0 oy
368 göst.
Diğer kategorisinde (208 puan) tarafından
Aklım kızımda kaldı kzlar ne zor böyle hayat sürekli boyke post açmaktan yoruldum ama bir tek size yazabiliyorum büyük kizim kaynanamlara gtmisti 5 yaşında ve ordakiler hastaymış  kızıma bulaştı doktora gttik ilaclar verdi ama ilaca rağmen ha bire yükseliyordu  az öncede yükseldi 38 i geçti eşim alip hastaneye gotrdu başı yanıyordu sıcaktan ve ben onunla gidemedim bebek için yanında olamadım ilk kez  bebeğimde küçük aklm ise kzimda

9 Cevaplar

0 oy
(286 puan) tarafından

Ahhh ahhh keşke gondermeseydin hasta madem gelemsin çocuk desinler .

Benim oğlumda hasta olunca eşim götürdü kızım daha 1 yaşında bile değildi gece götürdü gelene kadar kırk kere aradım ama eşim olduğu için ragttm bende onlarda kaldı onlar goturdu sandım 
(208 puan) tarafından
Eşim yanında zaten canm amcalarida gitmiş yanlarına ama annelik işte bunarada banada bulaştı sanki öksuruyorum bebeğide hasta edicez bu gidişle. Bide hasta olduklarını bilmiyorduk
-Reklam-
0 oy
(14,898 puan) tarafından
Canım kafana takmakla haklısın ama yanında olsaydı sende giderdin zaten babası yanında merak etme belki serum yaparlar ilaç verirler Allahın izniyle şifasını bulur 
(208 puan) tarafından
İnşallah canm benmde bogazm ağrımaya başladı oksuruyorum bebeğe geçmez insallah
(12,906 puan) tarafından
Maske tak hemen
(14,898 puan) tarafından
Bence de hemen maske tak canım benim bebekle büyük kızım olduklar ayy Allahım kaç gündür neler çekiyoruz
0 oy
(11,605 puan) tarafından
Ay geçmiş olsun canım aklıma geldi benim de babasıyla ilk kez doktora göndermiştim ikinci bebeğim olduğunda.  Gaita istemişler ve eşim almayı becerememiş peşlerinden bebekle bende gittim bir gece kaldık ayrılamadım ya çok zor inan ki iki çocuğu da yetmek ne zormuş 
(208 puan) tarafından
Aynen oyke canm  bilsem 2.cocugu baya yıllar sonra düşünürdüm şimdi bende öksürmeye başladım artık üzüntüden sütümde azaldı  zaten yetemiyorumda herşeye şimdide bebeğe hastalık bulasmasa iyi olucak
0 oy
(2,349 puan) tarafından
Sakin kalmaya çalış cnm. Başıma geldi ,çok zor bilirim. Üstelik bende ikiz bebek,diğer çocuğumda hastane de yatışlı. Bizde de herkes seferber oldu. Ama yine beni arar eksiklik çekmesin diye,ikizlerin hizmetini yapar hastaneye koşardım hemen. Sonra yine ev sonra yine hastane. Ama akşam kalamazdım eşim kalırdı. Geçti çok şükür. 38 le yatmaz. İlaçla yollarlar bir süre sonra. Rabbim şifasını versin inşAllah
(208 puan) tarafından
Çok sağol canm buna dikkat edeyim
(286 puan) tarafından
5 dk arayla iyilessn diye çocuğa zarar veriyorsun
(208 puan) tarafından
Ama kimse demedi ki öyle
(918 puan) tarafından
Bilmeyebilirsin canım söyleyen olmadıysa aslında eczacının söylemesi lazım ama neden söylememiş annelikte oluyor böyle her şeyi bilmek zorunda değiliz sonuçta şimdi öğrendin artık dikkat edersin /)
(286 puan) tarafından
Bencede eczanenn uyarması lazım kendini suçlama hani antibiyotik 12 saat arayla ya mesela calpol vs. Şu kadar sorma şunu verin demesi lazım
0 oy
(20,197 puan) tarafından
Bı anne için zor bı tercih. Mecburen emzirdigim bebeği seçmek zorunda kaliyorsun. Ben de benzer bı tercih yapmak zorunda kalmıştım. 4 yaş oğlum ve 1 yaş kızım ishal kusma salgınına yakalandılar. Oğlumu ambulansla başka hastaneye sevk edip yatış yapmak istediler. O sırada bebeğe de serum bağlayalım onun da direnci düşmüş iyice hastalanmasin dediler. Ee kızımın serumu bitmeden hastaneden ayrılamayız. Oğlumu götürecekler ambulans bekleniyor. Eşim ben oğlanı götürürüm siz burda kalın diyo. Ama sanki ben oğlumu bırakmış kızımı tercih etmişim oğlum üzülecek gibi düşündüğüm icin istememiştim. Neyse ki gerek kalmadı çok şükür doktorlar halimize acidilar. 
(208 puan) tarafından
Aynen canm şimdide hastalık bana bulaştı sanki  öksuruyorum baya ilacda yok evde bebeğe de gecse tam kötü olucaz geçen ayda boyke hastalandim 2 bebekle bu seferde ben hastanelik oldum üstelik lohusaydim daha ateşten titriyordum bebeği falan evde bırakıp gttikbirilerine emanet edip oda çok zordu şimdide inanılmaz oksuruyorum
(208 puan) tarafından
Çok çabuk bulaşıyor bu hastalik
(20,197 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Sen maske kullanmaya başla hemen. Odayı sık sık havalandir. Bebisten mümkün olduğunca uzak dur. emzirirken pek bişey icilmiyor zaten malesef. Ballı limonlu ıhlamur yap kendine . Öksürüğe iyi geldiği kanıtlanmış 2 besin varmış. Biri bal biri su.
(208 puan) tarafından
Emzrdigim halde  doktor amoklavin verdi 1000 g röksürük şurubu verdi  gargara arveles ve parol vermişti bunlardan başkada hastanede bir sürü antibiyotik verildi serumla canm ezmriirkende veriyorlar duruma göre doktor süte az geçer demişti. Ama daha bunların üstünden 1 ay geçti ve ben yine hastayım w
(20,197 puan) tarafından
Arveles falan verdiklerini ilk defa duyuyorum..emzirirken diş ağrısı çektim. Paroldan başka bişey jcemedim. Amoklavin antibiyotik heralde. Bazı antibiyotikler içilebiliyor emzirirken. Ama arvelesi ilk defa duyuyorum. Sen onu iyi araştır
0 oy
(918 puan) tarafından
Ay benimde başıma geldi bu durum küçük oğlum iki aylıkken büyük oğlumda 22 aylıktı ateşlendi o zaman ama çok ateşliydi 40 a çıkıyordu acile götürmemiz gerekiyordu birde oğlum benden başkasıyla durmaz ee onla gitsek bebek var mama falan içmiyor eşim ben götürürüm diyor ama onunla durmayacağını adım kadar iyi biliyorum annemi çağırdım bebeği iyice doğurup annemede 1 saat sonra uyut dedim eşim eczaneden mama aldı her ihtimale karşı eve bıraktık büyük oğlumla gittim serum falan tahlil derken 3 saati buldu eve geldim küçük oğlum mama içmemiş annem uyutmuş geri uyanmış bir sürü ağlamış gece yatınca o kadar içime dert oldu ki gitsem bir türlü gitmesem bir türlü bir de büyük oğlum o dönem ayda 2 kere bile hastalanırdı bazen tam da bu zamanlar soğukta ikisini de götürüyordum zaten küçük bebek arabasına binince uyuyordu üstünü başını kapatıp hallediyordum şimdi çok şükür biri 3 yaş diğeri 15 aylık büyük oğlumun hastalığı hafifledi küçükte zaten çok hastalık yönünden sıkıntı çekmedim o da büyüdü sende böyle olacaksın canım annelik vicdan yükü işte birine bişeyi fazla yapsan diğerine hiç yapamamışız gibi hissediyoruz 

