+1 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (208 puan) tarafından
Hayırlı Geceler Hanımlar Uyumayanlar varmı Ayaktamasiniz hayla neler yapıyorsunuz iyisinizdir kızlar bugün gerçekten Zor gündu Yangınlar depremler kadın cinayetler köpek saldırısından gerçekten zor Allah'ım sonumuz Hayrı etsin gerçekten neler oluyor böyle cidden çok zor gunlerdeyiz deprem de bende hissettim Çocuklarımı aldım dışarıya atlattım resmen bizim merkezde oldu sandım meğersem Çanakkale ayvalık da olmuş:(( çok Zor devirde yaşıyoruz kızlar Ailenizi sımsıkı sarılın hiç bırakmayın Ailenizle vakit geçirin (((

4 Cevaplar

0 oy
(5,055 puan) tarafından
Geçmiş olsun kardeşim kaç şiddetinde oldu bide bunca günahın olduğu dünyada bunca felaket az bence 
(208 puan) tarafından
5.2 olmuş sanırım Ama Sallandı çok gibi Geldi bana Allah'ım bidaha yaşatmasın Şubat depremi aklıma geliyor ilk:(((
(5,055 puan) tarafından
Rabbim tekrardan göstermesin inşallah
-Reklam-
0 oy
(81 puan) tarafından
Bugün bende onu düşündüm yediğimiz içtiğimiz herşey zehir sürekli felaket haberleri önceden dışardan yemek yemek bir keyif olurdu şimdi mide bulandırıcı herşey okullar deseniz garip garip olaylar insanı depresyona sokuyorlar sürekli bir salgın olacak pandemi olacak sorunları çeşit çeşit yaygın hastalıklar insan bazen kafayı yiyor malesef 
(208 puan) tarafından
Evet aynen öyle resmen bittik çocuklarımız var ben çok en çok çocukları düşünüyorum çocuklarımız geleceği var Ama çok zor devirde yaşıyoruz zorr cidden
0 oy
(1,661 puan) tarafından
Allah hepimizi muhafaza etsin. 
0 oy
(3,512 puan) tarafından

Onlar yandı ama benim de içim yandı mideme vurdu acısı rabbim rahmet eylesin hepsine sorumluluları da Allaha havale ediyorum :(

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 408 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 508 göst.
19 Ocak 2021 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,495 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 937 göst.
25 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 119 göst.