0 oy
55 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Sürekli uyku esnasında ağlamaklı dua okuyorum yanında uyuyorum elini tutuyorum filan. Ama yok sürekli huzursuz neden olabilir anlamıyorum 2 yaşında

2 Cevaplar

0 oy
(928 puan) tarafından
Korkuyor olabilir gündüz.televizyon tablet izliyorsa veya gündüz biri ona bagiriyorsa korkutuyorsa ondan olur
(4 puan) tarafından
Yok tv tablet yok denecek kadar mesela 4 5 tünde bir izler oda az gün içinde bazen kızıyorum ama hergün olmuyor bu ama her gece iç çekerek ağlıyor gibi
(928 puan) tarafından
Hoca yo falan boşver şimdi hoca kalmadi hepsi üfürükçü.kendin oku dualar suya üfle içir.genelde korktugu için oluyor bu cocuklarda.cocuk akli herşeyden korkabiliyorlar.neyden korktuğunu en iyi siz bilirsiniz
(4 puan) tarafından
Gün içinde park filan geziyoruz anne baba çocuk koşar oynarız ama düşünüyorum hani korkutmuyoruzda oyun oynarken güler eğlenir gece olunca uyuyunca ağlamaya başlıyor diyorum neden ağlıyorsun noldu filan konuşur da anlattığı pek bişe yok
(928 puan) tarafından
Oyun kurun birlikte oynarken sorun en çok korktuğun şey ne sevdiğin şey ne gece olunca neyden hoslanmazsin belki acikiyordur banyo yaparken korkuyordur sudan sabundan vs vs.bi keresinde oğlum uyudugunda banyoya girmistim çıkarken tam uyandı kafamda havluyla beni görünce çok korkmuştu bı sure korktu öyle görünce
(4 puan) tarafından
Oyun oynarken bi sorayım
-Reklam-
0 oy
(4,556 puan) tarafından

Linç edileceğimi biliyorum ama yazmadan geçemeyeceğim 

tavsiyem bildiğiniz iyi bir hocaya okutun büyük ihtimalle 3 veya 7 gün okumak isteyecektir isterse düzenli götürüp okutun 

(4,556 puan) tarafından
Cami hocası dan bile rica edebilirsiniz

Veya aileniz de bula bilir ben İstanbul'dayım oğlumu 7 gün Sakarya'dan okudular benzer sorunlar bizdede vardı
(4 puan) tarafından
Geçtimi peki
(4 puan) tarafından
7 gün hocaya mı gitmem gerekiyor küçükken okutmuştık bir camı hocasına ama çok zor oldu kimseye okumuyomuş 3 5 kişi kattık araya öyle okudu
(4,556 puan) tarafından
Toparladı çok şükür cnm

Eğer ki gerek duyarsa 7 gün okunması gerekiyor diyor tek okumayla da geçe biliyor
(4 puan) tarafından
Bi bakalım

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 272 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Prensesp (8,837 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 632 göst.
0 oy
7 cevap 178 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sevda01 (1,259 puan) tarafından soruldu
+1 oy