Rabbim acil şifa versin kuzucuğa inşallah tez zamanda toparlar
(208 puan) tarafından
Allah razı olsun canm benm çok haklisin
0 oy
(2,639 puan) tarafından
Çok kötü bir salgın var maske takın bebeğe bulaşmasın çocukları kesinlikle öpmeyin opturmeyin hastalik belirtisi olanlarla görüştürmeyin Allah'ım ya nasıl insanlar hastayız gelmeyin deselerdi yazık çocuğa ya hastaneler dolu Rabbim korusun çok geçmiş olsun 
(208 puan) tarafından
Bugün kızım hastalandı ve saatler içinde banada bulaştı anında etki ediyor sanki
(2,639 puan) tarafından
Evet evet oğlumun hiç bir şeyi yoktu geçen gün birden bire ateşi yükselmeye başladı dakikalar içinde çocuk kendinden geçti baygınlık geçirdi hemen acile götürdük iki üç gün öylece hastanelerdeydik tahliller yapıldı sonuçlar çok şükür iyiydi ama bir virüs varmış doktor çok kötü şu an hastalığın zirvede olduğu zamanlardayiz marta kadar dikkatli olun dedi antibiyotik ve serumlarla çocuk toparladı merak etmeyin sizin kızınızda iyi olacak inşallah
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Allah şafi ismiyle şifa versin evladına inşallah bir an önce iyileşir 
0 oy
(117 puan) tarafından
Mecbur kalmışsın ama benim de kızım 3 yaşında bir de hamileyim ben olsam ben de öyle yapardım bu arada hemen bir nane limon yap iç iyi gelir inşallah bebeğine bulaşmaz emzirirken maske tak

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 233 göst.
23 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 803 göst.
12 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 576 göst.
9 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,615 puan) tarafından soruldu

411,470 soru

12,386,277 cevap

43,538 kullanıcı

Kategoriler

...