bence yanlış en erken 1 yaşında yatırılmalı ne kadar twmkinli olursanız olun sonuçta hem bebeğinizin size hemde sizin bebeğinize ihtiyacı oluyor o zamanlar. ama belli ki geniş yatakta rahat ediyor ona uygun yatak alın bence daha rahat edersiniz umarım
Odalarımız karşılıklı kafamı yattığım yerden kaldırsam ne yaptığını rahatlıkla görebiliyorum bu konuda içim rahat
0 oy
önce (1,014 puan) tarafından
Benim 3 tane çocuğum var 2 si büyüdü biri daha 1 aylık 2 çocugumu da 2.5 yaşına kadar yanımda yatırdım koklaya koklaya uyudum o yaştan sonra da kendileri pek yatmak istemedi benimle.
Çok güzel hiss bende çok seviyorum onunla uyumayı sabaha kadar uyanmıyor sarılıp yatıyoruz ama uyku sırasında dalar giderim ona zarar veririm diye korkuyorum
önce (1,014 puan) tarafından
Valla sen bilmem de ben anne olmadan önce dayımın dügünü yapılıyordu gidip gelin odasında uyumuştum top patlasa uynmaz derler ya hah öyle şimdi kolları kıpırdasa uyanıyorum hatta ilk hamileligimde çok korkuyordum ya uyanamazsam bebek açlıktan aglaya aglaya bayılırsa diye kıpırdasa uyanıyo insan bide kızın büyümüş senin yenidogan falan olsa neyse de
0 oy
önce (585 puan) tarafından
Benim ikiside bizle yatıyor yatakta dört kişiyiz heryerimiz ağrıyor oğlan 16 aylık kız 32 aylık :) 
Hay maşallah hani yani önceden hiç böyle yapmazdı dönemsel birşey mi yada yatağına sığmadığı içinmi gerçekten sıkıntısının ne olduğunu anlamaya çalışıyorum yada güven içinde mi uyumak istiyor o yüzden sordum maşallah hemen herkez de tepki vermeye hazır

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 357 göst.
+1 oy
0 cevap 36 göst.
0 oy
4 cevap 119 göst.
0 oy
19 cevap 321 göst.

409,904 soru

12,323,994 cevap

39,054 kullanıcı