+1 oy
395 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (54 puan) tarafından
Etrafımda kimi gorsem iki oğlu bı kızı var yada kızı yok.  Kız bebek hamileliği 4 5 senedir nadir duyuyorum . Benim etrafim mi böyle anlamadım. Bebekler genelde erkek :) iki erkek annesi olarak algıda seçicilik mi acaba kız doğurganlığı çok az :(

28 Cevaplar

+5 oy
önce (77 puan) tarafından
Benim de tam tersi etrafım hep kız :D ben de erkeklerin sayısı azaldı diyorum :D
-Reklam-
+4 oy
önce (29,199 puan) tarafından

Rabbimin nasibi böyle yani ötesini düşünmeye ne hacet 

önce (54 puan) tarafından
Tabiki de . Hoştur bize ondan gelen boynumuz kıldan ince.  Ama dikkatimi çekiyor :)
+3 oy
önce (532 puan) tarafından
Aksıne benim cevrem hep kız çocuklarla dolu:⁠-⁠) Rabbimin ikramı ama bazı yerlerde bir türü daha çok oluyor genelde 
+3 oy
önce (760 puan) tarafından
3 kız kardeşiz benimde iki kızım var  :)  
önce (3,435 puan) tarafından
Aynı 4 kardeş 3 kız 1 erkek benimde 2 kızım var abimin bir kızı bir oğlu
önce (760 puan) tarafından
Benimde bir tane erkek kardeşim var onu unutmuşum:) üç kızdan sonra oldu
Jsjsjs o da iyi :))
+3 oy
önce (651 puan) tarafından
Benim bildiğim erkek çocuklar az diye biliyorum
+2 oy
önce (10,070 puan) tarafından
Kardeşimin 3 kızı var en küçüğü 3 yaşında bence tersine daha çok kız çocuk doğuyor erkek nüfusu azalıyor 
Hadi yaa:) maşallah kız çocuk kadar güzel birşey var mı bu dünyada ❤️ Rabbim herkesin gönlündekini hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah ❤️
+2 oy
önce (13,080 puan) tarafından
benim çevrem hep lız, yeğenlerim kız, arkadaşlarımın bebeleri kız. 1 tane oplan doğuran var sadece
+2 oy
önce (4,350 puan) tarafından
Benimde iki oglum var bana gore de erkek bebek az cevremde, cogunun kiz bebegi var. Nasip isi
+2 oy
önce (273 puan) tarafından
Banada erkek az gibi geliyor. Çevremde kardeş dağılımı 2kiz 1 erkek . 3 kız 1 erkek,4 kız 1 erkek . Benimde 2 kız 1 erkek . Hatta burda 3-4 kızı olup erkek olmayan da çok . 
Çok doğru mesela 3 kızı 2 kızı olan çok ama 2 3 oğlu olan az
+2 oy
önce (1,017 puan) tarafından

benim etrafımda hep kız dolu :)

+1 oy
önce (1,004 puan) tarafından
Bencede ya erkek dolu :D
Erkolar kapatılsın bsdhhddj oğlanlarım hariç bshsj
+1 oy
önce (3,533 puan) tarafından
Artık erkek çocukları azaliyormus geçen bi profesör konusuyordu videoda 

Gittikçe kiz cocuk doğumlari fazlalasiyormus
önce (1,014 puan) tarafından
Kıyamet alameti olduğunu biliyor musunuz peki kıyamete yakın kadın nüfusu oldukça artacak erkek nufusu oldukça azalacakmış
önce (5,577 puan) tarafından
+1
Bence bunun dogumdan ziyade erkeklerin sonra ki cinsiyet tercihleri ilede ilgisi var. Maalesef trans bireyler cogalmaya basladi.
önce (1,367 puan) tarafından
Aynen annem de aynısını söyledi geçen.. çok etkilendim. Allah evlatlarımızı korusun :(
önce (5,577 puan) tarafından
Maalesef cok artmaya basladi.
Kadinin kendi iliginden sperm uretilip kadin hamile kalabiliyo. Ama bebek kiz oluyo. İleri de muhtemel boyle seyler yasanacak.
Allah'ın işine karışmak tamda bu olsa gerek kadınlarda sadece x kromozomu var erkeklerde xy erkek eger x verirse xx oluyo kromozom ve kız çocuk oluyo eger y verirse xy olup erkek oluyo ve kadınlarda y kromozomu olmadığı için erkek olma ihtimali yok demekki
+1 oy
önce (13,236 puan) tarafından
Kızımda aynı sene hamile kaldığım herkes kız doğurdu,oğlana hamileyim şimdi kimi duysam oğlu olacak 
+1 oy
önce (7,921 puan) tarafından

çevreme baktığım zaman eşit.. 

+1 oy
Biz erkolar kapatılsın dedikçe çogalarak geliyorlar ya ahahhahaha  benimde 2 oglan 1 kız ama komşumun 4 kızı var :)
+1 oy
önce (913 puan) tarafından
Sizin etrafınız öyle bence daha 2023 kız senesiydi
+1 oy
önce (2,027 puan) tarafından
Kızım 3 yaş grubunda okulda. Sınıflarında 18 kız 7 erkek var. Bana da hep kizlar çok gibi geliyor. Zaten kadın nüfusunun erkek nüfusunu geçmesi kıyamet alametlerinden diye biliyorum yanilmiyorsam
Benim oğlumun sınıfında 3 kız var :))
+1 oy
önce (1,906 puan) tarafından
"Ol der oluverir " Bir kız bir erkek anası✓olarak diyeceklerim bu kadar...
0 oy
önce (819 puan) tarafından
Ben gurbette doğdum gurbette yaşıyorum benimde bir defasında aklımdan bu geçmişti türkiyede çoğu çocuk erkek diye sonra kendi kendime dedim ***** ***** düşünme diye :)
0 oy
önce (4,387 puan) tarafından
Evet dogurdugum sene cevremdekiler ya erkek dogurdu ya erkege hamileydi ben kiz dogurdum bi tek :) rabbim ikinciyi verirse erkek evladi da hissetmek isterim
Bende kızimi doğurduğum sene konu komşu akraba tanıdık herkes ama herkes erkek doğurdu hatta kuzenimin eşi ikiz erkek doğurdu tek benim kızdı bende mili piyango bana çıktı sanki diyip gülerdim.
Sonra oğluma hamile kaldım bu defa herkes kız doğurdu ben erkek doğurdum
Şimdi yine sulalecek hamileyiz hepimizinde yeni daha cinsiyetleri bilmiyirjz bakalım ne olacak bu defa:)
Ayy bide o var hamile kaldığım gibi herkesin hamilelik haberini alıyorum :))
Yemin az önce bir kişinin daha duydum hamileymiş kadının 45 var 5 inci çocuğa hamile şok oldum
Heyy masallahh:))

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 230 göst.
27 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,038 göst.
18 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,581 göst.
0 oy